• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dizideki oyuncuya aşık olmak normal mı ??

Gece gece nasil guldum Allah hepinizi guldursun kizlar.. :D Ninja tosbagaya asik olanlar (tosbaga diyorum ama kizmiyor umarim asigi hanfendi :D ) pokemon egiticisine asik olanlar.. Daha neler okuycaz acaba. :D Konu sahibi farkinda olmadan sosyolojik bir arastirma baslatti. :))) Kendi durumunu cok da vahim gormuyordur artik tahminimce. :D
Bu arada yabanci dizi denilince simdi geldi aklima. Ben bide himym deki Barney'e bayilirdim bi ara. Begendigim tek sarisin erkektir belki de. Adamin gercek hayatta gay oldugunu ogrenince uzulmustum bide. Sanki heteroseksuel olsa evlenip coluk cocuga karisacagiz. :D Benim durum baya ciddi yani. :D

aaa ben Asmalı Konak dızısı ılk gosterıldıgınde Seymen e cooook asıktım..Özcan Deniz benım ıcın sıradan bırı degıldı yanı:D:D

damon u begenmedim
alternatifiniz varmi ? :)

kar$isindaki kadin oyuncuyu kiskanmiyorsan sorun yok
kiskaniyorsan buyuk sorun var demekdir :))

Benim durumum karsidaki kadin oyuncuyu kiskanma degil de kendimi onun yerine koyma. :D Sanirim daha vahim. :D
Hatta bazen diyorum ben bu kadin yerinde olsam dogaclama bahanesiyle surekli sarilirdim. Ayy suan cok utandim kendimden. :(((

Ayy bu konuda kimse beni gecemez :))

Ay savascisindaki prens miydi sovalye miydi neyse onla basladi asklarim :))

Sonra beybladedekine, nascar yariscilatindakine asik olmamla devam etti. Bunlar cizgi filmlerdekiler.

Okudugum tarihi ask romanlarindaki butun basrol erkek karakterine asik olabilecek kadar gonlum bol. Heyt bee :)))

Yabancı bir dizi izliyodum hiç olmayan bişey oldu. normalde yakışıklı aktörleri beğenirim ama yakışıklı der geçerim. böle hiç hissetmedim. onu izledikçe içimin sıkıldığını hissediyorum. hayatımda kimse yok, öle biri gibi olsun istediğim için mi bu haldeyim yoksa ? Gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum aklıma o geldikçe ve hiç keyfim yok resmen aşk acısı çekiyorumm :) yatıyorum kalkıyorum aklımda, diziyi izlememeye karar verdim ama izlemeden de duramıyorum... Sanırım psikolojim bozuk, kendimi çok yalnız hissediyorum. aklıma geldikçe ağlamak geliyo bu nasıl bir duygudur Allahımm :) Sizede böle oldumu hiç kızlar yardım edinn lütfen ??

Hangi diziymiş o merak ettim. :1: Yaşınızı bilmiyorum ama belirli bi dönemde oluyor. Güzeldir yahu... Tadını çıkarın... :1:

Bu arada ben dizi film oyuncuları değilde Rockstarlara aşık olurdum. Öyle geçici falanda olmazdı. :1::1:

ayy bu arada ben aşkımı yazmayı unuttum dexter evet dexter aşkım o benim herşeyim acaba öyle bir kocam olur mu diye düşündüm hep ve olmayacağını anladım ve evlilikler de güven olmuyor dedim ve ona ihanet etmedim hep sadık kaldım :37:

dizideki karakterleri beğeniyorum oyunculardan hoşlanıyorum :))

yani nası diyim olabiliyo... hatta kötü adam rollerindeyse daha da bi bitiyorum hasssstaaa oluyorum :27: :23: :21:

baya oldu :D en sonda ki de once upon a time daki "rumpelstiltskin" namı diğer Mr. Gold :))))) :31:

adam babamdan yaşlı gözüküyo ama iştee napaacaan :37: birde orda ki kaptan hook hiçte fena değil bir bakın derim :32: :23:

kitap karakterleri daha da fena :)) sahneleri aklımdaki gibi canlandırınca karakterleri bayaa seviyorum :))

bu tür şeyler kalıcı değil... hayatında kimse yoksa bunlarla oyalaanıyorsun :)) herkes yaşamıştır inkar etmesin :49:

Çok obsesif olduğum iki dizi karakteri oldu şimdiye kadar. Birincisinde daha okula filan gitmiyordum, Çılgın Bediş vardı o dönem. Ben ordaki Bedişle Oktay'ın ilişkisine kafayı takmıştım. Arada tuvalete kapanır, ikisi için şarkı filan bestelerdim kendi çapımda - İkisi diyorum ama ordaki Bediş'te ben oluyorum aslında tabiki :1: - Akşamları yatarken zorla Yonca Evcimiğin kasedini teybe koydurur, şarkı eşliğinde kafamda Oktay - Bediş aşkı için melodram sahneler hayal ederek uyurdum. :1:

İkinci takıntımın üstünden birkaç ay geçti sanırım daha, finallerden sonra eve döndüğüm zamandı. Queer as folk'un 4 sezonunu bir haftada filan bitirdim.Karakterlere bi aşk beslemedim bu sefer ama bitince acayip boşlukta hissettim, bir de depresyona girdim bir kaç gün üzüldüm, sonu böyle bitmemeliydi Brain bunu haketmiyordu diye :9: Sonra İstanbul'a dönünce çıktı aklımdan.

