Ay ben sen öyleyim ,pijama ve pofuduk terliklerimi gitmeden dinlenemiyorum :)Bekara gerçekten karı boşamak kolay.evlenmeden önce kıyasıya eleştirirdim kendine bakmayanlari.ha hicbirzaman çok süslü biri değildim ama evlenince kendimi iyi taşıyacağımi sanırdım.kendime bir bakıyorum hep evde pijama giyiyorum.giyinik pantolona falan oturunca dinlenemiyorum.sonra üzülüyorum.eee bir pijama dizi çıkmadan ne kadar gider ki...tayt belki olabilir oda kilom dan dolayı acaba kötü mu durur ,durur galiba bu bakımsızlık nereye gider bilmiyorum. Sizde durum nedir arkadaşlar evde nasıl giyinirsiniz ne yaparsiniz
Evet normalde kime ne ama sosyal medyada zarife neden tayt giyer diye bir paylaşım vardı. Diyetteyim su an inşallah daha sonra.su an gerçekten yakışmayacak galiba eşimde kiloyu sevmiyor adamın gözüne sokmayayimÇalışıyorsan ve her iş sana da bakıyorsa öyle her daim süslü püslü olamıyorsun.
Pijama değil de eşofman giyebilirsin mesela.
Aman evin içinde kime ne senin kilondan.
Sen rahatsan bence hiç dert etme kendinle barışık ol
Bu bekara KARI boşama lafını geçende biri de konu başlığı yapmıştı.Hem de alakasız bir konu da.Çok itici bir laf.Hem de bir kadının ağzına yakışmayacak kadar itici küçültücü bir laf.Bekara gerçekten karı boşamak kolay.evlenmeden önce kıyasıya eleştirirdim kendine bakmayanlari.ha hicbirzaman çok süslü biri değildim ama evlenince kendimi iyi taşıyacağımi sanırdım.kendime bir bakıyorum hep evde pijama giyiyorum.giyinik pantolona falan oturunca dinlenemiyorum.sonra üzülüyorum.eee bir pijama dizi çıkmadan ne kadar gider ki...tayt belki olabilir oda kilom dan dolayı acaba kötü mu durur ,durur galiba bu bakımsızlık nereye gider bilmiyorum. Sizde durum nedir arkadaşlar evde nasıl giyinirsiniz ne yaparsiniz
hep tayt giyerim evde,disarda esim kizar tayt giydrmez evde hep oyle gezerim rahatca kilomda var yeni dogum yaptm 60 kiloyum yinede giyiyorum.pijamayla pijamayla kendimi kotu hissediyorum tum gun uykulu oluyorum uyurken giyermBekara gerçekten karı boşamak kolay.evlenmeden önce kıyasıya eleştirirdim kendine bakmayanlari.ha hicbirzaman çok süslü biri değildim ama evlenince kendimi iyi taşıyacağımi sanırdım.kendime bir bakıyorum hep evde pijama giyiyorum.giyinik pantolona falan oturunca dinlenemiyorum.sonra üzülüyorum.eee bir pijama dizi çıkmadan ne kadar gider ki...tayt belki olabilir oda kilom dan dolayı acaba kötü mu durur ,durur galiba bu bakımsızlık nereye gider bilmiyorum. Sizde durum nedir arkadaşlar evde nasıl giyinirsiniz ne yaparsiniz
Dimi yaaa neden herşey kadınlara.Erkeklerde eve gelince smokin giymiyor zaten ,onlarda eşofman giyiyor,kadınlar sürekli kendini beğendirmek zorunda hissetmemeli bence,giy eşofmanını bak rahatına temiz olduktan sonra önemi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?