diyette plates yapanlar var mı?

sabah leslie ile 3 mil yürüdüm(47 dk. falan) 25 dk egzersiz.okula kadar yaklaşık 1 km.yol.işlerim vardı:çarşıya yürüdüm.açık havada 1 saat kadar.akşamda kızımı almaya okula yürüyecem.ee daha ne olsun. aslında 1 adımölçerim olsa iyii olurdu ama.dün de onun için yürümüştümm.bulamadım.netten baktım.olmazsa spariş vereceğim.

leslie ne olaki yahu :44:
ben aslında ilk okuduğumda köpek sanmıştım onu hani köpeği yürüyüşe çıkarıyorum ben de yürüyorum gibi. herkesin köpeciğinin adı leslie olamaz heralde dedim sonradan da

meblarr..:)) aslında adını yanlış yazıyorum heralde. bu 8 yıl önce de ebru şallı tan a plates hocalığı yapmış. farklı egzersiz videoları da var.
benim göbek fıtığım olduğu için plates yapamadım.bana uygun olanı yürüyüşleri var.onlardan 3 mil olanı (yaklaşık 5 km )45 dk evde karşısında yürüyorum.o nette tabi. netten adını bu şekilde yazınız soyadıda sanson galiba

8 gün oldu.ilk 2 gün hamlık yaptı ama sonrası süperr.vücudumu sevmeye başladımm.kesinlikle devamm.
aslında 3 mil de 4-5kg kilo vrdiren videosunu arıyorum ama bulamadım netten.olan linklerde açılmıyor.birde öğünlerden önce 5 dakikalık 500 adımlık videosunu arıyorumm.bulan bilen birileri varsa yardım ltfnn.

yok muu?? önerilerede açığımm .

arkadaşlar kaçgündür ayaklarımın altı acıyordu.geçer diye önemsemedim.aslında neymiş biliyormusunuz.evtt ben bilmiyordum öğrendim ama. evde yürürken çıplak ayakla yepıyordum.bu çokk yanlışmış.ayakların altı nasır tutarmış.acırmış.bende hemen gittim 1 çift evde giymelik spor ayakkabısı aldım.ayaklarım çok rahatladı.terlik yerine de geçiyor ohh çok rahat.ama düz olmasın.mümkünse yürüyüş tipi kalın tabanlı olsun. bu şekilde baçak kaslarımız da düzenli çalışırmış.düzgün şekillenirmiş.bilginize.benim gibi bilmeyenler varsa diye paylaşayım dedim.
özellikle ev hanımları varsa aranızda evde bütün gün giyin valla insan çok enerjik oluyor.

bugünü de bol hareketli geçirdim.pazara gittim.açık havada yürüdümm.ama ne kadar adım atığımı bilmiyorum.kaç kalori harcadığımı da.
en kısa zamanda 1 pedometre almam lazım????

kesinlikle doğru.işleyen demir pas tutmazmış sözü. artık kaçamaklarım olsada kilo olarak daha az etkiliyor.kendimi daha enerjik hissediyorum.oturmak istemiyorum resmen.

ne yapabilirim? şu fıtıkla yapabilecek bir hareket olmalı göbek için ama ne.?nasıl?
artık pc kızıma geçiyor.15 gün.ben nasıl yürüyecem leslie ile? ehh tablette eşimde.hımm ceptennn? okk.

ruhum bedenimi terketmek üzere.sadece bedenim var.ruhumu bulamıyorumm.canım hiçbirşey yapmak istemiyor.
ne yapmalıyım hasıl toparlanmalıyım bilmiyorum:

işe yararmı bilmiyorum.ama tüm istekizliğime ramen 3 millik yürüyüşü isteksiz isteksiz tamamladım.

hasta fln mısın mühim bir şey yoktur inşallah:44:

ahh ahh arkadaşım hasta değilim de ruhum kırıktı.düzeldi sonradan.sebebi de hepp bu havalar.hava gurugu bir burca sahip olmanın dezavantajı.gökyüzünde bulut oldu mu sanki benim ruhumu kaplıyor o bulutlar.daralıyorumm.

neyse bahara az kaldı kat kat artacak morallerimiz dışarı çıkmak için can atıcaz evlere sığamıycaz börtü böceğe yeşile güneşe doyamıycaz cigerlerimizi bahar kokusuyla doldururcazzz ayyy iple çekiyorum

Göbek fıtığı bendede var, ikiz doğum yaptım.
Plates ile pek bir sakınca yaşamıyorum.
Arada karın ağrısı fıtık tam göbeğin üzerine gelince acıyor bu zamanlarda sırt üstü hiç bir şey yapmadan yarım saat kadar yatıp dinleniyorum(doktor tavsiyesi) geçiyor.

Plates yaparken karın ağrısı yaptığı zamanlarda sadece bacak hareketleri yapıyorum.
Yada sırt üstü mekik hareketleri 2 senedir hiç bir zararı dokunmadı.
inş ameliyat olup kurtulucam yakın zamanda

30 gün hergün yapma zorunluluğu yok plateste
ama uzmanların önerisi 2 günden fazla ara vermeyinki kaslar yağ yakma seviyelerinde kalsın

Son düzenleme:

daha okurken öyle derin bir nefes aldım ki sanki bahar çoktan gelmiş gibi. inş.diyorum.

meraba.o kadar aradığım bir bilgi verdiniz ki çok teşekkür ederim.bunu duyduğuma sevindim.yani sakıncası olmadığına vede ağrının nasıl geçeceğinin dr.tavsiyeli olduğuna.
valla süpersiniz.derin bir ohh dedim resmen.şuan bir pencere açtınız resmen bana.
çokk çokk teşekkür ederim.peki korse falan kullanıyormusunuz.ben bazen kemerle sıkıyorum.çok ağrım olunca.rahatlatıyor.
ameliyata korkuyorum.
ama siz kararlıysanız tez vakitte allah şifalar versin.önerilerinize açığım.vakit ayırırsanız.

Bende platese yeni başladım. Yazılanları okuyunca valla sevindim. Burak kut 4 cm uzamış platesle vay be. Şimdi daha çok ilgimi çekmeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…