diyette plates yapanlar var mı?

Aydebal

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
2.586
2.045
333
mrb.79kg 40 yaş ve 153 boyundayım.aslında boyum eskisine göre kısaldı.3-4 cm kadar.az yemeyi öğreniyorum 1-2 aydır.platesi araştırıyorum.nedir işe yararmı? diye.bu konuda bilgisi olnalar varsa önerilerinizi beklerim.
sonuç alanlar oldu mu? bilgisi olan var mı? gibi.
birbirimize destekle kurtulalım bu kilolardan. :)))

bnde basladm cnm pilates kilo vermesen bile sıkılaştryo bn pilates bandyla kol calşyrm ekısınıgrdm dyeblrm

bnde basladm cnm pilates kilo vermesen bile sıkılaştryo bn pilates bandyla kol calşyrm ekısınıgrdm dyeblrm

başlayalı ne kadar oldu?yani ne kadarlık bir sürede sonuç alınıyor.birde neden sadece koll.kilo sorununuz yok tahminimce :)))
ne güzell

başlayalı ne kadar oldu?yani ne kadarlık bir sürede sonuç alınıyor.birde neden sadece koll.kilo sorununuz yok tahminimce :)))
ne güzell

1 hfta oldu cnm bn aniden kilo aldm bu yuzden kollarmda sarkmalar oldu ilk bsta kol clşarak bsladm kilo sorunum var malesef :)

1 hfta oldu cnm bn aniden kilo aldm bu yuzden kollarmda sarkmalar oldu ilk bsta kol clşarak bsladm kilo sorunum var malesef :)

hııımm.anladım.devamı gelir inş. yani platesin diyorum.dilerim hepimiz kurtuluruz bu kilolardan.

bugün ebru ile plates denedim.amanallahım bu jilian dan daha zormuş.onu tamamen yapabiliyordum.ama ebrliyi yapamadım.yada çok yediğim için dolu mideyla olmadı

bugün plates yapamadım.ama ısınma hareketleri falann.daha çok can sıkıntısıyla debelenme falannn.sıkıcıydı bugün de.

ayyy yaaa kimse yapmıyor heralde.eee haliyle benimde cesaretim kırılıyor.zaten bahane arıyorum yaa.

bugün laslyle 3 mil yürüdüm.8 dk.yağ yakma videosunu yaptım.10 dk aerobik yaptım 11 dk simit savar yaptım.3 mil 45dk sürdü. iyidi bugün yarına tutulurmuyum bilmem ama şuan kendimi çokk enerjik hissediyorum

bugün laslyle 3 mil yürüdüm.8 dk.yağ yakma videosunu yaptım.10 dk aerobik yaptım 11 dk simit savar yaptım.3 mil 45dk sürdü. iyidi bugün yarına tutulurmuyum bilmem ama şuan kendimi çokk enerjik hissediyorum

Merhaba ben platesle zayifladim senin aksine jillian yapayım dedim bir kere off çok zorlanmıştım hemen bıraktım platese yöneldim..çokta sevdim şimdi zamanım yok yapmaya içimde kaldı sanki...

Hergün 45 dk yapıyordum üstüne 3 km yuruyordum ve 2 ayda 8 kilo vermiştim...

Platesle acayip sikilasmistm ve uzadığımı hissediyordum..
Internette domatessuyu sitesi var ordaki videolari takip edersen o kadar zorlanacağını düşünmüyorum...
Sana kolay gelsin tabi bana da..

evt sizde işe yaramış ama ben yapamadım.az önce yine denedim.çok zorluyor beni.yani hareketleri tam anlamıyla yapamıyorum.aslında vücudum esnektir ama olmadı işte.belkide başıma sorun olan göbek fıtığımdandır bilemedim. sıkılaşmaya zayıflamaya çok ihtiyacım varr(
valla hepimize kolay gelsin.benim vermem gereken çoook kilom var alırken farketmedim ama verirken çokk zorluyorrr.
tüm güzellll :))) şeylerden ayrılmam gerekiyor(yamek sınırsız yemekkk)

araştırıyorum şimdi ben de başlıycam muhtemelen. zayıflamam gerekli benim de moralim çok bozuk şu aralar, hele göbeğim gitmeli
evde kendi çapımda videolarla fln bi deneyim diyorum olmadı eğitmen eşliğinde yapacam bir şeyler :18:

