dizi çok güzelmiş !

uyuyan_gxuxzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
81
0
86
Diğer
şimdi hanımlar mevzu şu,geçen gün sevgilimi aradım sabah,saat 9 gibiydi.ben iş yerimi sekiz buçuk gibi açıyorum,o ise ailesinin yanına gitti,keyf ediyor.gün içinde pek yalnız kalmıyorum,yalnız kaldığımda da onu aramak,sesini duymak istiyorum,doğal değil mi bu? neyse aradım,böyle bi beş karıt surat neden sabah sabah arıyormuşum,uyandırıyormuşum beyzadeyi,iyi tamam bi daha aramam dedim kapattım.sonra da sen beni artık sevmiyorsun,seven insan uykum da uykum der mi,sevgilim aramış diye sevinir dedim.hem ben kapattıktan sonra gene uyusun,benim en fazla konuşacağım 15-20 dakika.neyse işte ben seni çok seviyorum,bi daha uykum demeyeceğim dedi.iyi tamam dedim.aradan bir iki gün geçti.ikimizde de genç tarife var,yani onbeş dakika olmadan kapatıyoruz telefonu.işten eve gelince görüntülü aradım ben bunu,saat 8 civarı.hepi topu onbeş dakika yüzünü görüp kapatacağım.yüzüme bakmıyor arkadaşlar arada bir ekrana bakıyor.telefonu kapattık,niye yüzüme bakmadın diye mesaj attım,ailem yanımdaydı dedi,e beş dakika odaya gitseydin ya dedim,dizi varmış çok güzelmiş onu izliyormuş,bi on dakika diziyi bırakamadın yani dedim,bırakamadım dedi,iyi iyi geceler dedim kapattım telefonu.sabah saat sekiz buçuk gibi aradım,sırf uykum da uykum demeyecekti ya onu denemek için.uykum falan demedi,gene konu dizi mevzusuna geldi,bi diziyi bırakamıyorsun yani dedim,evet dedi,kapattım telefonu yüzüne.işte bak yarım saat oldu mesaj falan attığı yok,uyumuştur geri.

bi de bana diyor ki bu bi kaç gündür ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum. mal mı arkadaşlar bu erkekler? ne yaptığımı anlamıyormuş.ben onun için o kadar sıkıntıya katlandım,ilişkiyi bu günlere getirdim,o uyku dizi diyor ya delireceğim, kızlar izmirde iş kurmuştu,ev tutmuştu,iş kurarken kredi falan çok borçlandı,şimdi izmirdeki evi boşaltacağım çok masraf oluyor,kredi ödemelerinde sıkışıyoruz,burdan arada gidip geleceğim diyor.ben biliyorum para nın da etkisi vardır ama tek başına yaşamak zordu ya şimdi anasının yemeğini yiyecek,yıkadığını giyecek.çok mu sorumsuz bu adam ne?

sevgi falan palavra mı yoksa,günün birinde bitecek mi? en iyisi mantık evliliği yapmak mı kızlar????

Erkek milletinin geneli mal arkadaşım yaparlar ne yaptıklarınıda anlamazlar. Senin erkek arkadaşında farkında değil heralde. Bence kendini yiyip bitireceğine açık açık içinden ne geçiyorsa ona söyle amacı neymiş kendini sıkacağına bırak o sıkılsın yaa. Olmadı soğuk davranırsın bir süre. Gerçekten istiyorsa o sorar zaten sana derdini. Ama aşk geçici gerçekten mantıklı olmak gerekiyor evliliklerde. Aşıkken seviyorken göz ardı ettiğin gerçekler evlenince batıyor insana fazlasıyla. Bence Kalben değil beynen uyumlu olunmalı

söylüyorum anlatıyorum ama anlamıyor ki,ben onu her zaman elimin altında istiyormuşum,benim her istediğim zamanda müsait olamazmış.neden müsait olamıyor ki,ailesi biliyor beni,iş yerindekiler biliyor,zaten hepi topu bi beş on dakika.ben onunla görüşmek için zaman yer yaratıyorum da,o niye şartları benden daha müsaitken her an müsait olamam diyor.bence aşk sevgi zamanla bitiyor arkadaşlar,alışkanlık haline dönüyor,o en baştaki özen kalmıyor.zaten ayrı şehirdeyiz,üç beş ayda bir görüşüyoruz,gözden uzak olan gönülden de uzak oluyor sanırım.biz kızlar salağız ya,öyle sevgi kelebeği gibi dolaşıyoruz ortalıkta,adama bak ya diziyi izliyordum diyor bana ! yok anam yok bu erkek milletinin hepsi arızalı galiba.görür ama o,bende müsait olamayacağım bu bi kaç gün klava:

canım bence bırak kendi haline
hem ilk olarak sen niye arıosunki bırak ilk arayan o olsun bakalım ne zaman seni arıcak

haklısın,bende onun gibi uykum,dizim diyeyim,ne yapacak bakalım.erkek milletine ilgili sevgili olmak yaramıyor sanırım,hemen koyveriyorlar kendilerini.

