sabah leslie ile 3 mil yürüdüm(47 dk. falan) 25 dk egzersiz.okula kadar yaklaşık 1 km.yol.işlerim vardı:çarşıya yürüdüm.açık havada 1 saat kadar.akşamda kızımı almaya okula yürüyecem.ee daha ne olsun. aslında 1 adımölçerim olsa iyii olurdu ama.dün de onun için yürümüştümm.bulamadım.netten baktım.olmazsa spariş vereceğim.
leslie ne olaki yahu :44:
ben aslında ilk okuduğumda köpek sanmıştım onu hani köpeği yürüyüşe çıkarıyorum ben de yürüyorum gibi. herkesin köpeciğinin adı leslie olamaz heralde dedim sonradan da
8 gün oldu.ilk 2 gün hamlık yaptı ama sonrası süperr.vücudumu sevmeye başladımm.kesinlikle devamm.
aslında 3 mil de 4-5kg kilo vrdiren videosunu arıyorum ama bulamadım netten.olan linklerde açılmıyor.birde öğünlerden önce 5 dakikalık 500 adımlık videosunu arıyorumm.bulan bilen birileri varsa yardım ltfnn.
işe yararmı bilmiyorum.ama tüm istekizliğime ramen 3 millik yürüyüşü isteksiz isteksiz tamamladım.
hasta fln mısın mühim bir şey yoktur inşallah:44:
ahh ahh arkadaşım hasta değilim de ruhum kırıktı.düzeldi sonradan.sebebi de hepp bu havalar.hava gurugu bir burca sahip olmanın dezavantajı.gökyüzünde bulut oldu mu sanki benim ruhumu kaplıyor o bulutlar.daralıyorumm.
bilgiler için teşekkür ediyorum size.inşallah bende uzarım yapabilirsem tabi.çünkü göbek fıtığım var.daha küçük ama zorlanınca canımı acıtıyor.
aslında yapabilsem uzayacağına eminim.çünkü kilodan dolayı omurgam aşağı çöktü.bel kısmım anormal derecede içe kavisli yani.buda aynı oranda göbeğimi öne itiyor.zaten büyük olan göbek fırlıyor resmen yerinden.omurları açabilsem düzelecektir tahminimce.
sizde işe yaradığına sevindim.aletli mi diye sorucam ama sabah bakarım zaten tv ye.ayy heycanlandım şimdi gece gece. birde acaba 30 gün boyunca aralıksız yapılır mı bu tür sporlar.yosa ayda bir 6-7 gün aramı verilir.
diyette platese devam :) 3 aayda 6 kilo verdim
neyse bahara az kaldı kat kat artacak morallerimiz dışarı çıkmak için can atıcaz evlere sığamıycaz börtü böceğe yeşile güneşe doyamıycaz cigerlerimizi bahar kokusuyla doldururcazzz ayyy iple çekiyorum
Göbek fıtığı bendede var, ikiz doğum yaptım.
Plates ile pek bir sakınca yaşamıyorum.
Arada karın ağrısı fıtık tam göbeğin üzerine gelince acıyor bu zamanlarda sırt üstü hiç bir şey yapmadan yarım saat kadar yatıp dinleniyorum(doktor tavsiyesi) geçiyor.
Plates yaparken karın ağrısı yaptığı zamanlarda sadece bacak hareketleri yapıyorum.
Yada sırt üstü mekik hareketleri 2 senedir hiç bir zararı dokunmadı.
inş ameliyat olup kurtulucam yakın zamanda
30 gün hergün yapma zorunluluğu yok plateste
ama uzmanların önerisi 2 günden fazla ara vermeyinki kaslar yağ yakma seviyelerinde kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?