diyett arkadaşı arıyorum yarin başlayacağım

11.03.13
nevakasidiaris - 68.8
GuneyNil - 59.7
Mevtul- 66.2
hedef60- 75
bellamania- 58

ay en şişman bnm yaa:))

canım 11 gibi kahvaltı çok geç değilmi bugün doktorum en geç 9 30 kadar kahvaltı yapabilirsin dedi

canım 11 gibi kahvaltı çok geç değilmi bugün doktorum en geç 9 30 kadar kahvaltı yapabilirsin dedi

bencede 11 çok geçç
kızlarrr ben biraz dinleneyimmm, akşam yine gelirim
diyeti bozanlar verilecek cezalara ve yarışmalarımıza karar verelim akşam :))

11.03.13
nevakasidiaris - 68.8
GuneyNil - 59.7
Mevtul- 66.2
hedef60- 75
bellamania- 58

ay en şişman bnm yaa:))

Hergün ne yediğimizi yazalım burdaa öğün öğün ben yavaş ve sağlıklı kilo vermek istiyorum gitsin bu kilolar bidaha gelmesin diyoruuum :)) Bilmeden yaptığımız hatalar olursa burda uyaralım birbirimizi :) ben yarından itibaren yazarım:)

11.03.13
nevakasidiaris - 68.8
GuneyNil - 59.7
Mevtul- 66.2
hedef60- 75
bellamania- 58
BEBISIMSU 90
eveeettt grubumuzz tamamdırr:))

hedefcimm kilo çizelgesini yapıorum ama imzaya kopyala dedikleri yer nereesii???

slm kızlarrr nasılsınızz??
diyetler nası gidiyorrr, diyetimizin 2. günündeyiz bomba gibiyizz:))
neler yedik bugün
ben başlayayım:)
sabah: yrm simit+çay
ara:çay+2 tane bisküü
öğlen:tavuk+patates+salata+çorba
ara:çay
akşam:tavuk ızgara yerim
ara: kahve
çok değil dimiiiiiii

sabah 8 de kahvaltı 2 kibrit kutusu peynir iki dilim kpk ekmek söğüş salata 5 zeytin
10 30 ara öğün 1 elma 2 tane diyet bisküvi
13 00 öğlen 1 köfte büyüklüğü kadar tavuk 1 çay bardağı yoğurt2 dilim ekmek
14 de yeşil çay
15 00 ara öğün 2 poriyon meyve elma muz
19 00 akşam 2 kepçe ezogelin çorba 6 yemek kaşığı taze fasulye 1 çay bardağı yoğurt salata 1 dilim ekmek
20 00 da bir fincan yeşil çay
21 30 bir bardak süt ve bir muz
22 00 de yeşil çay

muz yemeyin diyorlar aslında
diyetisyen mi verdi?

hayır canımm gayet ii gidiosunnn..

listen çok kalabalık gibi gözüksede herşey güzell ..sadece dikkatimiçeken akşam yemeginde çorba içiosann ekmek yemee bence :))

listen çok kalabalık gibi gözüksede herşey güzell ..sadece dikkatimiçeken akşam yemeginde çorba içiosann ekmek yemee bence :))

canım diyetisyenin verdiği listeye göre gidiyorum eşimin listesinde de var hatta ona günlük 12 dilim ekmek hakkı var ve o 1 ayda 5 kilo verdi

canım diyetisyenin verdiği listeye göre gidiyorum eşimin listesinde de var hatta ona günlük 12 dilim ekmek hakkı var ve o 1 ayda 5 kilo verdi

anladım tatlımm ...neysee bakalımm ne kadar vercezz kilocuklardann napcazz hepberaberrr görcezz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…