bacim noluyo sana, tökülüyon resmenyaslandin mi ne gecmis olsun, onuda göster doktora :44:
Gecmis olsun kuzum, bence sana nazaR degiyoR
Merdiven çıkarken her basamakta çıt çıt ses geliyor mu?
Benim öyle oluyordu,dr dizimdeki kıkırdağın sertleştiğini,iler ki zamanlarda da kireçlenme yapabileceğini söylemişti.
Sağolsun bi mr ve eklem ağrı kesicisiyle beni göndermişti
canım benim..
çok geçmiş olsun..
bi doktora gitsene
Kizlar yine benBir sorunum daha var simdi bacagimdaki diz kapaklarimdan birinde bir sorun var galiba bazen yanlis bir hareketmi yapiyorum ne oluosa diz kapagim sanki yerinden cikiyor ve geri yerine gelio donuyomu ne oluyor anlamiyorum ve acayip agriyo ama hemen geciyo merak ettim:26:
Menüsküs ya da diz kikirdaginda incelme olabili.
Bir ortopedisi giderseniz iyi olur. Eger bir sorun varsa ilk etapta sizi bir fizyoterapise yönlendirir
ve yapmaniz gereken diz egzersizleri verir.
tessekurler cevap icin yalniz menuskus yada incelme olsa agri felan olmazmi ki :26:
normalde hic bir skntim yok sadece iste bu arada olan sanki kemik cikip geri yerine geliyor o var :26:
Bunu anlamak icin ortopedise gitmeniz gerekiyor, insanlar pek dikkate almiyor ama bu önemli.
Bacaklarda az kas oldugunda diz kikirdagina fazla yükleniliyor. Ortopedisten herhangi bir sorun olmasa
bile size bacak kaslarini gelistiren egzersiz hareketleri vermesini isteyin. Son derece faydali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?