Dizi çıkmış pijama

ben annemi hiç pijamalı görmem evde. uyumadan önce ve yatmadan giyer ki bana da daha sağlıklı geliyor sonuçta dışardan gelen üstüyle koltuğa oturuyor ben pijamayla oturunca sokagın pisliği yataga giriyor diye düşünüyorum

Adı pijama olan, çok güzel ev giysileri var. Onlardan alın, bende pantalonla hayatta oturamam ztn illa üstümü değiştirmek isterim. Gece yatakta giydikleriniz ile, ev giysilerini zamanla ayırın. O zmn sorun ortadan kalkar.

Kesinlikle tayt ev taytım ayrıdır dışarda giydiğim ayrdır
Bir adet pantalonum var oda hamilelikten zaten olmuyor. Taytla felanda cok bakımlı olabilirsin yani

Bu arada tayt beni sıkar ikinci paçayı giyemem biraz rahatıma düşkünüm

Bi de merak ediyorum bütün gün üzerinizde pijama varsa gece neyle yatıyorsunuz? Aynı pijamayla yatmiyorsunuz umarım. Ben ki titiz bir insan değilim ama bütün günün pisliği ile yatağa giremem.

İşten eve gelip taytımı , pijamamı giymek önceliğimdir. Bir gün eşimi kot pantolonla karşılamışım. Adamcağız hayırdır biryere mi gidiyoruz diye sormuştu . Taytım ve pijamam benle nasıl bütünleşmişse artık adamcağıza bile tuhaf gelmişti.
Nasıl rahatsanız öyle gezin evinizde rahat edemeyecekseniz nerde edeceksiniz başka

Benim 2 tane pijama takimim oluyor genelde. Evin içinde polar pijama takimi arti hirka ile geziyorum, yatarken ince pijamalarimi giyoyorum. Kalin pijama ile uyuyunce dinlenemiyorum nedense
Yazin da ince pijama ile gezip yatarken sort+atlet takiliyorum

Evimde rahat etmem lazim, grandtuvalet gezecek halim yok ya

Yazın Tayt + tshirt.
Saçımı toplarim tepeden topuz.
Ama yinede hafif makyajim olur suratımda gece yatarken çıkarırım.

Kışın yine tayt şu az kalin olanlardan.
Üstüne de bluz.

Ama misafir gelirse gelen misafirin ağırlık derecesine göre belki elbise belki kot pantolon giyerim.

Şimdi bir pijama var bir pijama var.

dizi çıkmış pijamanın bir de çamaşır suyu olmuş versiyonu var gerçekten var inanması zor gelir şimdi sana

Komşular anneme size hergün bi kiz geliyo o ne yüzsüz kızmış hergun hergün gelinirmi canim demiş
Düşünün yani ev halimle dışarıdaki halimi.

Pijama esofman renkli degisik degisik taytlar ev icinde giyilen sirin ev botlari mini sexy sortlar mesela dizalti etek ve ustune rahat tisort bluz olabilir ...

En sevdigim pijama esofman tayt :)
Hangisi olursa evde kotla oturmayim da
Evde öyle paspal dolasmam bu üçlü de düzgün bir sekilde takimiyla giyildigi sürece iyidir :))
Evli degilim de evlenince de öyle giyerim zannimca. Nisanlim geldiginde bile esofmanlarimi annemin zoruyla çıkarıyorum.

Bence pijama sabah kalkinca cikarilmali. Bende evdeyim butun kotla veya kumas pantolonla oturamiyorum. En azindan tayt veya esofman alti giyebilirsiniz. Cok guzel esofman altlari var artik pantolon gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…