diyett arkadaşı arıyorum yarin başlayacağım

hedef75

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
172
14
98
170 boyum 75 kilo oldumm yneee yrn başlıyorummm diyet arkadaşı arıyorummm

ben olabilirim bu konuda arkadaş başlamam gerek acilenn artık işler çığrından çıktı

allahımm ben olayım mı diyet arkadaşın nolur nolursun yeni üye oldum sırf kilo verebilmek için dün, karar verdim zayıflamam gerekiyor acilennn! 18 yasındayım kilom 70e dayandı yazın 60 kiloydum harikaydım.lütfen lütfen birlikte başlayalım, min 10 kilo vermem gerekiyor.muzaffer kuşhan diyetine başlamayı düşünüyorum yarın.ağzım boş kalmıyor bir türlü benim

o zaman şöyle yapalım her gün ne yediğimizi yazalım
bozana da ceza nasıl?

Bende yarın baslıyorum katılabilirim aranıza

Nasıl bir diyet yapacağız? Herkes kendı bıldıgı dıyetımı uygulayacak?

olur, ben her gün ne yediğimi yazıyorum buraya.suan hemen tartılıp onuda yazıyım, uygulamak istediğim diyet :::
15 Gün için uygulanacak KAHVALTI ( Diyet 15 Gün uygulanacak=10kg)

 1 Dilim Kepek Ekmeği
 1 Kibrit Kutusu Büyüklüğünde peynir
 Çay, Kahve (Şekersiz)

PAZARTESİ
öĞLEN: 1 Simit
1 bardak Ayran

aKŞAM:Haşlanmış Tavuk Göğüs
Salata (Yağsız)

SALI
ÖĞLEN:1 Simit
1 bardak Ayran

AKŞAM:3 Tane Dolma
1 Kaşık Yoğurt

ÇARŞAMBA
ÖĞLEN:1 dilim Kepek Ekm.
1 kase Yoğurt

AKŞAM:6 tane Köfte
Salata (Yağsız)

PERŞEMBE
ÖĞLEN:1 dilim Kepek Ekm.
1 kase Yoğurt

AKŞAM:Kıymalı Taze Fasulye

CUMA
ÖĞLEN:2 haşlanmış Patates
Salata (Yağsız)

AKŞAM:Balık
Salata (Yağsız)

CUMARTESİ
ÖĞLEN:2 yumurta ile yağsız Menemen

AKŞAM:Haşlanmış Tavuk
Salata (Yağsız)

PAZAR
ÖĞLEN:2 dilim Kepek ekm. İle 100 gr Kaşar peyniri Tost
1 bardak Ayran

AKŞAM:1 bardak Haşlanmış Makarna
1 kaşık Yoğurt

NOT: Öğün aralarında istenildiği kadar havuç, salatalık, marul, soda, kahve, çay serbest
Et porsiyonları=200gr olacak. Sebze ve etin bi,rlikte bulunduğu menülerde (örnek:kıymalı taze fasülye)-- Et (100gr) + Sebze (100gr)= 200gr şeklinde tüketilecek.

bu arada şu anda tam tamına 70.9 kiloyum.ALLAH SELAMET VERSİN BANA NE DİYİM YA

bende katılmak istiyorumm aranıza..hergün ne yediğimizi yazalımm vee haftanın bir günüde yarışma yapalımm..

haftaya pazartesiye kadar tartılmıyoruz o zaman haftaya hepimiz tartılıp yazıyoruz bakalım nolmuşuz diye.öyle yapalım değil mi?

merhaba canm
Bu dıyetle 15 gunde 10kg mi veriliyormus yani?

Birde 3 tane dolma diyorya dolmadan kastı ne biber dolması yda zeytnyağlı dolmamı acaba

hedef60 arkadasımız liste oluştursun bencee yarınn herkes killosonu bildirsinn..haftaya pzt kadar bakalımm neler yapcaz..

merhaba canm
Bu dıyetle 15 gunde 10kg mi veriliyormus yani?

Birde 3 tane dolma diyorya dolmadan kastı ne biber dolması yda zeytnyağlı dolmamı acaba

Valla rivayete göre aynen öyleymiş bende uzun araştırmalar sonucu bu diyete karar verdim:)) 2 haftalık 8 - 10 kilo arası değişiyormuş.o dolmalarda; kabak, domates, dolmalık biberlerden 3er tane az pirinçle yapılmış zeytinyağlı bol yeşillikli dolmalardan olmalı.öyle yazıyordu.muzaffer kuşhan'ın diyeti istersen sende bir bak.

2 haftada en fazla 4-5 kilo vermek daha saglıklı gibi geliyor bana biraz korktum acıkcası:)

gerçe ben bu 10 kilonun 100 ve üzeri kilolardaki bayanlarmızın verebilceğini düşünüyorum.bizde belki 3 4 haftada veririz ama yinede sürekli yemek yiyen biri olduğum için bu diyetle en azından midemin küçülceğine inanıyorum.benim midem işkembe olmuştur rahat tabi sizdede varsa tescilli diyetler hemen yön değiştirebilirim.ama muhakkak birşey belirleyelim ki yarına hazır olmamız gerekk!!

Hic sormaa bende hıc yemeden duramam canım sıkıldıkca yerım ozellıkle geceleri

Ben gecen hafta dukana baslamıstım ama 3.gunu sabah uyandıgımda tansiyonum dustu baygınlık gecırdım oyuzden ondan vazgectim
İsvec diyeti veya porsiyon kucultme diyetımı yapsam dıye dusunuyodum bu baslıgı gorene kadar

Buarada konu sahibi nereye kayboldunnn:)

Ben suan tartıldım 59.7 geldim
Ama yeni yemek yedim akşam genelde 1kg fln daha fazla cıkarız

Oyuzden yarın sabah ac karna tartılıp o kiloyu baz alalım

dogru sölüosunn sabah tartılıpp bildirelimm..haftaya pzt kadar ne kadar vermişiz görelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…