erkeklere fazla değer verdiğinde biyerleri kalkıor canım
o yüzden eskisi gibi arama bakalım ne ypaıcak bu durumun karşında

Aynı dertten muzdaripim bende biliyor musun. Erkekler gerçekten duygusuz bayanlar kadar ince olmaları beklenemez zaten. En iyisi uğraşmamak fazla kendini hallerinde takılsınlar bakalım. ısteyen zaten dönüyor tıpış tıpış

Seni okadar iyi anlıyorumki Ama takmamak gerekiyo biraz bencilce düşün kendin için onun bu hareketlerini düşünmemen gerekiyorsa düşünmiceksin. Acaba o nekadar düşünüyor seni

bence çok üstüne düşme...sen onu bu şekilde durmadan aradıkça aaa bak ne kadar üstüme düşüyor diye inan kendini daha da kasar..önemseme bakalım onun gibi yap sende nasıl oluyormuş..

arama sorma bakalım bi kaç gün napıcak
dizim var daha sonra görüşelim diye teli kapa hatta
nasıl oluyormuş anlatı ver böyle

canım erkekler bizim gibi degil..
mal mı diyosun ya biraz mallar evet..
biz herşeye kafa yoarız,ince dusunuruz,sevgi ilgi bekleriz..
onlar odunlar biraz.
benimkine derim bazen .tam bir odunsun hala yontamadım seni diye:))
ama genede anlamazlar.. degişik mizaçta varlık bunlarda.
arkdaşların dedigi gibi yap:.kaçan kovalanır her zaman..
üstüne düşme kendini biraz geri çek..özledim vs olaylarına girme..
kendi gelir nasılsa

bırak diziyi benim sevgilim maçları bile izlemez konu ben olunca bu konuda verdiği en güzel cevapta "maçın tekrarı var ama seninle geçireceğim anın tekrarı yok" aynen böyle demişti bende şok bi şekilde mort olup kalmıştım ki daha önceleri maçlara dizilere çok satıldığım için...
bu konuda mal kavramı içinden aşkımı çıkarıyorum ama bazı konulara özellikle dahil edebilirim kaydirigubbakcemile3
bu mallıktan öte başka bir durum olmuş gibi geldi bana erkek milleti ne olsun ki

cnm eger sen böle davranıp ustune dusersen o deıll sadece tum erkekler aynı tavrı sergıler öle cok aramıcan bırak o arasın zamanında ben de aynıydım ustune gttıkce sensız yasayamam dedkce benı nasıl aglatırdıı gercı cok guzel aldım ıntıkamlarımı da sımdı ustune dusmem onsuz da yasayacagımı bılır o benım ıcın ugrasırr...arama sende ısım var dedı aynı tavırları sen de sergıle görsunn anyayı konyayıı

valla ben kendi sevgilimide burdaki kk dostlarımınkileride anlamış değilim,anlayan beri gelsin lafı bunlar için söylenmiş heralde:1closedeyes:sanırım en iyisi çok fazla üzerlerine düşmememiz tabii becerebilirsekguclubacismile

sabah sabah aramışsın uykudan uyandırmışsın en doğal haliyle bi tepki vermiş düşünmeden... valla ben de uykudan uyanınca çok sinirli oluyorum.. hiç de garip bulmadım tepkisini.. dizi meselesine gelnce, bence çok gidiyosun üstüne.. bırak biraz.. kafa dinlemek istiyo olabilir...

bence bırakın bi daha aramayın.o sizi arasın.Allah Allah yaa bir diziyi size tercih etmiş bide özür dileyip sizi arayacağına dediklerine bak yaa bu ne küstahlık lmaz:

siz de kızı sakinleştireceğinize yangına körükle gidiyosunuz.. sakin ol canım benim.. bu gayet normal bi tepki.. kızlarla erkekler birbirlerinden farklıdırlar bunu kabullen sen. ortada anormal bi durum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…