Aman evliysen ev de sıcaksa iç çamaşırınla dolaş pijamadan da rahat
En azından bakımsız değil seksi hissederValla mantıklı
dizi çıkmış pijamanın bir de çamaşır suyu olmuş versiyonu var gerçekten var inanması zor gelir şimdi sanaBekara gerçekten karı boşamak kolay.evlenmeden önce kıyasıya eleştirirdim kendine bakmayanlari.ha hicbirzaman çok süslü biri değildim ama evlenince kendimi iyi taşıyacağımi sanırdım.kendime bir bakıyorum hep evde pijama giyiyorum.giyinik pantolona falan oturunca dinlenemiyorum.sonrra üzülüyorum.eee bir pijama dizi çıkmadan ne kadar gider ki...tayt belki olabilir oda kilom dan dolayı acaba kötü mu durur ,durur galiba bu bakımsızlık nereye gider bilmiyorum. Sizde durum nedir arkadaşlar evde nasıl giyinirsiniz ne yaparsiniz
Bence pijama sabah kalkinca cikarilmali. Bende evdeyim butun kotla veya kumas pantolonla oturamiyorum. En azindan tayt veya esofman alti giyebilirsiniz. Cok guzel esofman altlari var artik pantolon gibiBekara gerçekten karı boşamak kolay.evlenmeden önce kıyasıya eleştirirdim kendine bakmayanlari.ha hicbirzaman çok süslü biri değildim ama evlenince kendimi iyi taşıyacağımi sanırdım.kendime bir bakıyorum hep evde pijama giyiyorum.giyinik pantolona falan oturunca dinlenemiyorum.sonra üzülüyorum.eee bir pijama dizi çıkmadan ne kadar gider ki...tayt belki olabilir oda kilom dan dolayı acaba kötü mu durur ,durur galiba bu bakımsızlık nereye gider bilmiyorum. Sizde durum nedir arkadaşlar evde nasıl giyinirsiniz ne yaparsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?