dize getirme yolları

evlimutlucocuklu26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2011
54
3
96
Diğer
sizi bilmem ama ben eşimi kolay ikna edemiyorum bişeyi yaptırmak için 50 kere soyluyorum anca yapıyor sanırım biraz huyu boyle yada benim ina kabiliyetim yok hoş bende çok israrcı olmayı sevmem kimseye peki siz nasıl ikna edersiniz eşinizi yada kolay edebilir msınız

öyle birşeyin oldugunu düşünmüyorum. sevgilim bir dediğimi iki etmiyor, ağzıma bakıyor, hiç sorunumuz yok diyen arkadaşımın ilişkisine

baktım da, kız hiç birşeyi sorun etmiyor.hep güzel şeyleri düşünüyor, güzel anıları var hep hafızasında.

dize getirme demeyelimde orta yolu bulmak daha mantıklı bence. buda konuşarak olur sanırım. en azından ben boyle yapmaya çalışıyorum

Ben mesela cok rahat takmayan bi insndim bir bekledim iki bekledim ucuncude konustum dorduncude konustum bu bes alti diye gitmistir belkide en sonunda noluo bagirarak anlatiyorum(sanki sagirmis gibi) o yapmasi gerekeni yapio ama sonra yeni bisey cikinca bastan aliyoruz bir iki ...... O yuzden ne dize getirme nede konusarak orta yolu bulma uymuyo bazen :) adam large napalim :d

ikilet hatta üçlet buakşam sinirlerim okadar bozukki. teyzem boşanmayı düşünüyor.

teyzem hayatımda gördüğüm en ideal eşlerden. bir sözünü ikiletmez. 10 yıllık evli. hala deli gibi aşık. eniştemse bir okadar ilgisiz.

aldatıldıgını öğrendi bugun. erkeklerin okadar pohpohlanmaması gerektiğini düşünüyorum. onlar bizim kadar duygusal bakmıyorlar hayata

bu bir gerçek. bilimsel olarakda açıklandı. ozaman ona göre davranıcaz. bütün sorunları kafamıza takmıcaz ve büyütmicez. ne çok dırdırcı

ne de çok itaatkar olcaz. biraz politik olucaz kısacası.. ozaman dötleri tutuşur zaten :)

doğru kişiye göre değişir canım:) inan herkese ulaşmanın bir yolu var. allah eşine akıl versinde değerini görsün tez elden inşalllaaaahhh.

Dize getirip bi de tasma takalım adamlar maymuna mı dönsün?

Niye ağzımızın içine baksınlar yahu???

Biraz senden biraz benden bu işler,elbette hep onların borusu ötmeyecek arada sazı bi alacaksın eline adam mecbur tamam diyecek

Son düzenleme:

Canim cok uzuldum teyzene hayatta bir kadinin en korktugu seylerden birisi bence aldatilmak!! Ya gercekten cok uzuldum benim en cok basima gelirse napar diye dusundugum seylerden birisidir o.. Biz pohpohlamak olarak degilde sevdigimiz icin herseyi yaparizin gostergesi olarak goruyoruz...ben artik oyleyim iste birlet ikilet derken bir kez soyluorum yaparsan yap yapmazsan yapma sen bilirsin diorum susuorum saldim cayira yani

Olsun maymum olsun(hep bizdense ama)
Valla sazi bazen bi aliorum elime bi bakmisim koca orkestra olmusum tek basima kacicak yer ario:)))
İki gun suruo onun ustundeki etkisi.. Erkege siddete varim olcaz yakinda heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…