dizi senaryosu çıkar şu yaşadığım aşktan.. sizce ben şimdi ne yapayım :(:(:(

ben bu aşk konularında acaip gurur yaparım. aşkımdan ölsem geri dönmem adım atmam. ama canımdan çok sevdiğim biri için gururumu hiçe sayıp son kez konuşmayı denerim. (tabi şimdiye kadar böyle bişi yapmadım değcek biri yok henüz)
eğer şu an onunda ilişkisi olmasaydı dene derdim. ama bu durumda bu imkansz gibi :/
ama yinede herşeye ramen konuşcam diyosan ilk sorcağın soru kızkardeşinin nasl aklını çeldiğini sor?

benim de ruhumun tüm damarlarında gurur dolaşıyo keşke olmasaydı hiç ! o zaman herşey daha kolay olurdu. ki ben her duygumu çok yoğun yaşıyorum maalesef.. mutluysam bulutların üzerinde dolaşıyorum sanki Şımarıklanıyorum gülüyorum her halimden anlaşılıyo mutluluğum :) üzülüyosam da kahroluyorum.. hafif şiddetli yaşıyamıyorum hiçbişeyi.

işte gururum elverdiğince bi de şunu yapabilirim arkadaşlar.. hiçbişey olmamış gibi sanki onun ilişkisi olduğunu bilmiyomuşum gibi resmi görmemişim gibi msj atsam ? desem bi konuda yardımına ihtiyacım var ? O özel bir şirkette insan kaynaklarında çalışıyo. onun uzmanı olduğu bi konuyla ilgili bilgi almak istediğimi söylesem.. hayır demez bence bana. çünkü zamanında ben de ona az da olsa bişeyler öğretmiştim. merhametlidir.. olur der mecbur..

ama bir yandan da ya Benden başka kimse kalmadı da mı bana danışıyo diye düşünürse diyorum.

ama sırf beni 1 kere görsün diye. çünkü biliyorum beni görünce yüzüme bakınca, sesimi duyunca, ondaki varlığımı hissedicek. karşıkoyamıycak içindeki sese. o günden sonra tekrar beni düşünmeye başlıycak biliyorum.

ama bir süredir konuşmuyoruz msj atabilirmiyim bilmem :s

bi de kızlar eğer barışırsak dünyalar benim olucak. ben 2 senedir her gece ağlıyorum.. onsuz yaşamaya çalışıyorum olduğu kadar. benim yüzümü bi tek o güldürebiliyo. cidden söylüyorum .. onunla evlendiğimde masalım gerçek olucak ve ben hepinizi masalıma davet edicem.. gelirseniz çok mutlu olucam.. ama eğer yapabilirsem.. aşkım gururumdan daha da büyük çıkarsa..

