Dizi yapımcısı okusa hayatım dizi olur valla

surgun34

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
100
20
13
58
Önceki konumdan bilen bilir doguma anneme geldigim donem benden habersiz bize alinan ev satilmis esyalarim kayinvalidemin evine tasinmisti. Cok kararliydim bosanacaktim ailem musade etmedi cocugumuz icin bir sans vermem icin baski kurdular beni o eve geri yolladilar.3ay kaldim 1haftaligina ailemi ziyarete geldim, eve geri döneyim dedim esim islerinin yolunda gitmediğini isten cikacagini soyleyip onu beklememizi istedi
6ay bekledim. Buraya geldi ama temelli geldigini dukkan acmak istedigini soyledi.kardesim maddi destek sagladi dukkan acti malzemelerini aldi. Gel gelelim benim adam dukkana gitmek istemiyor sicak diyor sıkılıyorum diyor. Perdesini Vantilatörünü verdik yeterki gitsin calissin diye. Sabah 8de annem uyandiriyordu hadi beraber cikalim gec dukkan acarsan bereketi olmaz diye. Adama meger cok batarmis bu durum. Cogu zaman benim kucuk sipamin yaramazliklari yuzunden yorgunluktan yada malzeme olmayisindan yemek yapamam ,butun arkadaşlarına dert yanmis ac birakiyor diye. Neyse gelelim saadete 4ay da onunla beraber ailemin yaninda kaldik. O esnada kaynanamgil benim esyalarimi koyduklari bize otyrun dedikleri o evede coreklendi. Aylardir esyalarimi kullaniyorlar ustunde yatip oturuyorlar hergun sinirimden uyuyamuyorum. Daha ben ustunde sayili kere oturdum koktuklarimin.(* Buarada beyaz esya haric hersey benim ceyizim, ailem aldi.*)Kiralik ev icin gunesin altinda gunlerce ev aradim ,netten her saat basi zaten bakıyordum. Tek çabalayan bendim. 4ay icinde cok tartışmalarimiz oldu tek sebep erken uyanmak istememesi devamli tembellik etmek oyun oynamak film izlemek istemesi ,calis para kazan bebegimizin bezi mamasini ne zamana kadar ailem alacak kiralik ev tutalim demem. Hic kendim icin zerre istemedim 2yillik evliyiz alyansim yok o derece. Bayramin ilk gunu son tartışmamiz ben cocugu biraz sokağa indir gezdir dedim oda yumurta hasla hemen dedigu icin tartistik. Cocugumla ilgilenmek istemeyisi bukadar eringen olusu beni delirtiyor. Ustume yurudu dislerini sıkarak, evde annem vardi yoksa dövmesi kacinilmazdi. Gidecem ensonunda dedi git dedim. 1saat sonra gel kahvalti yapalim diye aradim msj attim cvp yok. Ofkem cabuk gecer unuturum hemen . O kincidir sakiz gibi uzatir. Kapadi tlfnu 10gun oldu acmadi. Meger istanbula Ailesinin yanina gitmis dukkani bile tasimis babasinin adrese yollamis.Cevresine ailesine bosanacagim demis. Ailesi dunden razi cunku evimi iznim haberim olmadan tasidiklari icin bayram seyran haric gorusmuyorum iliskimi kestim. Dun bosanmak ucin gereken butun belgeleri bebegimle topladik bugun baroya teslim ettik. Birsey sormadı avukat , sizi sonra çağiracagiz dedi. Bundan sonra ne gibi bir surecten geçeceğim; dilekce nezaman eline gecer ve en onemlisi esyalarimi vermek istemezlerse teşhis davasi disinda ne yapabilirim

Off Of... Ne diyim küçücük bebeğinle seni bu duruma sokan adama ne denir ki? O bu tembellikle hiçbiyerde dikiş tutturamaz.. Hakkında hayırlısı olsun ama karakteri hiç oturmamış bir adammış kocan

Ailen neden müsaade etmedi boşanmana, nasıl bu kadar karışabiliyorlar evliliğinize. Eşin zaten senle aile olamamış.
İnşallah en kısa zamanda atlatır feraha kavuşursun bebeğinle.

off nasıl bir adam bu yaaa okudukça kudurdum.TEMBELLİKTE çığır açmış resmen ...Bu adamdan kurtulduğunuza sevinin ya .Hele ailesinin yaptıkları nedir oyle nasıl bir rahatlıktır bu ...Aileniz iyi niyetinden yönlendirmiş sizi keşke başında koparsaydınız belliki yuvanız yıkılmasın diye uğraşmışlar bunu yapacak olan karşıtarafın ailesi iken üstelik....Ama olsun herşeyde vardır bir hayır rabbim bu yolda yardımcınız olsun kolaylıklar dilerim.

