Dizi önerisi

Nasıl duymadın, görmedin? Netflix’in sosyal medya hesaplarına bak
Şimdi baktım da cidden devam edecekmiş 2019da... ama benim canım berlinim öldü o nolacak ben berline hayran olmuştum yaaa

Şimdi baktım da cidden devam edecekmiş 2019da... ama benim canım berlinim öldü o nolacak ben berline hayran olmuştum yaaa
Darphane evimiz, Berlin babamız

Ben de düşündüm onu, ne bilim işte diyorum ya; tadı damağımızda kaldı, 3.sezon zorlama olmaz umarım

Darphane evimiz, Berlin babamız

Ben de düşündüm onu, ne bilim işte diyorum ya; tadı damağımızda kaldı, 3.sezon zorlama olmaz umarım
Bakalim:) ben de bilmiyorum şimdi kafam karıştı, oyle tadı damağımda kaldı ki devam ederse büyüsü de bozulacak gibi... berlinim de yok başlasın da üzerine konusuruz:))

Shameless, korku seviyorsanız American horror story,fantastik korku severseniz Salem, kurtadam tarzı seviyorsanız teen Woolf, vampir- kurtadam the originals.

Shameless, korku seviyorsanız American horror story,fantastik korku severseniz Salem, kurtadam tarzı seviyorsanız teen Woolf, vampir- kurtadam the originals.
İzlemediklerimi aldım listeye, teşekkür ederim
Severim, tür ayrımı yapmam pek

La Casa de Papel
Wikingler
Game of Thrones
Eskilerden de Fringe

Dark’ı 2 kere izlemeni öneririm. Ben ancak anladım
2 günde 10 bölümü izleyip bitirdim kafam allak bullak çok begendim ama bazı şeyleri atlamışım gibi hissediyorum o yüzden ikinci sezon başlamadan önce ojenin ikinci katını sürer gibi tekrar izlicem 2ci sezon da aralıkta başlayacakmış maalesef... daha çekilmemiş bile, haziran sonu çekeceklermiş

Tekrar izle, o zaman daha net oturacak kafanda

Yok ben de izlemedim de tavsiye eder misin acaba diye şey ettim:) ona başlamayı düşünüyorum:)
Şeyi de izleyebilirsin
The End Of The Fucking World

Merhaba kızlar
Bdv hariç konu açılınca pek görülmüyor lakin yine de şansımı deneyeyim
Yabancı dizi önerilerinizi bekliyorum. Her türden, her öneriye açığım
The Originals, Sherlock, Fringe, Lost <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…