Diyetsiz kalıcı zayıflama günlüğüm :)

sarahsarah

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
129
166
18
36
merhabalar

Ben 27 yaşındayım 168 cm boyunda ve 105-106 kilo civarındayım.
Ozan tunçer in kitaplarını okudum ve onları uygulama düşüncesiye bir serüvene başlıyorum.Burda her gün ne yediğimi ve yemeklerle, yediklerimle ilgili ,süreçle ilgili neler yaşayıp hissettiğimi paylaşacağım.
Bugün not etmedim yediklerimi yarın itibariyle not edip paylaşacağım.Bu sayfayı açmak için de yarını bekleyemedim:) bana katılmak isteyen vardır belki diye:)
Ama kimse olmasa da ben burdayım inşallah 58 kg olana kadar devam edeceğim.:)

Bu arada yarın tekrar tartılıp noktası virgülüne kadar yazacağım :)
şimdilik haftada bir tartılmayı planlıyorum; perşembe günleri

merhabalar

Ben 27 yaşındayım 168 cm boyunda ve 105-106 kilo civarındayım.
Ozan tunçer in kitaplarını okudum ve onları uygulama düşüncesiye bir serüvene başlıyorum.Burda her gün ne yediğimi ve yemeklerle, yediklerimle ilgili ,süreçle ilgili neler yaşayıp hissettiğimi paylaşacağım.
Bugün not etmedim yediklerimi yarın itibariyle not edip paylaşacağım.Bu sayfayı açmak için de yarını bekleyemedim:) bana katılmak isteyen vardır belki diye:)
Ama kimse olmasa da ben burdayım inşallah 58 kg olana kadar devam edeceğim.:)
yanindayim :)

seve seve :)

bir diyet listesi olmayacak kesinlikle.diyetlere karşıyım yapamam da zaten.Her ne kadar başlık diyet günlüğü olsa da...

ilk hedefim acıkmayı beklemeyi öğrenmek olacak.Yani vucudumu dinleyeceğim o ne zaman ne yemesi gerektiğini biliyor.Acıkmayı öğrendikten sonra hedefim doymayı öğrenmek olacak.
bunlar ozan tunçer in kitabından öğrendim ve yazara göre acıkma 3 günde doyma ise 15 günde öğreniliyormuş ortalama.

bu süreçte kitapları tekrasr sindirerek okuyacağım burda da paylaşırım beğendiğim yerleri.:)

zayıflamak için spor yapmayacağım eğer bir gün canım eğlenmek ya da sadece sağlığım için isterse o zaman yapacağım...

Şimdilik aklıma gelenler bunlar :)

seve seve :)

bir diyet listesi olmayacak kesinlikle.diyetlere karşıyım yapamam da zaten.Her ne kadar başlık diyet günlüğü olsa da...

ilk hedefim acıkmayı beklemeyi öğrenmek olacak.Yani vucudumu dinleyeceğim o ne zaman ne yemesi gerektiğini biliyor.Acıkmayı öğrendikten sonra hedefim doymayı öğrenmek olacak.
bunlar ozan tunçer in kitabından öğrendim ve yazara göre acıkma 3 günde doyma ise 15 günde öğreniliyormuş ortalama.

bu süreçte kitapları tekrasr sindirerek okuyacağım burda da paylaşırım beğendiğim yerleri.:)

zayıflamak için spor yapmayacağım eğer bir gün canım eğlenmek ya da sadece sağlığım için isterse o zaman yapacağım...

Şimdilik aklıma gelenler bunlar :)
benim diyetsiz kalıcı zayıflama ile huzurla inceliyorum diye bir topigim vardi orayi da bir incele istersen :)

benim diyetsiz kalıcı zayıflama ile huzurla inceliyorum diye bir topigim vardi orayi da bir incele istersen :)

başlığınızı okudum çok umut veren başarılı hikayeler de vardı.teşekkür ederim tavsiye ettiğiniz için:)

ozan tunçer den başka yasemin soysal ve geneen roth un kitaplarını da okudum tavsiye ederim.bu süreçte inşallah benim başucu kitaplarım olacak onlar.

başlığınızı okudum çok umut veren başarılı hikayeler de vardı.teşekkür ederim tavsiye ettiğiniz için:)

ozan tunçer den başka yasemin soysal ve geneen roth un kitaplarını da okudum tavsiye ederim.bu süreçte inşallah benim başucu kitaplarım olacak onlar.
bak canım seni baştan uyariyorum bak öyle güzel basligi actim öyle güzel yontemlerle hikayelerle tanistim bak 2 yıl geçmiş ayni yerdeyim.Belki sen de ayni engellerle karsilacaksin.Senin üzülmeni hic istemem.

O yuzden bir birbirimize destek olalım tek başına olmuyor yipraniyorsun çok

tabi ki ben de çok isterim bir yol arkadaşıyla devam etmeyi:)

Burda her gün yediklerini paylaşabilirsin.Geneen roth un kitabında tavsiye ediyordu yemek günlüğü tutmayı;her gün neleri yediğini neden yediğini ve ne hissettiğini yazıyorsun.Ben burda günlük tutacağım bana katılırsan çok memnun olurum :)

YouCanRescueYourself.webp

tabi ki ben de çok isterim bir yol arkadaşıyla devam etmeyi:)

Burda her gün yediklerini paylaşabilirsin.Geneen roth un kitabında tavsiye ediyordu yemek günlüğü tutmayı;her gün neleri yediğini neden yediğini ve ne hissettiğini yazıyorsun.Ben burda günlük tutacağım bana katılırsan çok memnun olurum :)
tamam seninleyim :)

Merhaba.. :)

Bende nette biraz başarı hikayelerine baktım. Inşallah bizde bi başarı hikayesi yazarız. Neden olmasın ;)

Spor ve diyet olarak ne yapacağımı bilemiyorum. Yapabileceğim bişey araştırırken yazınızı gördüm.

Galiba benimde sorunum acıkmadan yemek..

Kitabınızda okuduğunuz bilgileri bizimle paylaşırsanız birlikte ilerleyebiliriz. :)

Bende nette biraz başarı hikayelerine baktım. Inşallah bizde bi başarı hikayesi yazarız. Neden olmasın :KK66:

Spor ve diyet olarak ne yapacağımı bilemiyorum. Yapabileceğim bişey araştırırken yazınızı gördüm.

Kitabınızda okuduğunuz bilgileri bizimle paylaşırsanız birlikte ilerleyebiliriz. :)
canım diyetsiz kalıcı zayıflama ile huzurla inceliyorum adli topigim vardi oraya da göz atabilirsin hep beraber ilerleyelim basaralim :)

Bende nette biraz başarı hikayelerine baktım. Inşallah bizde bi başarı hikayesi yazarız. Neden olmasın ;)

tabi paylasirim.zaten hem yediklerimi hissettiklerimi yazip.hem.de kitaplardan alintilar yapmayi planliyordum :)

Tatlım öncelikle kararından ötürü kutlarım fakat vermek istediğin kilo çok fazla ve doğal olarak vücudunda sarkmalar olur o yüzden evde bile olsa plates öneriyorum sana şayet 1.80 boya 95 kilodan 70 e düşünce o vücudu düzeltmem zaman aldı.

Gunaydinlar :))

Apaydanlik duygusal yemedigimiz bir gun olsun :)

Sabah
Menemen
4 5 dilim salatalik
zeytinyagli biber
yufka ekmegi

asla kisitlama yok doyana kadar yemek var :)(

Back
X