Bugüne kadar çok cekmissiniz. İnşallah bundan sonra bebeğinizle mutlu huzurlu bir hayat yaşarsınız... Bebegin ve senin için ne gerekiyorsa al bence nafaka falan....

artik ailen anlamistir ne mal oldugunu. daha en basindan dedigini yapip bosansaydin bunlar olmazdi. adama siz destek verdikce simarmis arsizlasmis.

Keşke aileniz böyle bir baskı kurmasaymış ama insanlar da nerden bilsin böyle yapacağını. Çalışmamak için bu kadar diretmesi fena ya aile olmak,sorumluluk falan istemiyor demek ki

Bu adamdan hayır geleceği yokmuş zaten sorumsuz adam

inan boşanmak senin kurtuluşun olacak

Olaylara zaten üzülüyorum ama birde bebek olunca daha beter oluyorum.
Arkadaşım sende kinci ol ve gelip yalvarsa bile dönme. git al eşyanı falan.
Boşanma demek isterim fakat eşin ipe sapa gelecek türden değil belli ki.
Yalnız kalsında görsün dünyanın kaç bucak olduğunu. bu erkeklerin çoğu aptal ya.
Beyin sıfır kilometre hepsinde hiç kullanılmamış

Eşyalarımı almak için babamın şehir dışındaki işinin bitip dönmesini bekliyorum.Tek başıma şu dakika giderdim lakin okadar gözümden düştüler ve okadar kötü insanlarki herşeyi yapabilirler bebeği bile elimden almak isteyebilirler.
Aslında eşyada da değilim ama ne gerek var hazıra konup bizim binbir zahmetle yıllarca hazırladığımız oralara taşıdığımız eşyalarımla rahata ermelerine.
Bugün avukata danıştım, eşyalarım kayınvalidenin evinde olmasından dolayı vermek istemedikleri takdirde alamazmışım.Sadece İstanbulda dava açarak alabilirmişim ve oda epey uzun sürermiş. Yani tamamen onların insafına kalmış.
Ümre yapmış ve menzilden eve girmeyen hakkı adaleti çok iyi bilen insanlar olduklarını zannettiğim için hep güvendim kendilerinede oğullarınada. Problem-suç tamamen bende

Ailen neden müsaade etmedi boşanmana, nasıl bu kadar karışabiliyorlar evliliğinize. Eşin zaten senle aile olamamış.
İnşallah en kısa zamanda atlatır feraha kavuşursun bebeğinle.

Teşekkür ederim inşALLAH.
Müsade etmediler çünkü onların gözünde damatları çok iyi bir insandı,biz tartışırdık ama hiç benden yana olmazlardı hep korudular onu.
Ne zamanki damatları kendi evlerinde 4 ay kaldı işte ozaman beni anladı annem 2 yıldır tembel çalışmayı sevmeyen,uyku aşığı hatta uykusundan önemli birşey için bile olsa bir dürt bütün dünyayı başına yıkacak bir tip olduğunu, anladılar. .Çook şükür şuan tam destekçim oldular.

barışma bu adamla, onu da ailesini de Allah'a havale et. eşyalarını da geri alabilirsin umarım. dava açıp kazanırsın eşyaları bence.

Adli yardım talep ettiniz heralde. 15 güne kadar avukat atanır size eğer başvurunuz kabul edilirse. Sonra avukata sizin size de avukatın telini verir baro ve aradan çekilir. Avukatla görüşüp ona vekaletname çıkaracaksınız. O sizin adınıza takip edecek herşeyi.
Bu arada bebeğe rağmen boşanma kararı alma cesaretinizi takdir ettim. İnşallab siz ve bebeğiniz hakettiğiniz güzel yaşama kavuşursunuz

barışma bu adamla, onu da ailesini de Allah'a havale et. eşyalarını da geri alabilirsin umarım. dava açıp kazanırsın eşyaları bence.
Kesinlikle barışmak söz konusu değil,onurumu şerefimi yeterince zedeledi dahada ezdirmem kendimi yeter. Aynen ALLAHa havale ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…