etrafımda ki herkesin en nefret ettiği huyum gerçekçiliğimdir. ilk olarak bunu belirttim çünkü olumsuz şeyler yazacağım.
ilk olarak kardeş mevzusunu ele alalım. kardeşi dolduruşa getirmiş olabilir evet ama benden 5 yaş büyük diyorsun sende anladığım kadarıyla 20 yaşlarındasın ve bu adam 25 yaşında. 25 yaşındaki bir adam eğer kardeşinin dolduruşuna geliyorsa eğer at çöpe! eğer sen gayet normal bir insansan hakkaten at çöpe çünkü kardeşinin seni gördüğü süre en fazla 4-5 saattir ve bu süre içerisinde seni çok ama çok az tanır ve bu kadarcık tanıma da ancak senin dış görünüşünü eleştirmekten ve konuşma tarzını beğenmemekten ibaret olur bana göre.
bana kalırsa şu anda kardeş mevzusunu bir kenara bırakalım çünkü burda senin bu insana yeşili bırak sarı ışık bile yakmadığın koskoca iki yıldan bahsediyoruz. empati kur sen ona az da olsa yanaşmaya çalışıyorsun şarkı gönderiyorsun iletişim kurmaya çalışıyorsun yolda görünce gülümsüyorsun ama o adam sen sadece gülümsediğinde bile bunu görmemek için kafasını çeviriyor... ben erkek olsam bana bunları yapan kızın yüzüne bile bakmam inan buna hele ki hakkaten onunun dediği gibi sen benim için farklıysan ve uzun süre sonra sevgili olduğum ilk kızsan.
karşılaşsak eskisi gibi olruz demişsin. kusura bakma ama hiç sanmıyorum. adam mantıklı bir şekilde işine girmiş, kendine bir sevgili edinmiş ve kısacası yolunu çizmiş. şu saatten sonra ister msj at ister duygularını açıkla geçmiş borun pazarı... kaldı ki bir de şunu düşün. zannetmiyorum ama onunla konuştun duyglarını anlattın ve o kızdan ayrıldığını varsayalım. şu bir gerçektir bugün senin için başkasını terkeden yarın başkası için seni terk eder...
bana biraz da takıntı haline getirmişsin gibi geldi. eğer anlattığın kadar çok seviyorsan bugüne kadar zaten konuşmuş olurdun yada en azından ona bi yeşil ışık yakardın bi zahmet şu iki yıl içerisinde...
dün yanlış basmışım. ağlamaktan klavyeyi göremiyorum ki :) 23 yaşımdayım aslında 89luyum. o da 83lü 28 yaşında. o zaman 21dim o da 26ydı ..kardeşi de sanırım benden anca bir iki yaş büyüktür. doğru söylüyosun. kardeşinin etkisinde kalması çok yanlış bişey bence de. ama ben bunu o zaman ona söylediğimde öyle bişey yok nerden çıkarıyosun bunları demişti bana :s E o gün kardeşiyle tanışmamızdan başka değişik bişey olmamıştı ki hayatımızda. 1 günde başka ne olabilir de bir insan normal olduğunun tam tersi değişebilir.. neler dedi bilmiyorum ama aklını karıştırdı soğuttu benden.
empati kuruyorum tabi.. o konuda da haklısın ben olsam onun yerinde ben de kesinlikle eeh yeter artık seninle mi uğraşıcam ben derdim. zaten acayip sabırsız biriyim kişilik olarak. birşey hemen olsun bitsin isterim. işte bana sabrı o öğretti 2 sene bekleterek kendisini. o bana hiç ehh yeter demedi ama. hep yaklaşmaya çalıştı doğru bişekilde. daha önceden hiç böyle bişey gelmemişti başıma. uzun zamandan beri ilk sevgili olduğu kızın ben olduğumu da doğru biliyorum.. çünkü dediğim gibi hiç muhabbetimiz olmasa da daha önceden biliyoduk birbirimizi ve ben onun yanında hiçbi kıza rastlamamıştım daha önceden.. yada gerçi ben farketmedim belki de Orasını bilemiycem :s
dediğin gibi şimdiye kadar o bişey yaptı şimdi de ben bişey yapsam çok mu olurbelki hala bi şansım vardır..