Yazdıkça hatırlıyorum bi tane daha çıktı, biara ortaokul-lise yıllarında da Harry Potter için fanfiction yazardım. Ana karakterlerimden birisi hep Snape olurdu mutlaka, onu da bayağı bayağı sevip bağrıma basmıştım.

Çok normal canım :) benim ilk aşkım Harry Potter'dı.Şu zamana kadar onlarca ünlüye aşık olmuşumdur (ama Harry'nin yeri ayrı :D ) Hatta şuan Supernatural'da ki Dean'e aşığım ve Sam'den de hoşlanıyorum.Öyle yanii :D

Yabancı değil ama Türk oyuncuya aşık oldum bende şuan herşeyden kıymetlim kendisi.:69:

Türk olsaydı belki bizim gibi olur derdim ama bilemedim :26:

Görüyorsun ki herkesin gönlünde bir oyuncu yatıyormuş :D çokta vahim değilmişsin.

Son düzenleme:
ooo benim listem kabarıktır . önce serdar ortaça aşık olmuştum . yeni çıkmıştı o dönem . ilkokul birdemiydim neydim . bayılıyordum ona ya . hep kliplerini beklerdim deli gibi çok severdim şimdi ise asla dinlemem nefret ederim uyuz olurum .
sonra leonardo di caprio ya çok aşıktım . titanic zamanı . ilokuldaydım yine . posterlerini falan alırdım . magazin dergileri alırdım onu görmek için .
ortaokuldayken birde memoli vardı ayy hastaydım resmen . her hafta zor beklerdim diziyi ...
herkesin olur yani . üniveristedeykene harun tekine çok aşıktım . mor ve ötesi harun . bütün roportajlarını okurdum . cdlerini alırdım . konserlerine giderdim söyleşilere falan . neyse böle hayal dünyasında yaşaya yaşaya bir bakmışım gelmişim 21 yaşıma . hayatıma bir erkek bile girmemiş . yani bu tür ünlülere hayran olmak iyi birşey değil . belkide piskolojik bir rahatsızlık . sonuçta olmayacak birşey kendini yormaya gerek yok . bence sen kendine uygun yanında olan birini bul ve onu sev sonra boşa geçirirsin bu yıllar birdaha gelmiyor geriye .

Ahahah bunu nasıl unuturum pargalıya hayrandım bi ara o kendine özgüveni haşmeti sesi felan baya dibim düşerek izliyordum o ölünce mustafaya taktım o da ölünce bulurum birini :27:

Ahahah bunu nasıl unuturum pargalıya hayrandım bi ara o kendine özgüveni haşmeti sesi felan baya dibim düşerek izliyordum o ölünce mustafaya taktım o da ölünce bulurum birini :27:

geriye kim kaliyorki kanuniye takil
haremede girersin belki
oda çok itici sakaliylaaaa:27:

ben de bir zamanlar popstar 2 yanlis hatirlamiyosam ,1 kiz 1 oglan vardi duet yapiyolardi oglana asik olmustum:17:
hatta yarismadan elenince sabaha kadar aglamistim da zor uyutmuslardi:27::9::9::9::9:
su anda kim oldugunu bile hatirlamiyorum:27::9::9::9:

aylar önce bende buna benzer bir konu açmıştım ama benimkisi aşık olmak falan değildi aşırı fanlıktı.. yaşımda hiç küçük değil
şimdi düşünüyorumda benimkisi çocukça bir takıntıymış o ünlüyle ilgili herşeyi aklımdan silmeye karar verdim ve başardım
artık öyle fanlık falan kalmadı
böyle bir durumu yaşamış biri olarak aşırı saplantının gerçek yaşamda kişiye zarar verebileceğini düşünüyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/584490-cok-fena-saplanti-yapti-kurtulamiyorum.html

bende Genco'ya aşık olmuştum :)
ama diziyi uzattıkça o ulaşılmaz,gizemli,koruyucu adam yerini mıymıntı takıntılı bişeye dönüştü,soğudum :51::51:

hahaa hepimiz ne tatlıyız ya :) çok güldüm kızlar :9: bende bi ara gülbeyaz dizisine kafayı takmıştım (karadenize olan aşkımdan sanırım) :9:

manga grubunda ki ferman akgül tam benim tipim ona uzuuun zamandır hayranlığım var gerçi :D

Son düzenleme:
Back
X