etrafımda ki herkesin en nefret ettiği huyum gerçekçiliğimdir. ilk olarak bunu belirttim çünkü olumsuz şeyler yazacağım.
ilk olarak kardeş mevzusunu ele alalım. kardeşi dolduruşa getirmiş olabilir evet ama benden 5 yaş büyük diyorsun sende anladığım kadarıyla 20 yaşlarındasın ve bu adam 25 yaşında. 25 yaşındaki bir adam eğer kardeşinin dolduruşuna geliyorsa eğer at çöpe! eğer sen gayet normal bir insansan hakkaten at çöpe çünkü kardeşinin seni gördüğü süre en fazla 4-5 saattir ve bu süre içerisinde seni çok ama çok az tanır ve bu kadarcık tanıma da ancak senin dış görünüşünü eleştirmekten ve konuşma tarzını beğenmemekten ibaret olur bana göre.
bana kalırsa şu anda kardeş mevzusunu bir kenara bırakalım çünkü burda senin bu insana yeşili bırak sarı ışık bile yakmadığın koskoca iki yıldan bahsediyoruz. empati kur sen ona az da olsa yanaşmaya çalışıyorsun şarkı gönderiyorsun iletişim kurmaya çalışıyorsun yolda görünce gülümsüyorsun ama o adam sen sadece gülümsediğinde bile bunu görmemek için kafasını çeviriyor... ben erkek olsam bana bunları yapan kızın yüzüne bile bakmam inan buna hele ki hakkaten onunun dediği gibi sen benim için farklıysan ve uzun süre sonra sevgili olduğum ilk kızsan.
karşılaşsak eskisi gibi olruz demişsin. kusura bakma ama hiç sanmıyorum. adam mantıklı bir şekilde işine girmiş, kendine bir sevgili edinmiş ve kısacası yolunu çizmiş. şu saatten sonra ister msj at ister duygularını açıkla geçmiş borun pazarı... kaldı ki bir de şunu düşün. zannetmiyorum ama onunla konuştun duyglarını anlattın ve o kızdan ayrıldığını varsayalım. şu bir gerçektir bugün senin için başkasını terkeden yarın başkası için seni terk eder...
bana biraz da takıntı haline getirmişsin gibi geldi. eğer anlattığın kadar çok seviyorsan bugüne kadar zaten konuşmuş olurdun yada en azından ona bi yeşil ışık yakardın bi zahmet şu iki yıl içerisinde...

Bence , bu kadar kısa sürede böyle gerçekten sevgili bulan bi insana normalde de güvenilmez çünkü o ilişkisi var yaptığında siz gerçek olmadığını düşündüğünüz gibi o da siz ilişkisi var yaptığınızda düşünmüştür, yani o kız gerçekten sevgilisiyse zor ama unutmaya çalışın. Ama normal bi kız arkadaşı ya da akrabasına sizi ve durumu anlatıp bi numara yapmak içinse bunu öğrenmeye çalışın. Yani o adam ya değer ya değmez başka seçenek yok

dün yanlış basmışım. ağlamaktan klavyeyi göremiyorum ki :) 23 yaşımdayım aslında 89luyum. o da 83lü 28 yaşında. o zaman 21dim o da 26ydı ..kardeşi de sanırım benden anca bir iki yaş büyüktür. doğru söylüyosun. kardeşinin etkisinde kalması çok yanlış bişey bence de. ama ben bunu o zaman ona söylediğimde öyle bişey yok nerden çıkarıyosun bunları demişti bana :s E o gün kardeşiyle tanışmamızdan başka değişik bişey olmamıştı ki hayatımızda. 1 günde başka ne olabilir de bir insan normal olduğunun tam tersi değişebilir.. neler dedi bilmiyorum ama aklını karıştırdı soğuttu benden.

empati kuruyorum tabi.. o konuda da haklısın ben olsam onun yerinde ben de kesinlikle eeh yeter artık seninle mi uğraşıcam ben derdim. zaten acayip sabırsız biriyim kişilik olarak. birşey hemen olsun bitsin isterim. işte bana sabrı o öğretti 2 sene bekleterek kendisini. o bana hiç ehh yeter demedi ama. hep yaklaşmaya çalıştı doğru bişekilde. daha önceden hiç böyle bişey gelmemişti başıma. uzun zamandan beri ilk sevgili olduğu kızın ben olduğumu da doğru biliyorum.. çünkü dediğim gibi hiç muhabbetimiz olmasa da daha önceden biliyoduk birbirimizi ve ben onun yanında hiçbi kıza rastlamamıştım daha önceden.. yada gerçi ben farketmedim belki de Orasını bilemiycem :s

dediğin gibi şimdiye kadar o bişey yaptı şimdi de ben bişey yapsam çok mu olur belki hala bi şansım vardır..