evt. bende evde deniyorum kendi çapımda ama dediğiniz gibi pek memnun değilim.olmuyor yani.en doğrusu salonlar galiba.moral bozukluğu ise benimki havalardan.neyseki bugün güzeldi de yürüdüm 1 saat.
sizin kilonuz güzel görünüyor yani oran benim şimdiki ulaşmak istediğim oran nerdeyse.bende 33ler sizde 25 ler ben daha kiloluyum yani
ahhh bu göbek resmen bir küre var orta kısmımda (
vericez inşallah.

benim göbeğim öyle böyle değil çok şişko görünmüyorum zaten ama göbeğimi nereye saklasam şaşırıyorum çok feci. hem sarkık hem kocaman göbek karın işkembe bildiğin satürn o, yörüngesi de ben:18:
evde disiplin çok olmayabilir ama bir şeyler yapmam lazım! sezeryan doğum yapmış 5 çocuk annesi gibi duruyorum böyle olmamalı olmamalı olmamalı

Salı günleri ebru şallı esneme hareketleri yaptırıyor.
Ben plates yapıyorum yaklasık 2 senedir.
Ve çok alıstığı için kaslarım artık neredeyse hiç zorlama terleme olmuyor (farklı arayıslardayım)
Ama en yararını gördüğüm konu 1.58 boyum 1.57 ye düsmüstü durus bozukluğundan ve plates ile 1 cm ciğimi geri aldım

Özellikle salı günlerini kacırmayın derim 7-8 seans sonra farkı görürsünüz inş.

Burak Kut plates ile en cok uzayan kisi olarak şimdilik türk listelerinde birinci (4 cm) neden bizde uzamayalım demi

anlıyorum sizi.çünkü kızım 9 yaşında.hala hamile reonlarına bakınıyorum kıyafet alırken.vede sezeryanla doğum yapmıştım.birde bilgisizlik işte benimki.bilemedim doğumdan sonra göbek sarılırmış sarkmasın diye.ben yapmadım bunu.
yalnız bu yörünge espirisine güldüm müsadenizle çok güzel benzetme oldu ben kendim için aldım bunu(espiriyi)çünkü aynen bende öyleyimm.
evt çok haklısınız böyle olmamalı olmamalı.2014 e çok var.bu sürede neler başaracağız bakalımm

bilgiler için teşekkür ediyorum size.inşallah bende uzarım yapabilirsem tabi.çünkü göbek fıtığım var.daha küçük ama zorlanınca canımı acıtıyor.
aslında yapabilsem uzayacağına eminim.çünkü kilodan dolayı omurgam aşağı çöktü.bel kısmım anormal derecede içe kavisli yani.buda aynı oranda göbeğimi öne itiyor.zaten büyük olan göbek fırlıyor resmen yerinden.omurları açabilsem düzelecektir tahminimce.
sizde işe yaradığına sevindim.aletli mi diye sorucam ama sabah bakarım zaten tv ye.ayy heycanlandım şimdi gece gece. birde acaba 30 gün boyunca aralıksız yapılır mı bu tür sporlar.yosa ayda bir 6-7 gün aramı verilir.

ne demek keyfinizce kullanın.
ben dün internette video bulup yaptım birazcık platesi, ya da kıvrandım yapmaya çalıştım diyeyim de yavaştan bi başlayım ben kendi başıma da olsa mutlaka görürüm faydasını diye düşünüyorum:44:

çok sevindimm.başlamak yolu yarılamaktır.aynı kararlılıkla devam lütfenn.güzel sonuçları bekliyorum hayırlısıylaa.ben yapamıyorumm.çok ağır geliyor.sanırım kilomu azaltmam daha sora devam etmem gerekecek.en hafifi ebrunun hocasıyla 3 mil yürüyorum şimdilik.doğum gününde kendisi demişti.leslie plates hacalarıymış.duymamıştım daha önce.

mrblarrr
yürüdüm yürüdüm leslie ile yürüdüm.sokaklar bana dardı.salondaa yürüdümmm. :)))
evtt şimdi de pazara gideyim.hem vitamin hemde yürüyüşe devammm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…