diyett arkadaşı arıyorum yarin başlayacağım

ben yemek yemeyii çok sewiorumm..hatta o kadar iştahlı yiyormusum ki benimle yemek yiyenlerr iştaha gelio o derce düşün yani..birde tatlısız yapamıorumm..çokk sewiorumm çokkk..

ben yemek yemeyii çok sewiorumm..hatta o kadar iştahlı yiyormusum ki benimle yemek yiyenlerr iştaha gelio o derce düşün yani..birde tatlısız yapamıorumm..çokk sewiorumm çokkk..

Sabretcez canm baska caremiz yokkkk(
Benim 50gun sonra dugunum var 50gunde bi 6-7 kilo vermem sart en az(

Kızlar o zaman sabaha kilolarımızı tekrardan yazıp bişeyleri uygulamaya koyuyoruz değil mi? bende diyete falan uyamam aynen gece bozarım ve yemek yemeye bayılırım ama en sevdiğim kotumun içine girmiyorum ve oje ellerime yakışmamaya başladı cünkü ellerim artık tostopan oldu şuan bunları yazarken bile ellerime bakıyorum yani fenalar.yarın başlıyoruz.yediklerimizide yazarız öneride bulunuruz bide spor yapmayı ihmal etmeyin ben şimdi hemen bu videodakini yapıcam 20 dakikalık kardiyo sizde yapııııınnnnn;

Fit Kızlar: Spor Vakti! Kalorileri Harcayalım!

ama yine de kontrol bizde olsunn ..günler uzadı o yuzden 7 den sonra bişicikler yemeyelimm..meyve ..ve bitki çayları dısında..

Sabretcez canm baska caremiz yokkkk(
Benim 50gun sonra dugunum var 50gunde bi 6-7 kilo vermem sart en az(

inşallah verirsin tatlım ..ama 50 gün küçümsenmeyecek bi rakamm..6-7 degil 10 kilo bile verirsin..çıtır bi gelin olursunnn ..ne güzelll..

günaydınn günaydınn günaydınn kızlarrr..kimse yok muu??nerdesinizzz??

Günaydıın:) tartıldım: 68.8
uyanır uyanmaz hiç bişey yemeden limonlu su ya da iki kayısı iki bardak su içelim kızlar.ben bugün 2 kayısı 2 bardak su içtim.
11 gibide kahvaltı yapıcam bir dilim ekmek, light peynir, sekersiz çay

hadi bakalımm

günaydın tatlımm..bendee 66.2
sabah : 1 kase çorba içtimm daha sonra 1 kupa ıhlamurr içine bal koydumm..limonluuu..

böyle olmuoo vallahii topik sahibi ortada yokk ..en iisi ben gideyim kendimee bi topikk açayımm...kızlarr beklerimmm...
hedef gelirse ugrarımm burayada..

kızlaar kızlarrr:))
işten yeni geldiimm napayım giremedim netee:))
tamam hepiniz kiloları yazın ben bir liste oluşturcam, her hafta pzt tartılcazz
şu 15 gün diyetini uygulayayımm bari merak ettiim:))
yediklerime gelince:
sabah: yulaflı tost+şekersiz çay
ara:çay
öğlen:mercimek yemeği+ayran
ara:bir dilim çikolata+kahve
akşam:ızagara et yicem
ara:kahve içerim birdee
nasıll :)))

mrb hanımlar bende bugün diyetisyene gittim ve hemen bugün başladım verdiği listeşöle kısaca
her öğün öncesi 2 bardak su
sabah (saat 8 de) açık şekersiz çay 2 kibrit kutusu kadar peynir (light) yada 1 dilim pynir bir haşlanmış yumurta 5 adet zeytin 2 dilim ekmek lifli
araöğün (saat 10 30) 1 porsiyon meyve ve 2 adet diyet bisküvi
öğle 3 köfte büyüklüğünde et veya tavuk balık veya 1 tabak bakliyat salata yağsız1 çay bardağı yoğurt 2 dilim ekmek
araöğün (15 00) 2 porsiyon meyve
ara öğün ( saat 17 30) yeşil çay sekersiz 2 adet diyet bisküvi
akşam (19 30) 2 kepçe çorba 8 yemek kaşığı sebze yemeği salata 1 çay bardağı yoğurt 1 dilim ekmek
araöğün 1 porsiyon meyve 1 su bardağı yoğurt (light)

bu arada 90 kiloyum 10 gün sonra kontrol var bakalım ne olacak bu diyetin yanı sıra spor da yapacağım koşu bandında yürüyorum ve diğer evde yapılabilinecek hareketler plates yapmaya başladım ve inşallah gider kilolar

11.03.13
nevakasidiaris - 68.8
GuneyNil - 59.7
Mevtul- 66.2
hedef60- 75

bir kişi daha alabilirizz grubumuzaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…