damlacım ben de başta gerçekten sevgilisi yoktur diye düşünmüştüm canım.. dedim ki içimden ' ne tesadüf aynı anda mı :) ' ama öyle deilmiş işte Gerçekten sevgilisiymiş Resmini bile koymuş. akrabası yada normal bi arkadaşı deil sanırım çünü o zaman biraz da olsa tanıyo olurdum. bi de resmin altına insanlar hayırlı olsun çok beğendik falan diye yorum yapmışlar :s :'(

hakkatten dediğin gibi sabırsızsan merak ediyorum 2 sene boyunca nasıl olurda bu adama hiç yüz vermezsin?!
ben kesinlikle senin bir şey yapman taraftarıyım hatta bana göre keşke 2sene önce yapsaymışsın. şu andada istersen yap tabi; ama benim anlatmaya çalıştğım ters tepebilir çünkü adam yolunu çizmiş gibi görünüyor.

hep zor durdum. birşey yapmadım ama içim içimi yedi aslında. şuanda da zor duruyorum. şimdi bi de bayram geliyo ya bayramda kızı annesiyle yada babasıyla falan tanıştırırsa diye çok korkuyorum herşey gitgide daha da zorlaşıcak.

bi de ben dün gece de düşündüm şunları yapabilirim..

1. onunla bi karşılaşma yaratabilirim.

2. bi konuda yardımını isteyebilirim.

3. bayramdan sonraki cumartesi günü gençlik kolllarının yemeği var bizim burdaki 20 30 yaş arası herkes davetli. oraya katılabilirim.. ama bu seçenek biraz zor olur benim için. çünkü ben onu tek başına gördüğümde bile içimde bişeyler hareketleniyo, yanında başka bi kızla görürsem bi de dans ederse onunla gözümün önünde, bende ne olur hiç bilemiyorum..

şimdi niye direkt arayıp konuşmak istediğini söylemiyosun diyebilirsiniz. ama bunu yapamam :s ararsam iyice şımarır iyice tepeme çıkar. bana daha çok eziyet edebilir benim bu zamana kadar ona olan davranışlarıma karşı.. bi de direkt ararsam o kıza haksızlık olur.. gerçi her harükarda o kıza haksızlık olucak ama :s diğer türlü en azından herşey tesadüfen olmuş gibi olucak..

ya kusura bakma ama ben anlayamıyorum :)
adamın aşkından 2senedir neredeyse ölüyosun, ama hala direk arayamam diyorsun...
daha arayıp görüşelim demeye bile cesaret edemiyosun karşılaşsanız ne olacak ki?! bir anda ben sana aşığım mı diyecek çocuk?!
kaldı ki karşılaşma yaratayım diyorsun, ona değer verdiğini göstermediğin bir hareket olacak yine çünkü tsadüf olacak onun için sadece. bana pek mantıklı glemdi arkadaşım.
bana kalırsa ara görüşelim de. görüştüğünüz zamanda açıkça anlat ne olup ne bittiğini neler hissettiğini. eğer tahmin ettiğin gibi karşılıklysa emin ol tepene falan çıkmaz, aksine medeni cesaretin yüzünden, iki senedir yaşadıkların ama buna rağmen sevgine ihanet etmediğin için sana hayranlık duyar. kaldı ki bu hareketin sonrasında ilişki başlarsa alırsın ipleri eline olur biter. çünkü bu ilişkiyi SEN başlatmış olacaksın.
ama anladığım kadarıyla sen hayır demesinden o kadar korkuyorsun ki buna yanaşmıyorsun. hayır derse de bu anlamsız bekleyişin acaba kız sevgilisi mi hayatında birisi var mı ciddi mi vesaire diye düşünmezsin, zor bir süreç geçirirsin ama daha öncede benzer bir şey yaşamışsın atlatırsın emin ol. ve kendine yeni bir hayat kurarsın.

