- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
Ben sadece deyim olarak kullandım yoksa hiçbir zaman cinsiyete dayalı ayrım oluşturacak ifadeler kullanmamBu bekara KARI boşama lafını geçende biri de konu başlığı yapmıştı.Hem de alakasız bir konu da.Çok itici bir laf.Hem de bir kadının ağzına yakışmayacak kadar itici küçültücü bir laf.
Konuna gelince,insan 24 saat süslü olmaz.Ama evin içinde de yatağa girdiğim pijamayla dolaşmam.Hijyen olarak uygun bulmam.Sürekli pijama giymekte insanın ruhsal dengesini bozar.
Rahat giyilebilecek eşofman elbise tayt pantolonlar da var.
En güzeli iste sanırım bunu yapabilmek lazimTayt ... en rahat ettiğim şey .
Evde rahat olmayı severim . Ve paspal bulmam kendimi.
Saç baş karışık dolaşmam.
Geçiririm tayt üstü bi sweet ...ohh mis .
Sadece yattığım kıyafetle dolaşmam .
Miskinlik hissi verir .
Onun yerini alacak daha güzel daha anlaşılır deyimler var.Ben sadece deyim olarak kullandım yoksa hiçbir zaman cinsiyete dayalı ayrım oluşturacak ifadeler kullanmam
Bu daha üst seviyeymişben aştım kendimi misafirliğede polar pijamamla gidiyorum çok rahat ediyorum her an bir yer uyumaya hazırım
Anladım sizi ama ben bu şekilde ifade etmiş im kötü bir niyetim olmadığınıda söyledim bence uzatmaya gerek yok es anlamlı falanOnun yerini alacak daha güzel daha anlaşılır deyimler var.
"uzaktan davulun sesi kulağa hoş gelir" gibi
Amacım yardımcı olmak.Onun yerine bunu kullanabilirsin demek.Uzatmaya muktedir bir şey yok ortada.Anladım sizi ama ben bu şekilde ifade etmiş im kötü bir niyetim olmadığınıda söyledim bence uzatmaya gerek yok es anlamlı falan
Peki teşekkür ederimAmacım yardımcı olmak.Onun yerine bunu kullanabilirsin demek.Uzatmaya muktedir bir şey yok ortada.
illa dizi çıkmış pijama giymek zorunda mısınız? daha hoş şeyler vardır mutalaka. kilo engel ise kilo verin.[/QUOTE
Veriyorum ama henüz yeterli değil
Veriyorum ama henüz yeterli değililla dizi çıkmış pijama giymek zorunda mısınız? daha hoş şeyler vardır mutalaka. kilo engel ise kilo verin.
Ay ben sen öyleyim ,pijama ve pofuduk terliklerimi gitmeden dinlenemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?