Dizginlenemeyen Heyecanım!

Anti Depresan

☁ ATATÜRK ☁
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
5.359
17.566
498
Eşimle tanıştığım ilk günden beri süre gelen bir problemim var.
Onunla birlikte mi ortaya çıktı yoksa denk mi geldi bilmiyorum.
Ama son 4.5 yıldır hayatımın en heyecanlı en güzel anlarını hep kusarak geçirdim.
Eşimle İlk yüz yüze geldiğimde kustum
Nişanımda heyecanlandım ve kustum.
Doğum günüm de kustum.
Kına gecesi sabahı tansiyonum düştü kustum 2 serum taktılar öyle ayakta kaldım.
Gelin alma sırasında mahalleli ile vedalaşırken aniden heyecanlanıp yine kustum.
En son düğün günüm aşırı heyecan yaptım ve herkes bana düşüp kalmayım diye çaktırmadan vücudu ile iskele oldu salon görevlileri seferber olup emadur felan verdiler.
Yani bunlar en heyecanlı olanları ama bunlardan daha onlarca sayabilirim.Her zaman heyecanlı zamanlarım olmadığı için doktora gitmemiştim ama yeni düğünüm olduğu için o günü doya doya yaşayamadım bitsede gitsek moduna girdim.Yani bu heyecan yaşam standartlarımı aşırı derecede etkiledi.Eminim daha da etkileyecek.
Aranızda benim gibi olan varmı bilmiyorum.Doktor için Psikiyatriye felan mı gitmeliyim önerilerinizi bekliyorum.

Benim de yüksek tansiyon problemim var, heyecanlandığımda, sinirlendiğimde tansiyonum fırlıyor, başım dönüyor ve direkt kusuyorum :) çok sinir bi durum Doktor "tansiyondan kusulur da niye heyecanlanınca tansiyonun bu kadar çıkıyor, psikiyatriye git " dedi ama gitmedim de :)

Al işte aynısı benim.Gayette kusuluyor

Genc kizken bende de vardi ayni sorun. Heyecan mutsuzluk ve korkuda muthis bir mide bulantisi oluyordu.genelde kusma ilr sonuclanir bazen kendi kendine gecerdi. Bir ara azaldi ve bitti. Hemen ardindan kalp sorunlarim cikti... Ben iylestm sanmistm ama daha ciddisi basima geldi. Stres beni mahvediyor...her zaman boyle olmustur ne yazikki. Sana gecmis olsun diyorum. Pesini birakma bu isin

Bana kalp krizine yol açar demişlerdi.Bunu demek istemişler anlaşılan.Bırakmayacağım teşekkür ederim.

Cocukken lise bitene kadar hatta uni de okula gitmeden once strese girerdim ve bisey yersem kusardim. Psikolojik oluyor bu kusma. Daha sonralari hic yasamadim sukur. Doktora git bence keske beni de goturselermis her sabah yuksek volum stres ne demek iyi dayanmisim.

Canm kardeşim öncelikle çok geçmiş olsun tam düğün stresi bitti derken Kıyamam kuzuma.. Psikolojik olduğu belli canm böyle durumlarda stres yaptığın için kendini sıkıyon herhalde bide huyunu bildiğin için şimdi kuscam kuscam diye düşünürken temelli olumsuz etkiliyodur. Önce bir psikiyatriste görün zaten o seni yönlendirir daha sonra.
Valla sana bisey anlatayimmi kardeşim halamin bir arkadaşı varmış bi kere anlatmıştı kadın sinirlenip üzüldüğü zaman başlıyormus osurmaya bigün kadinin oğlu trafik kazası geçiriyor hastaneden aramislar yoldan hastaneye gidene kadar hiç durmadan osurmus hastanede de dewam tabi. KAyınvalidesi kızım yapma allah aşkına herkes bize bakıyor diyormus ama kadın napim anne elimdemi diye diye iyi haber alana kadar hep devam..
Walla beterin beteri war kuzum bu psikoloji çok tuhaf bişey insanda ne yaratacağı hiç belli değil canm.
Allah yardımcın olsun kuzum insiallah geçer de sıkıntıdan kurtulursun kocanla mutlu mesut yaşar gidersin bitanem

Son düzenleme:
South Park daki bir karakter var hoşlandığı kızla konuşunca heyecandan kusuyordu o geldi aklıma:) geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…