- Konu Sahibi Fotosentez
-
Ne güzel ya valla ne kötü şimdi farkettim etrafımda böyle bir örnek yok :2:
Ben öyle salak salak yanlış anlamalardan ayrılmayı değilde, birbiri için herşeyi merhametten yada sevgiden değilde aşktan yapan insanlar var mı acaba diye düşünüyorum. Yani zaten aşk dediğimiz kısa sürüyor gibi geliyor bana sonra sevgiye dönüyor ama dönmeden önce o süreci film gibi yaşayanlar var mıdır acaba?
Mesela oturduğu yerde duramayan karnı ağrıyan salak salak sırıtan sebepsiz cesaretlenen vs vs :)
Ne güzel ya valla ne kötü şimdi farkettim etrafımda böyle bir örnek yok :2:
Ben öyle salak salak yanlış anlamalardan ayrılmayı değilde, birbiri için herşeyi merhametten yada sevgiden değilde aşktan yapan insanlar var mı acaba diye düşünüyorum. Yani zaten aşk dediğimiz kısa sürüyor gibi geliyor bana sonra sevgiye dönüyor ama dönmeden önce o süreci film gibi yaşayanlar var mıdır acaba?
Mesela oturduğu yerde duramayan karnı ağrıyan salak salak sırıtan sebepsiz cesaretlenen vs vs :)
evet var tabiki ama dizilerdeki gibi entrika dolu değil.
2 sene arkadaşlığımız oldu 4 senelik evliyiz.arkadaşlığımızdan öncesi var eşim için, 3 sene karşılıksız hatta benim haberim olmadan ama üniversitede hocaların bile bildiği haline üzüldüğü bir sevdası varmış bana.ben 3 sene sonra öğrendim bunu çok uğraştı çok çaba harcadı beni de kendine aşık etti.aşk halen devam ediyor mu, evet aynen devam... evlendik, bir kızımız var ama eşim hala aynı ilgiyle aynı aşk dolu bakışlarla bakıyor bana
Allah kimsenin yuvasını, huzurunu bozmasın herkese mutlu, aşk dolu evlilikler nasip etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?