şunu merak ettim cnam seninleyken facede fotoğrafınız varmıydı? hayırlı olsun falan dediklerine göre akraba eş dost olması imkansız...hala sana karşı birşeyler hissettiğnii düşünüyorsan ara,yoksa bnce hiç arama oluruna bırak..zaman önce seni acıtıcak fakat zamanla bu acıları geçirecek..tabi sende istersen..karşılaştığınızda hiç durmaz konuşmak istemezse sankı seni daha çok üzer gibime geliyor,en azındna telefonda görmeden şansını denemek bence daha iyi...bol şans tatlım

ben hayır demesinden korkmuyorum zaten. ewet te dese hayır da dese ben şuan olduğumdan daha ii olucam bu kesin.. çünkü şuan bi belirsizliktir beni yiyip bitiriyo. yani şunu düşünüyorum ' ya beni hala seviyosa ya bir şansım daha varsa ' bu yüzden en kısa zamanda en fazla bir hafta içerisinde karar verip birşeyler yapmam lazım..

ebrucum cvp veriym.. benimle birlikteyken facebookuna resim koymamıştı. ama ben demiştim o zaman ' kimseye söylemeyelim birlikte olduğumuzu ' diye .. :s çok yakınlarımıza söylemiştik sadece. bi de karşılaştığınızda konuşmazsa demişsin :) ben öyle bişey yapabilirim benden beklenir ama o hayatta böyle bişey yapmaz.. :) yine o her zamanki olgunluğuyla sakinliğiyle durur konuşur.. yani normalde benim eski sevgililerimin 2si de ayrıldıktan sonra benimle hiç konuşmadılar. karşılaşsak bile konuşmadılar. tüm bağlarını kestiler. küstüler. genelde benim bildiğim eski sevgililer böyle yapıyo ama bu öyle deil.. utandırıyo beni her davranışında.

canım ozaman sen elinden geleni yap,fakat o kızla gerçekten aralrında birşey varsada geri çekil(gerçek bir sevgi)(sonuçta onun bi ilgisi yok olaylarla))sonra oluruna bırak canımm ..zaten oda hala senin gibi seviyorsa sana geri dönecektir..şansını dene en azından içinde kalmasın denemedim deme umarım herkes için herşey yolunda gider tatlım

Son düzenleme:

e madem hayır demesinden korkmuyorsun neden hala yok tesadüf yok yardım istesem diyorsun? :)
açıkça git söyle içinde ne varsa, neden entrika çevirme htiyacı içindesin anlamadım

çünkü ben çağırdığımda konuşmak istediğimi söylediğimde kendimi küçük düşürücekmişim gibi geliyo bana. sürekli onu düşündüğümü ondan sonra kimseyi sevemediğimi anlıycak. üstelik niye sevgilim varken bunu yaptı diyck. ama diğer türlü mesela olmaz dese bile ben onu özel olarak çağırmışım da konuşmuşum gibi olmyck. tesadüfen karşılaşmışken söylemiş olucaam.. Zaten şey demeyi düşünüyorum
' ben seni kaybettiğimi biliyorum.. bu yüzden şimdi ve bu yüzden bu kadar açık duyucaksın bunu benden. bütün o saçmalamalarım, anlam veremediğin davranışlarım, sana karşı hissettiklerimin değişmemesi yüzündendi. ewet ben o gün nası hissediyorsam şimdi de öyle hissediyorum.. sadece bilmeni istedim.. '
işte ben en fazla bu kadarını söyleyebilirim. çünkü şu hayatta genelde hep benim peşimden koştular hep onlar ilan etti aşklarını. ben alışkın deilim sevdiğimi söylemeye :s en fazla bu kadarını yapabilirim sanırım gerçi bu da bence çok bişey. sonuçta o da aslında hala beni istiyosa bişeyler yapar.

