Diz yapan eşofman!

yanı memnun değiller mi M I N E R V A da yardimci olmaya çalıştı sağolsun ona da yazdım çamaşır makinem yok şuan ikisini birlikte almam 8-10 bin civarı yapıyor maddi olarak zorluyor onun için ikisi bir arada olsun istedim hemde yer sorunundan dolayı üzüldüm şimdi ya asmasi toplaması günlerce kurumasını beklemek tam bir eziyet.

evet canım o şikayetleri bende gördüm LG yıkama/kurutma makinasında şikayet görmedim bir tek ama bilemedim ya napsam

Kumaşla alakalı olduğunda ısrarcıyım ben. Mesela şimdi adidas altların kumas cinsine baktım 100% polyester yazıyor. Diz yapma olmadi hiç ki 9 senedir giydiğim takımım var,arada bir topaklanma oluyor onu da temizleyici var bızt bızt temizliyorum.
Penye vb kumaşlarda oluyor ama diz yapma konusu. Ben genelde tercih etmiyorum dışarda kullanmak için zira şekli çabuk bozuluyor,rengi de soluyor.
Dalgıç kumaş diz yapmıyor şekli de pek bozulmuyor kalıp gibi oluyor. Bir tane sweatim var ordan biliyorum,öyle birşey mi baksanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…