• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dizideki oyuncuya aşık olmak normal mı ??

Ama yani Hyun bin de çok hoştu...Hele de secret garden'da...
O nasıl bir masumiyetti,nasıl bir sevgiydi, nasıl tatlı tekerlemeler söylerdiii....
Daha fazla yazmayayım en iyisi:1::1:

Ama yani Hyun bin de çok hoştu...Hele de secret garden'da...
O nasıl bir masumiyetti,nasıl bir sevgiydi, nasıl tatlı tekerlemeler söylerdiii....
Daha fazla yazmayayım en iyisi:1::1:

Evet ya tekerleme söylemesi, gamzesi, kurduğu hayaller:))yeni diziye başlayacaktım ama tekrar buna bakayım en iyisi kore aşkım depreşti:1:

Bir kore fanı daha :) benim çevremde de var özellikle bir arkadaşom lemin ho mu neydi öyle birine ölüp bitiyodu :) ama ben nedense kore dizi ve filmlerine karşı çok ön yargılıyım hiç sevmem ve izlemem :)

Birde rosalinda vardi bir zamanlar ordaki fernando hoze altamiano ya asiktim aman allahim ismini hala unutmamisin tovbe tovbe
bu arada kenanla opusmeden gocup gidecem bu dunyadan ona yanarim:27:

Birde rosalinda vardi bir zamanlar ordaki fernando hoze altamiano ya asiktim aman allahim ismini hala unutmamisin tovbe tovbe
bu arada kenanla opusmeden gocup gidecem bu dunyadan ona yanarim:27:

tatlım işte gercek ask bu :D:D ısmını nasıl hatırlıyosun yaaaaaaaaaaa:D

ben 5 yaşındayken evdeki bir defterde yeşil bir uzaylı resmi vardı, ona aşık olmuştum, öper dururdum defteri.:9:

kizlar kore diziisnin dublajlisi varmi
alt yaziili sevmiyorum
yaziyimi okuyum sahneyemi bakayim kafam akri$iyor :)
ama klipkerine lafim yok senaryo super kliplerde

hani bi kizin gozleri kor oluyor kimyasal maddeden, sevgilisde ona gozlerini veriyor
adini bilmiyorum, çok oldu bu kliibi izleyeli ama goruntuleri unutamam otuurup aglami$tim o zamanlar
klibin ismini bilen varsa hayrina yazsin izleyim tekrardan :D

kizlar kore diziisnin dublajlisi varmi
alt yaziili sevmiyorum
yaziyimi okuyum sahneyemi bakayim kafam akri$iyor :)
ama klipkerine lafim yok senaryo super kliplerde

hani bi kizin gozleri kor oluyor kimyasal maddeden, sevgilisde ona gozlerini veriyor
adini bilmiyorum, çok oldu bu kliibi izleyeli ama goruntuleri unutamam otuurup aglami$tim o zamanlar
klibin ismini bilen varsa hayrina yazsin izleyim tekrardan :D

Grup anilar : Gormez olsun /bizim sarkimiz :) cok guzel klipti o

Candy deki anthony ye asiktim :)

Attan dusup oldugunde cok uuzulmustum :(

küçükken usta şirine aşıktım :) hani şirinler çizgi filmi vardı ya,hepimiz biliriz.. başlayacağı zaman usta şirin hadi sen çık sen çık derdim hep.. şirine usta şirinle konuşunca falan sinir olurdumm :9: heeyytt bee ne günlerdi... neden gözlüklü şirin, cesur şirin güçlü şirin veya liderleri şirinbaba değil de usta şirin işte orasını hala çözemedim... :9:

Back
X