yada mesela karşılaştık, nasılsın napıyosun konuştuk, tam yolumuza gidicez. arkamı dönüp ona seslenirim tekrardan. o durunca yanına giderim. ' Beni artık sevmiyomusun. ' diye sorarım. tek cümle ! başta gene anlam veremez. anlamadım falan der. ama duyduğun gibi işte derim. cvp verene kadar gitmem yanından :)

bi de daha önce de unutmuşsun bunu da unutursun yazmış bir iki arkadaşım.. öyle deil işte. eed benim daha önce de özel hayatım vardı ama hiçbiri böyle deildi. bu çok farklıydı. ben onlarla ayrıldığımda üzüldüm. ama sadece üzüldüm. onları geri kazanmak için bişeyler yapmadım. konuşıym kaybetmiyim diye çaba göstermedim. bi süre üzüldüm geçti. ama bu çocuk benim kaderimdi bence.. belki de hala öyle. hani anlarsınız ya hayatınızda bir kere İşte bu dersiniz İçinize tarif edemediğiniz bişey gelir oturur. işte öyle bir duygu.. ki yanılmadığımı 2 sene boyunca ayrı olsak ta benimle kaldığını her hissettiğimde bir kere daha anlamıştım. bu yüzden şimdi benden gitmesine izin vermek istemiyorum

herkesin tarzı farklı yani ne diyeyim :)) ben olsam bu kadar bile beklemezdim ya neyse! kaldı ki alt tarafı buluşalım diyeceksin. yani sıradan bir arkadaşını buluşalım diye aradığında kendini küçük düşmüş hissediyor musun ki? bak bir de şöyle düşün. buluştunuz diyelim. duygularını söylemeden önce hayatında biri varmış kuşlar söyledi kmdir kimlerdendir diye arkadaşça bir soru sor. zaten onun vereceği cevaba göre senin de konuşman netleşir. eğer ciddi düşünüyoruz derse konuşmazsın hatta. aklında bulunsun bence bu seçenek yine
ama madem en fazla saydıklarını yapabilecek cesarete sahipsin bu yönde bişiler söleyim; amma güzin ablaymışım bende
eğer beni artık seviyor musun diye sorarsan bence senin egonu tatmin etmek istediğini düşünebilir bunu yapma derim.
diğer türlü konuşman bence daha mantıklı ama o konuşmaya da seni kaybetiğimi biliyorum die girme bence. baştan yenilgiyi kabul ettim ama seni de seviyorum yani bil bunu demek gibi bişi pek mantıklı gelmiyor bana. o cümleyi kullanmadan başka ne diyebilirsin onu düşün tatlım bizde ona göre yorum ypalım istersen.

çok naz yapmışsınz ama onun tutarszca davranmasını anlamadım senden 5 yaş büyük birde daha olgun davranablrdi
öncelkle yaşadığın bir kara sevda değil sadece öyle olmasını istiyorsun bu tamamen psikolojik tamam seversn hoşlanırsın hatta çok seversn ama ulaşılmaz olan seni bu noktada kıldı bence
ayrıca arkadaşın bir tehlikeli durumunu sezdim ben
sen ilişkisi var yapınca 2 gün snra sevgiliyi buldu diemeyz ya bu esneda konuştuğu biri vardı senden umudu kesince o da bu kızda karar kıldı
ya da zaten bir ilişkisi vardıda senide cepte tutmak için resmiyete (faceye) dökmüyordu
yine bu durum için bir alt küme daha açıcak olursak evet sen onun için varmışsın (faceye yazması bana biraz nisbet gibi geldi) ama cepte,ama kalbinde orasını bilemioruz...

sevgi maalesef tek başına yeterli değil bi ilişki için..
canından çok sevsende bu böyle, ilişki fedakarlık, taviz, emek ister..
sen kuru kuru seviyorum deyipte, gururundan yada başka bi sebepten sevmiyomuş gibi davranırsan,
o sana adım attığında geri çekilirsen; yani kısacası bişeyler vermezsen kendinden;
ne kadar sevsende kaybedersin..
biz bayanlar içimizde yaşarız, uzaktan görmek yeter belki, sevgiyi hissederiz ve hissettirebildiğimizi düşünürüz ama öyle değil..
erkekler çok farklı..
onlar duyguların ispatı için somut bişeyler görmedikçe, inanmıyolar sevgiye aşka fln..
sen ona somut bişey göstermemiş, hep kaçmışsın..
eğer konuşacaksan, biran önce konuş, çünkü bi başka kız var ortada ve oda her geçen gün kendi ilişkisine bağlanıyo bunu unutma..
o kızın ahını alırsın sonra..
eski erkek arkadaşın onu seviyo veya sevmiyo bilemem ama bi ilişkileri var ve sen geçmişteki hatalarını o kıza ödetme bence..
ya birkaç gün içinde konuş, onların ilişkiside çok yeniyken;
yada vazgeç, o kızında hakkına girme..
sevgiler

