Dizi yapımcısı okusa hayatım dizi olur valla

Sureci avukat yurutecek zaten sen kahirlanma. Adama gelince, zerre sorumluluk sahibi olmayan bu adamdan koca olmaz. Ailenin basina musallat olmasin daha iyi. Kesinlikle bitmesi iyi olmus

Yasadiklariniz cok uzucu, birde minik bebeginiz var.
Esiniz tembel, calismak istemeyen bir erkek.
Boyle birisiyle hayat gercekten cok zor.
Ama bosanmak kararinizdan emin misiniz?
Arada cocuk olunca ben defalarca sorguluyorum bu karari.
Hakkinizda hayirlisi...

Hiç batışmadaydınız keşke diyeceğim ama olan olmuş.en azından aileniz artık gerçek yüzünü görmüş oldu.
baro adli yardım talebinizin kabul edilebilir olduğuna kanaat getirirse size avukat atayacaktır.size ve atanan avukata karşılıklı iletişim vs bilgileriniz verilir.avukatı arayarak en kısa zamanda görüşmek için randevu alıp gidin.vekalet çıkartırsınız sonrasını avukat takip edecektir.

Sanki planlı şekilde yavaş yavaş herseyin üstüne ailecek oturmuslar gider ayak bi de kardesinize dükkan actirmis.. inşallah sizin olan herseyi kurusuna kadar alırsınız.. hayrini gormeyecekler zaten..

Hem suçlu hem güçlü
Daha sizden habersiz iş çevirdiğinde gerekeni yapmak lazımdı
Ailen tamam şans ver demişte, pamuklara da sarmaya gerek yok yani bi tavır sergileselerdi en azından
Fazla yüz vermişler o da kendini bişey sanmış
Bence de boşanmak en doğrusu, baba değil bostan korkuluğu mübarek

Ah aaahh canim. Konunla alakasiz ama kendimi ornek veriyim. Umre yapmislar diyosun. Benim annem dunya iyisi bir insandir ve babamla birlikte hacc'a gidip haci oldular. Ve allah herkese nasip etmez oraya gitmeyide neyse. Benim bebegim oldu 2.5 aylik. Babam daha sarhos arkadaslarinin yanindan kalkipta bebegi gormeye gelmedi. Zaten yillardir baska huylari vardi. Ama bu bambaska.

Yani bunun umreye gitmis, iyi insan. Menzile girmis, iyi insan. Falan filanla alakasi yok canim

Haklısınız kisilik ve karakterlerini o noktaya baglamak istemezdim ama evlenmeden evvel aile ve kisisel yasam standartlari ( dini acidan) bana muthis guven vermisti bu insanlardan bana zarar gelmez demistim ama omrumdeki en buyuk kazigida onlardan yedim çok Afedersiniz bahsi konu onlar olunca tuglerim urperiyor. Insanlarin bukadar acimasiz olmalarini ustelik ortada torunlari varken hic hic sindiremiyorum. Neyse herkes kendi yoluna bu saatten sonra

Ben artik kimsenin lafiyla hareket etmeyecegimi kendi aklim ve kalbime gore yasayacagimi artik rahat rahat haykitiyorum yuzlerine. Eski mevzuda minicik bir bebek lohusaliktan yeni cikmis zayif bir bunye ve psikolojiyle emir komuta edilmisim resmen. Neyse dediginiz gibi bir acidanda iyi oldu her konuda onun tarafi tutuldu hep gunah kecisi bendim. Eski topraklar yuvayi yikaninda tutaninda kadin oldugunu zihinlerine kazimis

Kabul edilebilir olmasi neye bagli acaba bilginiz varmi? Baro zaten hic sorun ne diye sormadi derdimi dinlemedi bile

Kocan para kazansa "kiz tarafi oğlumun parasini yiyor" diye 1 gün göndermezken, çalismayan oğlunu kiz tarafindan cikarmiyor, evlat gibi baktiriyorlar.Baban kocanin ekmeğini vermek zorunda değil Kizimin yuvasi yikilmasin diye evde adam mi beslicem!
Ağzinin ekmeğini bulamayan adamdan çocuk yapilmaz...Kurtul gitsin.O eşyalar, takilar, tazminat vs aliniyor
Bi kiz vardi sizin gibi bosandi.Hicbir sey alamadi.Kiz davasini da takip etmedi.Eşim yillarca uğraşti.Epeyce bi para aldi.Sonra biz kizi taşindi diye bulamadik.Cok aradik ve bi gece evini bulup paralari verdik...Kiz şk oldu.Parayi bilmem ama hakkini onlara birakmadiğiina çoook sevindi

Sanki planlı şekilde yavaş yavaş herseyin üstüne ailecek oturmuslar gider ayak bi de kardesinize dükkan actirmis.. inşallah sizin olan herseyi kurusuna kadar alırsınız.. hayrini gormeyecekler zaten..
Gercektende planli olduguna eminim cunku insan esiyle tartisir ve ayni gun dukkandaki esyalari babasina gonderir ve ilk otobusle hic arkasina bakmadan kacarmi. Medeni insanlar gibi oturulur konusulur sorun neyse ya çözülür ya cozulemez tak sepeti koluna denir karara varilir. Cok seytan bir adamla 2senem heba olmus

Eminim canim zaten karsi tarafta bunu benden once istemis karar vermis. Davayi acmasini beklemek istemedim cocugum onun kucagina asla gitmez kose bucak kacar gorunce aglar sevemedi. Ama carsida bakkalda hic tanımadığı insanlarin kucagina atlar ,melekler cok iyi hissedermis iyiyide kotuyude

Taki fln yok evliligin hemen ilk gunu issiz kaldi herseyi satti harcadi. Ustune tek bir igne bile yok. Bize alinip satilan ev bile kayinbabanin ustuneydi. Evdeki esyalar evet benim ama onlarinda coguna tasirkenki titizsizliklerinden dolayi hasar verdiler. Hicbirinde degilim ortaya koyup yakip gelsem bile icime su serpilir yeterki onlar gununu gormesin. Simdi bu culsuz adamdan ben neyin hakkini alayimki. Girdigi 3-5gunluk isler bile sigortasizken devlet neye dayanarak nafaka baglasinki.

Sen bilmiyo muydun bunlari evlenmeden?

Kabul edilebilir olmasi neye bagli acaba bilginiz varmi? Baro zaten hic sorun ne diye sormadi derdimi dinlemedi bile
Mali durumunuzun olup olmadığına bağlı.eviniz arabanız varsa mali dırumunuz yerindeyse atamayabilirler.
bir de baroda görüşmeye gittiğinizde görüştüğünüz avukatın sizinle ilgili izlenimlerine de bakarlar.genelde çok uç örnek olmazsa avukat atanıyor.

Sen bilmiyo muydun bunlari evlenmeden?
Zengin olmadığını elbette biliyordum. Evimiz kira olmasın tek şartım buydu krediyle almışlardı.
Evlenmeden evvel geçen söz,nişan döneminde de hiç işsiz gezmedi.Kim bile bile lades yaparki , aşktan gözüm kör filan olmamıştı yani

Anladim canim

Çok teşekkürler zuzuzuu. Yani önce onaylanmam sonra avukat atanması, vekalet dilekçe derken çook uzayacak galiba baro ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…