- Konu Sahibi evlimutlucocuklu26
-
ben istiyrum ki eşim ağzıma baksın bi dediğim iki olmasın var mı bole evlilikler merak ediyorum:18:
öyle birşeyin oldugunu düşünmüyorum. sevgilim bir dediğimi iki etmiyor, ağzıma bakıyor, hiç sorunumuz yok diyen arkadaşımın ilişkisine
baktım da, kız hiç birşeyi sorun etmiyor.hep güzel şeyleri düşünüyor, güzel anıları var hep hafızasında.
dize getirme demeyelimde orta yolu bulmak daha mantıklı bence. buda konuşarak olur sanırım. en azından ben boyle yapmaya çalışıyorum
bende soylemetn bıkıp susuyorum ama ben esimin bi dediğini ikiletmem yaparm cunku sonra nazını cekemiyorum
Ben mesela cok rahat takmayan bi insndim bir bekledim iki bekledim ucuncude konustum dorduncude konustum bu bes alti diye gitmistir belkide en sonunda noluo bagirarak anlatiyorum(sanki sagirmis gibi) o yapmasi gerekeni yapio ama sonra yeni bisey cikinca bastan aliyoruz bir iki ...... O yuzden ne dize getirme nede konusarak orta yolu bulma uymuyo bazen :) adam large napalim :d
benim esim bir dedigimi iki etmiyor ama bende bir dedigini iki etmiyorum,karsilikli yani :)
ikilet hatta üçlet buakşam sinirlerim okadar bozukki. teyzem boşanmayı düşünüyor.
teyzem hayatımda gördüğüm en ideal eşlerden. bir sözünü ikiletmez. 10 yıllık evli. hala deli gibi aşık. eniştemse bir okadar ilgisiz.
aldatıldıgını öğrendi bugun. erkeklerin okadar pohpohlanmaması gerektiğini düşünüyorum. onlar bizim kadar duygusal bakmıyorlar hayata
bu bir gerçek. bilimsel olarakda açıklandı. ozaman ona göre davranıcaz. bütün sorunları kafamıza takmıcaz ve büyütmicez. ne çok dırdırcı
ne de çok itaatkar olcaz. biraz politik olucaz kısacası.. ozaman dötleri tutuşur zaten :)
belkide yeni evliyiz diye boyleyiz :)yok sanmiyorum karaketimiz boyle :)))ama insallah devam eder,ALLAH herkese hayirli bir es nasip etsin)
Dize getirip bi de tasma takalım adamlar maymuna mı dönsün?
Niye ağzımızın içine baksınlar yahu???
Biraz senden biraz benden bu işler,elbette hep onların borusu ötmeyecek arada sazı bi alacaksın eline adam mecbur tamam diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?