tubii_
aynen öyle düşünüyorum çok az zamanımız kaldı. ne kadar geç konuşursam o kız da o kadar çok etkilenicek olaylardan. beni seçerse tabi.. bu yüzden biran önce ne olucaksa olması lazım. yoksa ellerimden tamamen kayıp gidicek. ondan sonra anca rüyalarda görüşürüz artık. :s bunu düşünmek bile istemiyorum

mrveva
canım çok güzel bir ayrıntıya değinmişsin sen. ben de tam olarak emin olamıyorum o kızla daha önceden konuşuyomuydu yoksa ben ilişkisi var yaptıktan sonra mı konuşmaya başladı. çünkü aynen şöyle oldu. ben ilişkisi var yaptım. 2 gün sonra o da ilişkisi var yaptı durumunu. o öyle yapınca dediğim gibi ben facebookumu dondurdum. işte aradan 3 haftaya yakın zaman geçti. ben konuyu açtığımın gecesinde facebookumu sadece bi bakıym diye bikaç dakikalığına açmıştım. işte gördüğüm şey malum.. kızla resmini koymuş 1 gün önce.. yani kısacası o ilişkisi var yaptıktan yaklaşık 20 gün sonra falan koydu resmi..

maynak_zgr
a hiç böyle düşünmemiştim. dediğin gibi ilk önce sevgilisini sorsam çaktırmadan. onun hakkında söyleyeceği şeylere bağlı olarak ta konuşmamın gerçekleşip gerçekleşmeyeceğine karar veririm.

yaa aslında bi arkadaşımız şuan sağlıklı düşünemezsin demiş çok doğru. şuan neyi yapmam doğru neyi yapmam yanlış olucak bilemiyorum. ben var ya yanmışım ben. bi de hiç anlıyamadım. başta hiçbişey hissetmiyodum ben ona karşı. sonra ne oldu ne yaptı da bana bu kadar ben ne hallere girdim. nası etkilemiş beni bu kadar. ayrıldıktan sonra anladım ona aşık olduğumu ve aslında sonsuza kadar onunla olmak istediğimi.. :s ve sonrası malum hep ondan bekledim işte.. ama bir yandan da o yaklaştıkça ben kaçtım. çocuk ta en sonunda bıktı vazgeçti işte
bi de burdaki konuları okudum zamanım oldukça. bazı konular mutlu sonla bitmiş. çok güzel birşey bu.. umarım benim konum da mutlu sonla biter ..

of. araya bayram da giriyo.. aslında o her bayramda bana msj atardı bayramımı kutlardı. büyüğüm olmasına rağmen ben kutlamazdım o yılmadan hep kutlardı.. ondan msj gelince bayram çocukları gibi sevinirdim ben.. bütün gün yüzüm gülerdi sebepsiz :) ama ben sadece ' saol senin de.. :) ' yazmakla yetinirdim. daha fazlasını izin vermezdim kendime. ah bu ben şimdi bi de en son numaramı değiştirdim işte.. bana msj yollasa bile gelemiycek. daha da kötüsü acaba yolladı mı yollamadı mı onu bile bilemiycem. hayatımda geçirdiğim en kötü ve en zor bayram olucak. hep aklım onda olucak. acaba naptı acaba şuan birlikteler mi acaba kızı tanıştırıcak mı diye kendi kendimi mahfedicem. ama belki tanıştırmaz çünkü daha çok yeni bişey :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…