Dizilerdeki aşk gerçek hayatta var mı?

Fotosentez

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
1.129
598
323
Diğer
Kızlar kafama takıldı size de sorayım dedim.

Televizyonda dizilerde falan izliyoruz ya kız oğlana oğlan kıza deliler gibi aşık falan. Siz öyle misiniz? Yani gerçekten öyle bir aşk var mı? Yanımda 2 3 erkek arkadaş vardı onlara sordum amaaan o film dediler. Gerçektende gerçek hayatta böyle bir aşk yaşayan var mı? Yaşanır mı? Yada araya maddiyat kaynana eğitim şu bu mu girer?

var..hatta benim yakın çevremde...bi sebepten severek ayrıldılar.ikisi de başkasıyla evlendi.ikisi de çoluk çocuğa karıştı.ama birbirlerini hiç unutmamışlar.aradan nerden baksanız 15 yıl geçmiş ama ikisi de birbirini unutamadı.her fırstta dile getiriyorlar

Oradaki gibi entrikalı bir aşk;

Öyle deli gururla tam buluşacakken yanlış anlaşılmalardan ayrılan;

Bir aşk yaşamıyorum.

Herkesin sevgisi aşkı kendine göredir.

Filmler bazen çok abartı bazen çok saçma..

Ne güzel ya valla ne kötü şimdi farkettim etrafımda böyle bir örnek yok :2:

Ben öyle salak salak yanlış anlamalardan ayrılmayı değilde, birbiri için herşeyi merhametten yada sevgiden değilde aşktan yapan insanlar var mı acaba diye düşünüyorum. Yani zaten aşk dediğimiz kısa sürüyor gibi geliyor bana sonra sevgiye dönüyor ama dönmeden önce o süreci film gibi yaşayanlar var mıdır acaba?

Mesela oturduğu yerde duramayan karnı ağrıyan salak salak sırıtan sebepsiz cesaretlenen vs vs :)

ben 1.5 sene boyunca o kadar heyecanlıydım ki mesajlaşırken tuvalet ihtiyacımın geldiğini farketmezdim mesela. çok sıkışıp patlayacak duruma gelince aaa tuvalete gitmem gerekiyor diyip giderdim.
aç olduğumu da farketmezdim. sorardı aç mısın bir şeyler yieylim mi diye hiç aç değilim derdim. ama ayrılır ayrılmaz karnım guruldamaya başlardı, meğer açmışım:) uzun süre yaşadım bunu ama artık alıştım gibi:) sadece yanında çok fazla sakarlık yapıyorum ki hiç adetim değildir sakarlık:)

Evet ilk günler oluyor demen gibi ama sonra yerini sakinliğe bırakıyor

Yok her günde öyle yaşanmaz valla biraz dinginlik gelmesi iyidir.

Ama dizilerdeki fedakarlık sabır sevgi varmı var da öyle göze batıra batıra yaşanmadığı için gerçek hayatta dikkatini çekmemiştir

evet canım var , ben yaşıyorum , tam 4 yıldır ....

ama dizilerden kastın , böyle entrikalar oyunlar falansa öyle değil bizimki tabiki , aşk dolu sevgi dolu mutlu bir birliktelik...

Dizilerde aşk görmüyorum ben ..Mutlaka üçüncü şahıslar,sacma sapan entrıkalar,oyunlar...Hangı aşktan söz edıyorsun sen?

evet var tabiki ama dizilerdeki gibi entrika dolu değil.

2 sene arkadaşlığımız oldu 4 senelik evliyiz.arkadaşlığımızdan öncesi var eşim için, 3 sene karşılıksız hatta benim haberim olmadan ama üniversitede hocaların bile bildiği haline üzüldüğü bir sevdası varmış bana.ben 3 sene sonra öğrendim bunu çok uğraştı çok çaba harcadı beni de kendine aşık etti.aşk halen devam ediyor mu, evet aynen devam... evlendik, bir kızımız var ama eşim hala aynı ilgiyle aynı aşk dolu bakışlarla bakıyor bana

Allah kimsenin yuvasını, huzurunu bozmasın herkese mutlu, aşk dolu evlilikler nasip etsin....

valla ne yalan soyluyeyim ben sipsevdiyim biraz gercek aski bulamadim dizilerdeki gibi,
ama arkadaslarin dedigi dogru dizilerde fazla abartili, leyla mecnun misali, gercekte oyle bir ask oldugunu sanmiyorum.

canım allah bozmasın mutluluğunuzu
Ben de erkek arkadaşımla öyleyim, birbirimizin gözünün içine bakarız hele o...hakkını hiç ödeyemem her anımda koştu yanıma, gözümün içine bakar ağzımdan çıkcak tek bi söze bakar öyledir benim aşkım da

keşke gerçek olsa..
keşke erkekler dizilerdeki kadar romantik, düşünceli olsa..
bazen çok özeniyorum yaa valla böyle bir aşk yaşasam diyorum.. o yüzden bazen onları görünce bi şunlara bak bi bize bizimkide aşk mı derim
ama tabi kızlarında aşktan yanıp tutuştuğu değilde daha çok işte çocuğun perişan olduğu, kızın peşinden koştuğu, sürekli çiçekler alıp süprizler yaptığı diziden olsun mümkünse ben sadece keyfini çıkarim
ahhh ah nerdeee..

Dizilerde ask mi var?yesilcamda desen anlarim:))ama dizilerdeki tum asklar cinsellik uzerine kurulu,gercek ask cok baska.3bucuksenelik evliyim ilk sene ask kasi gozuydu simdi kalbi,merhameti,karakteri,kisiligine asigim kocamin.sadece gozgoze bakismak degildir ask ;fedakarlik ister.birgun cok hastaydim gece bayginlik gecirdim uyandigimda esimi aglarken gordum,iste evlilik Boyle bisey hasalikta saglikta yanindaysa ask bu.askin tanimi yasin ilerledikce farklilasiyor.evlilik aski oldurmez yasatir

Dizilerde ki yada fılmlerdeki karakterler gercek hayatta yok ki aşk olsun
Daha bismillah hiç rast gelmedi bana : naif , nazik , romantik , düşünceli , komik , duygusal merhametli + yakışıklı bir erkek ya geç erkeği bır ınsanda butun bu özellıkler toplanamaz zaten o yuzden adı dızı-fılm roman oluyor

ya kim istemez şöyle bir Seymen-Bahar aşkını yada Niko - Nazlı gb aşkı..

filmlerden ( romanlardan ) bakalım : Leyla - Mecnun yada Edward - Bella

bız cok sevdık cok engel astık delı gbıı sevdık ömrumuzun sonuna kadar sevecegız Allahın ıznıyle:) hiç vazgecmedık bırbırımızden. zaten ask oyle olmalı. peşine düşülmelı savaş verılmelı:)

İki kişi birbirini severse; sevgi olur. Biri kaçar, diğeri kovalarsa: aşk olur. İkisi de sever lakin kavuşamazsa: efsane olur

ben bilmem,sabah atv de zerda başlarken bi adam öyle diyo :119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…