M I N E R V A
İzaha gerek yok, gördünüz yürüdüm çıktım. 🚶🏻♀️
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.650
- 88
- Konu Sahibi M I N E R V A
-
Alacağım inşaallah. Eski evlerimizde koyacak uygun yer yoktu. Şimdi çamaşır makinesinin olduğu ufak bir oda var, eşim üstüne dolap koydurtmuştu ev yapılırken birkaç ay sonra balkonuma dolap yaptırıp, kurutma makinesi alacağım. Ev yerden ısıtma ve çamaşırlar kurumak bilmiyor. Çocuk olunca çamaşır kurutmak sıkıntı çünlü günde 3-4 defa kıyafet değişiyor, yetişmiyor.Bence siz kurutma makinası alın hem penye tarzı kumaşları toparlıyor hemde kıl tüy ne varsa hepsini topluyo
Ya evet sanki dizlerim kemikli ve sivri. Ayrıca kesinlikle pantolonlarımda da dizlenme oluyor ama onları yıkayınca toparlıyorlar. Eşofmanlar bir süre sonra dizlene dizlene halay çekilecek şalvar kıvamına geliyorBazı dizler daha sivri ve çıkık oluyor,benimkiler de öyle, ve aynen bütün pantolon ve eşofmanlarimin diz kismi bı metre önden gider
Bende düz oturamıyor aksi gibi. Dizlerimi ya kendime çekmem lazım ya da bacak bacak üstüne atmam lazım. Sadece emzirirken bağdaş kuruyorum. Ne güzel sürekli eşofman değişme derdiniz yokOturma şeklinizden olabilir Bnm hiç eşofmanlarım diz yapmaz hemde marka değiller ama Bn hep düz oturuyorum siz bagdaş kurup otuyorsanız yada dizinizi kırırak oturuyorsanız ondan olabilir.
Bence bu durum da etkiliyordur. Ama pantolon iz yapıyor diye rahatımdan vazgeçmem açıkçası. Kıyafetten vazgeçerim
Bunu bacaklarımı toplayıp oturmuş okurken aynısını yazacaktımBağdaş kurmayı seviyor musunuz?
Ne yapsak bundan sonra dizleri kırmamak için bacaklarımıza sopa bağlayıp mı otursakBunu bacaklarımı toplayıp oturmuş okurken aynısını yazacaktım
Mesela milletin kotlari gicir gıcır gözüküyor benim sürekli bacakları toplayıp oturmaktan üst bacak kısmında çizgiler olur sinir bozucu
Ben daha rahat ediyorum böyle amaNe yapsak bundan sonra dizleri kırmamak için bacaklarımıza sopa bağlayıp mı otursak
Bende böyle rahatım -ki şuan dizlerim resmen vücuduma yapışık halde amma eşofman almaktan bıktım. Gerçi eşofman, pantolon fark etmiyor bacak bacak üstüne atsam direk diz olarak geri dönüyor.Ben daha rahat ediyorum böyle ama
Aynı marka eşofmanlarmızda var. Benimkiler hep dizleniyor. Belki darlıktan olabilir. Çünkü kalçam ile belim fazla orantısız s beden eşofmanlar belime oturmuyor o yüzden xs almak zorunda kalıyorum. Fakat hani üzere yapışan eşofmanlar olur ya dar jeanler gibi benimkiler öyle bacaklarıma falan yapışacak kadar dar değiller ama oluyor işte.
Enteresan bel-basen yapım sağolsun. Mesela iki hafta önce yüksek bel kargo pantolon aldım s beden. Kalçadan geçmek bilmiyor, belime oturmuyor.Bacaginiza yapissa tayt olur zaten ama yapisacak kadar olmasa da bence dar aliyorsunuzdur
Bak çorapları es geçmişimParaşüt kumaş tercih ediyorum hummelin klasik kumaşlarında da çok yapmıyor. Ama vibiraz kullanım şekli ile de olabilir. Mesela ben çorabı en fazla 3 4 kez giyerim yırtılır. Ablam senelerce giyer hiç bir şey olmaz.
Bak çorapları es geçmişimÇorap bana da dayanmıyor
Neredeyse günde iki-üç kez çorap değişiyorum anlamadım gitti. Panduf giyindiğim için terleme oluyor değişiyorum hemen. Mesela ablamın 10 sene önceki kıyafetleri hala ilk aldığı gibi ben 3 ayda eskitiyorum. Tabii yıkama oranıyla ilgili olabilir. Ablamın ayakkabıları tertemiz ben o kadar özen gösteririm ama yine kirlenir muhakkak. Çözemedim.İşte o kullanımdandır o zaman bazı vücut daha çok eksiliyor :))
diz yapmak ne demek yani nasil bi goruntu oluyor diz yapinca.Merhaba,
Diz yapan eşofman illeti oldum olası içimde yara. Milletin eşofmanlarına bakıyorum gıcır gıcır, benimkiler iki-üç giymede kendilerini salıyorlar. Yeni eşofman almaktan bıktım. Hayır en çok sinirimi bozan eşiminkiler asla diz yapmıyor. Daha bir ay olmadı dört tane yeni eşofman aldım, yine dizleri bağımsızlık ilan etmiş. Marka da alsam aynı şeyi kısır bir döngü gibi yaşayıp duruyorum. Ben aldıkça onlar dizleniyor. Benim dizlerimde mi bir problem var artık bilmiyorum. Sinirim bozuluyor böyle oldukça.
Bunu mu kafaya takıp, kendine dert ettin Allah aşkına diyeceksiniz. Doğru bakıldığı zaman koca koca dertlerin yanında dert değil belki ama az önce makineyi boşalttım eşofmanları asarken dizlerinin pörtlemiş ve eşofmanlarında tüylenme yaptığını görünce gözüm seğirecek gibi oldu. Çamaşır makinesinin bile bana garezi var. Mesela benim eşofmanlarım tüylenme yapıyor yıkama sonrası eşiminkilerde yok. Siyah pantolon atarım benimkilerin üstünde beyaz beyaz iplik gibi tozlar olur, onunkilerde olmaz. Bir ben mi yaşıyorum bu diz illetini, yoksa millet evinde gizli bir köşede eşofman stoğu ile mi yaşıyor? Bir defa giydiğim eşofmanın toto kısmında ufak bir delik oluştuğunu da görünce sinirlerim gerildi iyice. Dünya para verdim, bir defa giyindim hem diz yapmış, hem de yırtılmış. Nedir çözümü sürekli yenisini mi almak?
Eşofmanların diz kısmı bollaşıyor.diz yapmak ne demek yani nasil bi goruntu oluyor diz yapinca.
Hummel'ın naylon gibi olan eşofmanları çok iyi gerçekten , tavsiye ederim konu sahibine.Paraşüt kumaş tercih ediyorum hummelin klasik kumaşlarında da çok yapmıyor. Ama vibiraz kullanım şekli ile de olabilir. Mesela ben çorabı en fazla 3 4 kez giyerim yırtılır. Ablam senelerce giyer hiç bir şey olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?