Diz yapan eşofman!

Nike ya da onun alt ürünü olan sportive den aldığım eşofman altlarımı 10 yıldır filan giyiyorum kilo da aldım ama çok rahat ve kaliteli. Diğer pahalı ya da orta fiyatlı tüm eşofmanlar ev kıyafeti oldu malesef

Nike, adidas... liste böyle uzar gider. Hepsi bende diz yapıyor maalesef. Mesela en son ağustosta adidastan iki eşofman aldım, giyeli iki saat olmadan diz yaptı. Abimle beraber aldık hatta, abimin eşofman aldı çöp oldu. Bende bir problem var bence, kesin bilgi.

konudan alakasız olacak konu sahibi affına sığınıyorum..
siz kullanıyor musunuz? bende almayi düşünüyorum da profiliniz kapalı yazamadım MAKBIYLE
Evet kullanıyorum alerjim var doktor tavsiye etmişti inanın kullandıktan sonra çeyiz beyaz eşya listesinde kesinlikle olması gereken bi eşya olduğunu fark ettim diğer türlü eziyetmiş. Hem evin temizliği tpzu kışın kurumayan çamaşır nemi asması toplaması gerçekten eziyetmiş. Ben bi marka belirledim onun enalt kurutma makinasını aldım program sayısı artıkça ekstra bi özellik olmuyor enalt ürünü alsanız bile asla pişman olmazsınız benden sonra yakkn çevremden 3 kişi daha aldı bu zamana kadar çamaşırla eziyet çekiyormuşuz dediler. Ana kurutma yıkama birlikte almayın kullanışlı olmuyor

Tayt giyiyoruz diz yapmıyoruz...
Bu da yeni sloganımız olsun.
Eşofmon pek giymem 2 tane var bir diz yapıyor hakkatten çuval oluyor ama giyiyorum adet dönemi. Malum bel fakan kalınlaşıyor lastikleri gevşek iyi oluyor.
Bir tene var lcw den almıştım şahane bir kumaşı var dökümlü falan. Hatta kesimi uygun olsa yoga pantolonu olurmuş. Diz yapamaz çok da konforludur.
Ama tayt bence en garantilisi.
mooduma göre bir sürü taytım var.
Yaz kış Taytlıyım. Diz yaptı sorunu sıfır.
Öneririm....

Bende de tayt bol. İçi peluşlusu, termali, renk renk parlağı ama şu sıralar acayip üşüyorum. Tayt giyince sanki soğuk bacaklarıma bacaklarıma işliyor. O yüzden eşofmanın altına da tayt giyer oldum Fakat ben eşofmanı da çok seviyorum. Hiçbirinden vazgeçmek istemiyorum. Benimde lcwdan aldığım bir eşofman var. Onu da temixlik yaparken giyinmek için 6 sene önce almıştım hatta çocuk reyonundan almıştım Temizlik yaparken hafif dizleniyor ama yıkanınca jilet gibi. Rengi bile solmadı zavallım o ladar deterjana maruz kaldığı halde. Bir çamaşır suyu lekesi bile yok. 25 tlye almıştım. 25 tlye aldığım eşofman taş gibi ama yazın bir ay bile giyemediğim 300 küsür liraya ciğerime tuz basar gibi verip aldığım eşofman kim bilir hangi çöplükte Sadece diz yapsa iyiydi, iki yıkamada kumaşı bir acayipleşti.

çok teşekkür ederim cevabınız için
benimde minik oğlum var ve alerjisi var balkon dahi olsa kış gelince dediginiz gibi eve asmak eziyet kurumuyorda..
şuan araştırıyorum ve yıkama kurutma tek makinada olmasını istiyordum kiraciyim çünkü iki makina ayrı koyma ihtimalim yok malesef
neden kullanışlı değil peki iki özellik tek makinada

Bende kurutma makinesi alacağım için bayağı bir araştırma yaptım canım. Yıkama ve kurutmalı makinelere de baktım. Genel anlamda memnun değil kullananlar. Tam olarak kurutma yapmıyormuş sanırım. Kurutma makinesini, çamaşır makinenin üstüne koydurtabilirsin. Ben çamaşır makinemin üstündeki dolabı söktürüp öyle yapacağım.

Kumaşın esnekniğiyle alakalı. Ama esnemenin de bir oranı var. Eğer esneyip düzelebileceği orandan daha çok esnetirseniz geri toparlanamaz. Ayrıca dar geliyor ds olabilir. Mesela balon düşünün. Oldukça esnek bir yapısı var. Ama balonu gerdirip bir de ortasında parmakla patlatmadan bastırırsanız parmak şeklinde iz kalır. Gerilmiş kumaşı da dizle itince aymı şekilde. Kullanım şeklimize göre diz kısmında dar olmayan modeller seçmelisiniz belki de. Ben artık tayt giyiyorum ama eskiden benim de hep dizi çıkardı giysilerimin. Otururken hissediliyor aslında kumaştaki gerginlik. Diz kısmında bir gerilme varsa otururken diz yapacak demektir. O gerginliği yaratmamak lazım. Hemen düzeltmek lazım.

üzüldüm şimdi LG marka'dan çok memnun olanlar var canim onun için heveslendim çift programliya birde 2 makina birden nereden baksan 8-10 bin civarı yapıyor bu beni zorlar biraz çünkü normal çamaşır makinesi yok yeni alacağım kurutmalidan ya vazgeçmem gerek yada kurutma/yıkama tek özellikte almam gerek

Kesinlikle oturma şeklinizden sürekli o şekilde duran kıyafet tabi ki diz yapar
Bende bir problem var onu anladım. Sadece dışarıda bile giyinsem diz yapıyor. Bacak bacak üstüne atmayayım dizler hemen gidiyor. Dizlerimle veya o bölgeylede alakalı bir problem sanırım. Tabii oturma şeklinin de etkisi var ama yeni aldıklarıma ne kadar özen gösterirsem göstereyim dizleniyor hemen

Bende de pantolonlarda oluyor millette kaşe pantolon cillop duruyor gibi bende pijama gibi
Bence bizim diz bölgemiz problemli. Pantolonlarda da aynı sorunu yaşıyorum ama Allahtan onlar yıkanınca düzeliyor.

O zaman iyice bir araştırıp, yıkama/kurutma yapan bir makine senin için daha iyi olur canım. Ben mesela Samsung'un yıkama/kurutma özellikli bir makinesini çok beğendim. Çok şık duruyordu ama yorumları iyi değildi. İnternette de yıkama/kurutma özellikli makineleri pek önermedikleri için vazgeçtim.

Düzeltiyorum. Mesela mom jeanlerim bile diz yapıyor. Dar değiller ama oturunca muhakkak oluyor. Özellikle dışarıda otururken dikkat ederim dizleri hafif yukarı çekerim ki esnemesin ama bana mısın demiyor vicdansızlar

Benden sonra üç kişi daha aldı dediklerimden birisi birlikte olandan aldı yıka kurut 5-6 saati geçiyo artı yıkama performansı 8 kiloysa kurutması 6 kilo oluyo aynı makinanın ya makinayı yıkarjen az dolduracaksınız ya içinden çamaşır çıkaracaksınız. Kurutmaları giderin olduğu yere koymak gibi zorunluluk yok deposu var altında küçük onun içine su doluyor Tabi isterseniz gidere de bağlanabiliyor. Yatak odasına bile konabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…