Diz yapan eşofman!

Bence siz kurutma makinası alın hem penye tarzı kumaşları toparlıyor hemde kıl tüy ne varsa hepsini topluyo
Alacağım inşaallah. Eski evlerimizde koyacak uygun yer yoktu. Şimdi çamaşır makinesinin olduğu ufak bir oda var, eşim üstüne dolap koydurtmuştu ev yapılırken birkaç ay sonra balkonuma dolap yaptırıp, kurutma makinesi alacağım. Ev yerden ısıtma ve çamaşırlar kurumak bilmiyor. Çocuk olunca çamaşır kurutmak sıkıntı çünlü günde 3-4 defa kıyafet değişiyor, yetişmiyor.

Bazı dizler daha sivri ve çıkık oluyor,benimkiler de öyle, ve aynen bütün pantolon ve eşofmanlarimin diz kismi bı metre önden gider
Ya evet sanki dizlerim kemikli ve sivri. Ayrıca kesinlikle pantolonlarımda da dizlenme oluyor ama onları yıkayınca toparlıyorlar. Eşofmanlar bir süre sonra dizlene dizlene halay çekilecek şalvar kıvamına geliyor

Oturma şeklinizden olabilir Bnm hiç eşofmanlarım diz yapmaz hemde marka değiller ama Bn hep düz oturuyorum siz bagdaş kurup otuyorsanız yada dizinizi kırırak oturuyorsanız ondan olabilir.
Bende düz oturamıyor aksi gibi. Dizlerimi ya kendime çekmem lazım ya da bacak bacak üstüne atmam lazım. Sadece emzirirken bağdaş kuruyorum. Ne güzel sürekli eşofman değişme derdiniz yok

Bağdaş kurmayı seviyor musunuz?
Bunu bacaklarımı toplayıp oturmuş okurken aynısını yazacaktım

Mesela milletin kotlari gicir gıcır gözüküyor benim sürekli bacakları toplayıp oturmaktan üst bacak kısmında çizgiler olur sinir bozucu

Ne yapsak bundan sonra dizleri kırmamak için bacaklarımıza sopa bağlayıp mı otursak

Ben daha rahat ediyorum böyle ama
Bende böyle rahatım -ki şuan dizlerim resmen vücuduma yapışık halde amma eşofman almaktan bıktım. Gerçi eşofman, pantolon fark etmiyor bacak bacak üstüne atsam direk diz olarak geri dönüyor.

Kumaşın cinsiyle de alakalı fakat dizlerinizde çıkık olabilir..ya da yanlış anlamayın kaç gün giyiyorsunuz bir kaç gün üstünüzden cıkarmıyorsanız ondan da diz izi yapıyor olabilir..

Bacaginiza yapissa tayt olur zaten ama yapisacak kadar olmasa da bence dar aliyorsunuzdur

Paraşüt kumaş tercih ediyorum hummelin klasik kumaşlarında da çok yapmıyor. Ama vibiraz kullanım şekli ile de olabilir. Mesela ben çorabı en fazla 3 4 kez giyerim yırtılır. Ablam senelerce giyer hiç bir şey olmaz.

Bacaginiza yapissa tayt olur zaten ama yapisacak kadar olmasa da bence dar aliyorsunuzdur
Enteresan bel-basen yapım sağolsun. Mesela iki hafta önce yüksek bel kargo pantolon aldım s beden. Kalçadan geçmek bilmiyor, belime oturmuyor.

Bak çorapları es geçmişim Çorap bana da dayanmıyor

İşte o kullanımdandır o zaman bazı vücut daha çok eksiliyor :))
Neredeyse günde iki-üç kez çorap değişiyorum anlamadım gitti. Panduf giyindiğim için terleme oluyor değişiyorum hemen. Mesela ablamın 10 sene önceki kıyafetleri hala ilk aldığı gibi ben 3 ayda eskitiyorum. Tabii yıkama oranıyla ilgili olabilir. Ablamın ayakkabıları tertemiz ben o kadar özen gösteririm ama yine kirlenir muhakkak. Çözemedim.

Dünya para verdiğiniz eşofman diz yapıp , tuylendiyse ( ters çevirip düşük ısıda yikamaniza rağmen ) Geri iade edin. Hakkınız.

diz yapmak ne demek yani nasil bi goruntu oluyor diz yapinca.

hiç dizlerimi toplayarak oturmam hatta mumkunse ayak ayak üstüne bile atmam ,
sanırım 4 sene oldu hemde pazar işi yaniii ama her gören yenimi aldın der ,

biraz kullanım farkı diyorum

Hummel'ın naylon gibi olan eşofmanları çok iyi gerçekten , tavsiye ederim konu sahibine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…