Merhabalar kızlar

Ben bu yöntemi birkaç sene evvel denemiştim,vücudum incelmişti gerçekten. Çünkü açlık sırasında depodaki yağlar gidiyor. Sonra yine diyet moduna girince işler değişti tabi.
Hamilelik doğum lohusalık vs derken yaptık bir şeyler ama bu bana yetmiyo. Hep bu civarlarda dolaşıyorum uzun yıllardır. Üstüne kilo aldığım oluyor ama verdiğim olmuyordu pek.
Gerçekten en çok istediğim şey diyebilirim bu kalıcı zayıflama yöntemi. Etrafıma bakınca acıkmadan yemek yemeyen kişiler genelde zayıf çıtıpıtılar. Bi sabah bi akşam yerler mesela,onun dışında gereksiz ıvız zıvırlar yemezler.
Biz diyet yapa yapa vücutlarımızın dengesini bozduk,ağırlık dengeleme mekanizması diye bir şey var Ozan bey bahsediyordu yazısında. Ufacık açlıkta hemen bir şeyler yemeye saldırıyoruz. Aslında su kahve vs içince o açlık gidiyo. Sonra yine geliyo. 2-3 defa geciktirip yememeye dayanırsak zaten kaybolucak o açlık hissi.
Ben mesela dün akşam biraz fazla kaçırdım,birkaç aydır az yemeye alıştığım için fazla geldi belki de. En son akşam 10 da filan şerbetli tatlı yiyodum yani maşallah

Ama bu sabah kalktığımdan beri hiçbir şey yemedim. Sadece su kahve içtim. Açlık şuan yok denecek kadar az. Demek ki yemesem de ölmüyomuşum yani. Ki gerçek açlığı öğrenmek için uzun süre beklemek gerekli diye düşünüyorum.
Kusura bakmayın çok uzun yazdım ama takip edicem sizi.
C
cranial
cnm senin açtığın topiği de takip ediyordum ama sonradan aktif olmayınca üzülmüştüm. Sizlerin başarışarını görüp ben de sevinirim,ben de başarırım umarım.