- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
Hiç batışmadaydınız keşke diyeceğim ama olan olmuş.en azından aileniz artık gerçek yüzünü görmüş oldu.Önceki konumdan bilen bilir doguma anneme geldigim donem benden habersiz bize alinan ev satilmis esyalarim kayinvalidemin evine tasinmisti. Cok kararliydim bosanacaktim ailem musade etmedi cocugumuz icin bir sans vermem icin baski kurdular beni o eve geri yolladilar.3ay kaldim 1haftaligina ailemi ziyarete geldim, eve geri döneyim dedim esim islerinin yolunda gitmediğini isten cikacagini soyleyip onu beklememizi istedi
6ay bekledim. Buraya geldi ama temelli geldigini dukkan acmak istedigini soyledi.kardesim maddi destek sagladi dukkan acti malzemelerini aldi. Gel gelelim benim adam dukkana gitmek istemiyor sicak diyor sıkılıyorum diyor. Perdesini Vantilatörünü verdik yeterki gitsin calissin diye. Sabah 8de annem uyandiriyordu hadi beraber cikalim gec dukkan acarsan bereketi olmaz diye. Adama meger cok batarmis bu durum. Cogu zaman benim kucuk sipamin yaramazliklari yuzunden yorgunluktan yada malzeme olmayisindan yemek yapamam ,butun arkadaşlarına dert yanmis ac birakiyor diye. Neyse gelelim saadete 4ay da onunla beraber ailemin yaninda kaldik. O esnada kaynanamgil benim esyalarimi koyduklari bize otyrun dedikleri o evede coreklendi. Aylardir esyalarimi kullaniyorlar ustunde yatip oturuyorlar hergun sinirimden uyuyamuyorum. Daha ben ustunde sayili kere oturdum koktuklarimin.(* Buarada beyaz esya haric hersey benim ceyizim, ailem aldi.*)Kiralik ev icin gunesin altinda gunlerce ev aradim ,netten her saat basi zaten bakıyordum. Tek çabalayan bendim. 4ay icinde cok tartışmalarimiz oldu tek sebep erken uyanmak istememesi devamli tembellik etmek oyun oynamak film izlemek istemesi ,calis para kazan bebegimizin bezi mamasini ne zamana kadar ailem alacak kiralik ev tutalim demem. Hic kendim icin zerre istemedim 2yillik evliyiz alyansim yok o derece. Bayramin ilk gunu son tartışmamiz ben cocugu biraz sokağa indir gezdir dedim oda yumurta hasla hemen dedigu icin tartistik. Cocugumla ilgilenmek istemeyisi bukadar eringen olusu beni delirtiyor. Ustume yurudu dislerini sıkarak, evde annem vardi yoksa dövmesi kacinilmazdi. Gidecem ensonunda dedi git dedim. 1saat sonra gel kahvalti yapalim diye aradim msj attim cvp yok. Ofkem cabuk gecer unuturum hemen . O kincidir sakiz gibi uzatir. Kapadi tlfnu 10gun oldu acmadi. Meger istanbula Ailesinin yanina gitmis dukkani bile tasimis babasinin adrese yollamis.Cevresine ailesine bosanacagim demis. Ailesi dunden razi cunku evimi iznim haberim olmadan tasidiklari icin bayram seyran haric gorusmuyorum iliskimi kestim. Dun bosanmak ucin gereken butun belgeleri bebegimle topladik bugun baroya teslim ettik. Birsey sormadı avukat , sizi sonra çağiracagiz dedi. Bundan sonra ne gibi bir surecten geçeceğim; dilekce nezaman eline gecer ve en onemlisi esyalarimi vermek istemezlerse teşhis davasi disinda ne yapabilirim
Zaten insanoğlu nankördür fakat erkekler x2 nankördürHiç bir erkek için bu kadar fedakar olmaya değmez.
Allahından bulsun.
Haklısınız kisilik ve karakterlerini o noktaya baglamak istemezdim ama evlenmeden evvel aile ve kisisel yasam standartlari ( dini acidan) bana muthis guven vermisti bu insanlardan bana zarar gelmez demistim ama omrumdeki en buyuk kazigida onlardan yedim çok Afedersiniz bahsi konu onlar olunca tuglerim urperiyor. Insanlarin bukadar acimasiz olmalarini ustelik ortada torunlari varken hic hic sindiremiyorum. Neyse herkes kendi yoluna bu saatten sonraAh aaahh canim. Konunla alakasiz ama kendimi ornek veriyim. Umre yapmislar diyosun. Benim annem dunya iyisi bir insandir ve babamla birlikte hacc'a gidip haci oldular. Ve allah herkese nasip etmez oraya gitmeyide neyse. Benim bebegim oldu 2.5 aylik. Babam daha sarhos arkadaslarinin yanindan kalkipta bebegi gormeye gelmedi. Zaten yillardir baska huylari vardi. Ama bu bambaska.