ben hayır demesinden korkmuyorum zaten. ewet te dese hayır da dese ben şuan olduğumdan daha ii olucam bu kesin.. çünkü şuan bi belirsizliktir beni yiyip bitiriyo. yani şunu düşünüyorum ' ya beni hala seviyosa ya bir şansım daha varsa ' bu yüzden en kısa zamanda en fazla bir hafta içerisinde karar verip birşeyler yapmam lazım..
ebrucum cvp veriym.. benimle birlikteyken facebookuna resim koymamıştı. ama ben demiştim o zaman ' kimseye söylemeyelim birlikte olduğumuzu ' diye .. :s çok yakınlarımıza söylemiştik sadece. bi de karşılaştığınızda konuşmazsa demişsin :) ben öyle bişey yapabilirim benden beklenir ama o hayatta böyle bişey yapmaz.. :) yine o her zamanki olgunluğuyla sakinliğiyle durur konuşur.. yani normalde benim eski sevgililerimin 2si de ayrıldıktan sonra benimle hiç konuşmadılar. karşılaşsak bile konuşmadılar. tüm bağlarını kestiler. küstüler. genelde benim bildiğim eski sevgililer böyle yapıyo ama bu öyle deil.. utandırıyo beni her davranışında.
çünkü ben çağırdığımda konuşmak istediğimi söylediğimde kendimi küçük düşürücekmişim gibi geliyo bana. sürekli onu düşündüğümü ondan sonra kimseyi sevemediğimi anlıycak. üstelik niye sevgilim varken bunu yaptı diyck. ama diğer türlü mesela olmaz dese bile ben onu özel olarak çağırmışım da konuşmuşum gibi olmyck. tesadüfen karşılaşmışken söylemiş olucaam.. Zaten şey demeyi düşünüyorum
' ben seni kaybettiğimi biliyorum.. bu yüzden şimdi ve bu yüzden bu kadar açık duyucaksın bunu benden. bütün o saçmalamalarım, anlam veremediğin davranışlarım, sana karşı hissettiklerimin değişmemesi yüzündendi. ewet ben o gün nası hissediyorsam şimdi de öyle hissediyorum.. sadece bilmeni istedim.. '
işte ben en fazla bu kadarını söyleyebilirim. çünkü şu hayatta genelde hep benim peşimden koştular hep onlar ilan etti aşklarını. ben alışkın deilim sevdiğimi söylemeye :s en fazla bu kadarını yapabilirim sanırımgerçi bu da bence çok bişey. sonuçta o da aslında hala beni istiyosa bişeyler yapar.
yada mesela karşılaştık, nasılsın napıyosun konuştuk, tam yolumuza gidicez. arkamı dönüp ona seslenirim tekrardan. o durunca yanına giderim. ' Beni artık sevmiyomusun. ' diye sorarım. tek cümle ! başta gene anlam veremez. anlamadım falan der. ama duyduğun gibi işte derim. cvp verene kadar gitmem yanından :)
bi de daha önce de unutmuşsun bunu da unutursun yazmış bir iki arkadaşım.. öyle deil işte. eed benim daha önce de özel hayatım vardı ama hiçbiri böyle deildi. bu çok farklıydı. ben onlarla ayrıldığımda üzüldüm. ama sadece üzüldüm. onları geri kazanmak için bişeyler yapmadım. konuşıym kaybetmiyim diye çaba göstermedim. bi süre üzüldüm geçti. ama bu çocuk benim kaderimdi bence.. belki de hala öyle. hani anlarsınız ya hayatınızda bir kere İşte bu dersiniz İçinize tarif edemediğiniz bişey gelir oturur. işte öyle bir duygu.. ki yanılmadığımı 2 sene boyunca ayrı olsak ta benimle kaldığını her hissettiğimde bir kere daha anlamıştım. bu yüzden şimdi benden gitmesine izin vermek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?