Dizi çıkmış pijama

O eşofman çıkmaz benim de üstümden,saçlar da illa tepede topuz.
Vizyonumuz mu dar acep bizim

Canım şöyle ciks pijama takımları var onlardan al ,anne modeli çiçekli böcekli olanlardan değil mesela

Ben sadece deyim olarak kullandım yoksa hiçbir zaman cinsiyete dayalı ayrım oluşturacak ifadeler kullanmam

Tayt ... en rahat ettiğim şey .

Evde rahat olmayı severim . Ve paspal bulmam kendimi.
Saç baş karışık dolaşmam.
Geçiririm tayt üstü bi sweet ...ohh mis .

Sadece yattığım kıyafetle dolaşmam .
Miskinlik hissi verir .

10-15 tane eşofman pijama vs var. hepsininde dizi çıkmış :) bu dize bir çözüm bulmalı. çirkin durduğunu biliyorum ama artık sırf dizi için eşofman pijama almak istemiyorum

En güzeli iste sanırım bunu yapabilmek lazim

Bende bir kac gun oncesine kadar pijamalarla geziyodum berbat haldeydim gittim iki tane tayt aldim ustune uzun kollu badi fln aldm saclarimi kestirdim makyajimi yaptim:)kendime guvenim geldi valla sende tayt giyip ustune kapatmasi icin uzun biseyler giyebilirsin

Onun yerini alacak daha güzel daha anlaşılır deyimler var.
"uzaktan davulun sesi kulağa hoş gelir" gibi
Anladım sizi ama ben bu şekilde ifade etmiş im kötü bir niyetim olmadığınıda söyledim bence uzatmaya gerek yok es anlamlı falan

Su an uzerimde kot gorunumlu tayt ve beyaz tisort var mesela (evdeyim)
Her cesit taytim var genelde gunduz onlari giyiyorum yatarken bildiginiz penye pijama.

Su tarz takimlari da seviyorum hem rahat hem sevimliler:

illa dizi çıkmış pijama giymek zorunda mısınız? daha hoş şeyler vardır mutalaka. kilo engel ise kilo verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…