Yani bunun umreye gitmis, iyi insan. Menzile girmis, iyi insan. Falan filanla alakasi yok canim
Hem suçlu hem güçlü
Daha sizden habersiz iş çevirdiğinde gerekeni yapmak lazımdı
Ailen tamam şans ver demişte, pamuklara da sarmaya gerek yok yani bi tavır sergileselerdi en azından
Fazla yüz vermişler o da kendini bişey sanmış
Bence de boşanmak en doğrusu, baba değil bostan korkuluğu mübarek
Kabul edilebilir olmasi neye bagli acaba bilginiz varmi? Baro zaten hic sorun ne diye sormadi derdimi dinlemedi bileHiç batışmadaydınız keşke diyeceğim ama olan olmuş.en azından aileniz artık gerçek yüzünü görmüş oldu.
baro adli yardım talebinizin kabul edilebilir olduğuna kanaat getirirse size avukat atayacaktır.size ve atanan avukata karşılıklı iletişim vs bilgileriniz verilir.avukatı arayarak en kısa zamanda görüşmek için randevu alıp gidin.vekalet çıkartırsınız sonrasını avukat takip edecektir.
Gercektende planli olduguna eminim cunku insan esiyle tartisir ve ayni gun dukkandaki esyalari babasina gonderir ve ilk otobusle hic arkasina bakmadan kacarmi. Medeni insanlar gibi oturulur konusulur sorun neyse ya çözülür ya cozulemez tak sepeti koluna denir karara varilir. Cok seytan bir adamla 2senem heba olmusSanki planlı şekilde yavaş yavaş herseyin üstüne ailecek oturmuslar gider ayak bi de kardesinize dükkan actirmis.. inşallah sizin olan herseyi kurusuna kadar alırsınız.. hayrini gormeyecekler zaten..
Eminim canim zaten karsi tarafta bunu benden once istemis karar vermis. Davayi acmasini beklemek istemedim cocugum onun kucagina asla gitmez kose bucak kacar gorunce aglar sevemedi. Ama carsida bakkalda hic tanımadığı insanlarin kucagina atlar ,melekler cok iyi hissedermis iyiyide kotuyudeYasadiklariniz cok uzucu, birde minik bebeginiz var.
Esiniz tembel, calismak istemeyen bir erkek.
Boyle birisiyle hayat gercekten cok zor.
Ama bosanmak kararinizdan emin misiniz?
Arada cocuk olunca ben defalarca sorguluyorum bu karari.
Hakkinizda hayirlisi...
Taki fln yok evliligin hemen ilk gunu issiz kaldi herseyi satti harcadi. Ustune tek bir igne bile yok. Bize alinip satilan ev bile kayinbabanin ustuneydi. Evdeki esyalar evet benim ama onlarinda coguna tasirkenki titizsizliklerinden dolayi hasar verdiler. Hicbirinde degilim ortaya koyup yakip gelsem bile icime su serpilir yeterki onlar gununu gormesin. Simdi bu culsuz adamdan ben neyin hakkini alayimki. Girdigi 3-5gunluk isler bile sigortasizken devlet neye dayanarak nafaka baglasinki.Kocan para kazansa "kiz tarafi oğlumun parasini yiyor" diye 1 gün göndermezken, çalismayan oğlunu kiz tarafindan cikarmiyor, evlat gibi baktiriyorlar.Baban kocanin ekmeğini vermek zorunda değil Kizimin yuvasi yikilmasin diye evde adam mi beslicem!
Ağzinin ekmeğini bulamayan adamdan çocuk yapilmaz...Kurtul gitsin.O eşyalar, takilar, tazminat vs aliniyor
Bi kiz vardi sizin gibi bosandi.Hicbir sey alamadi.Kiz davasini da takip etmedi.Eşim yillarca uğraşti.Epeyce bi para aldi.Sonra biz kizi taşindi diye bulamadik.Cok aradik ve bi gece evini bulup paralari verdik...Kiz şk oldu.Parayi bilmem ama hakkini onlara birakmadiğiina çoook sevindi
Sen bilmiyo muydun bunlari evlenmeden?Taki fln yok evliligin hemen ilk gunu issiz kaldi herseyi satti harcadi. Ustune tek bir igne bile yok. Bize alinip satilan ev bile kayinbabanin ustuneydi. Evdeki esyalar evet benim ama onlarinda coguna tasirkenki titizsizliklerinden dolayi hasar verdiler. Hicbirinde degilim ortaya koyup yakip gelsem bile icime su serpilir yeterki onlar gununu gormesin. Simdi bu culsuz adamdan ben neyin hakkini alayimki. Girdigi 3-5gunluk isler bile sigortasizken devlet neye dayanarak nafaka baglasinki.
Mali durumunuzun olup olmadığına bağlı.eviniz arabanız varsa mali dırumunuz yerindeyse atamayabilirler.Kabul edilebilir olmasi neye bagli acaba bilginiz varmi? Baro zaten hic sorun ne diye sormadi derdimi dinlemedi bile
Zengin olmadığını elbette biliyordum. Evimiz kira olmasın tek şartım buydu krediyle almışlardı.Sen bilmiyo muydun bunlari evlenmeden?
Anladim canimZengin olmadığını elbette biliyordum. Evimiz kira olmasın tek şartım buydu krediyle almışlardı.
Evlenmeden evvel geçen söz,nişan döneminde de hiç işsiz gezmedi.Kim bile bile lades yaparki , aşktan gözüm kör filan olmamıştı yani
Mali durumunuzun olup olmadığına bağlı.eviniz arabanız varsa mali dırumunuz yerindeyse atamayabilirler.
bir de baroda görüşmeye gittiğinizde görüştüğünüz avukatın sizinle ilgili izlenimlerine de bakarlar.genelde çok uç örnek olmazsa avukat atanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?