• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dizideki oyuncuya aşık olmak normal mı ??

Bende Pokemon daki Eş'e aşıktım :27: :27:

Ayrıca çok merak ettim şu oyuncuyu gelde yaz artık konu sahibi :1:

Ben imzamdanda anlasildigi gibi kenan hayraniydim ve halada hayraniyim benimki hic gecmedi her gordugumde halen bir icten ah cekerim:17:
pisikopatmiyim neyim:37:

Yalniz degilsin

Ben de House MD dizisi basrol oyuncusu Hugh Laurie ye asigim :69:

Kafayi fena taktim adama :69:

Ustelik onu gormeye yurtdisina gidiyorum (tanisma umudu ile)

Nasil ama :27:

Son düzenleme:
:D hahaha bende.... Ay Savaşçısında ki Smokinli şovalye, Alacakaranlıkta ki Edward, serseri dizisinden Okan yalabık şimdilik bunlar hatırladıklarım... :1: ben bu konularda acayip şıpsevdiydim... bazı dönemler oluyor böyle.. duygusal boşluktandır canım benim.. :34:

Gayet normal, sen diziyi bırak ben kitaptaki karaktere aşık olmuştum.
Hatta iki hafta kendime gelememiştim, sevgilim de var bu arada o da sinir olmuştu.
Yaşım da 27 yani ergen de değilim ama oluyor işte.
Biz kadınlar duygusal canlılarız:9:
ahahahaha benden bir tane daha ortaokuldayken Bir Genç Kızın Gizli Defterindeki Özgür ' e aşıktım Serra'nın kocası olan bide lisedeyken Yüreğim seni çok sevdi deki Murata aşıktım :9::9::9::9::9:
Ben imzamdanda anlasildigi gibi kenan hayraniydim ve halada hayraniyim benimki hic gecmedi her gordugumde halen bir icten ah cekerim:17:
pisikopatmiyim neyim:37:

hiç sorma ya Kenan İmirzalıoğluna bende ölüyorum dizi repliklerini ezberledim ezelin ama hala izliyorum :9::9:

aynı zamanda Özgür Çevik e de hayrandım bir ara:1::1::1::1:

O yaşlarda ne tatlıdır o duygular, bende Keanu Reeves e aşıktım 14-15 yaş civarı,1994 de Speed (Hız) i izlediğimde dikkatimi çekmişti ilk =)) 97 de Şeytanı ın avukatını izlediğimde çarpıldım bu adama demiştim, yıllarca ekrana yapışıp izledim tüm filmlerini =))

Yani normal, çok da tatlı bir heyecandır o, güzel zamanlardı =)))

benm bi tahminim var şu vampir günlüklerindeki damon olabilir çünkü çevremdeki bütün yeni nesil genç kızlar adama ölüp biyo :)

damon u begenmedim
alternatifiniz varmi ? :)

kar$isindaki kadin oyuncuyu kiskanmiyorsan sorun yok
kiskaniyorsan buyuk sorun var demekdir :))

ayrica turk oyunculari dururken niye yabancilara bakiyorsunuzki
bizdeki yaki$iklilar gibi olamazlar onlar :)

bende high school musical ın başrol oyuncusuna asıktım adı zac efron :): bu resimde 19-20 yaslarında filan heralde o zamanlar bitiyordum simdide bos deilim gerçi
images

zac-efron.jpg

Son düzenleme:
ahahahaha benden bir tane daha ortaokuldayken Bir Genç Kızın Gizli Defterindeki Özgür ' e aşıktım Serra'nın kocası olan bide lisedeyken Yüreğim seni çok sevdi deki Murata aşıktım :9::9::9::9::9:

hiç sorma ya Kenan İmirzalıoğluna bende ölüyorum dizi repliklerini ezberledim ezelin ama hala izliyorum :9::9:

aynı zamanda Özgür Çevik e de hayrandım bir ara:1::1::1::1:

benim hislerim dedim bi an:) o özgür yok muydu özgür :) hep derdim benimde böyle bir sevgilim olsaydı diye :( öteki çocuğun adı neydi hani şu serranın aşık olduğu ilk başta hatırlyamadım.kenanla özgür çevikte çok fena karizmaları var.bide ben böyle bitmesindeki yusufa bitiyorum ya :)

Back
X