Dizilerdeki aşk gerçek hayatta var mı?

Bencede gercek hayatta olmaz boyle ask.Gunumuz insani herseyi cabuk eskitiyor ask artik bizim masallarda ve hayallerimizden farkli boyuta tasindi.Askin icini bosalttilar icine para yada cinsel zevk gibi degerlerle doldurduk.Bir arkadasin yazidigi gibi oyle nemrut huysuz bir kapici kizinin pesinde gezmez bu kadar uzatilmaz bu konu.Daha cok intikamini alir ortada birakir.Her istedigini de elde etmeye alismis birisi icin cok normal buda..

bana göre filimlerdeki gibi bir aşk yaşadım,eşimin dayısıyla aynı semtte oturuyoruz görür görmez bana vurulmuş şaşkınım.her izinli gününde beni görebilmek için sokağımda dolaşırmış ama beni görmezmiş oda en son çare adres sorma bahanesiyle kapımıza geldi,kapıyı ben açtım,göz göze geldik,çimden ayyy ne tatlı şey dedim.eşimin kuzeni çöp çatanlık yaptı,zaten kızı tanıyordum,kuzenim sana aşık olmuş dedi,ben kabul etmedim,sonra kapıya geldi adres sormaya dedi jetonum düştü sonra tanıştık buluştuk.beni gözünden sakınırdı küsünce kapıma üstünde kendi yazdığı şiirle bir gül bırakırdı yoksa barışmazdım.ah ah ananem hastaydı refakatçi kalıyodum yanında,kıskançlıktan sabaha kadar hastanenin bankında uyurdu.buluşunca ilk saçımı koklardı bu sebepten saç tokam ondaydı onla yatar onla kalkarmış görmcem derdi toka şimdiçekmecesinde hala saklar. aşkitom benim tam 8 kere ayrıldım ama o hiç yılmadı benim nazımı çekti şimdi evliyiz çocuğumuz var o raomantik şiir gibi adam gitti yerine odun geldi ama olsun ben seviyorum odunumu...:)))

Son düzenleme:
Ama hani emirden örnek gittiğimiz için yazıyorum, burda emirin onun peşine düşmesinin sebebi elde edememesinden değil miydi? (hoş adam ettikten sonrada değişmedi ya neyse ) Hatta bu forumdada okumuyormuyuz kocam önce melekti şimdi azrail, evlendikten sonra böle böle oldu, kızlar kocam çok değişti vs vs yani elde edilince değişiyor olmaz mı acaba? Zaten o yüzden bende sadece o ilk zamanlar dedim. Yapmayın ya ümitsiz etmeyin beni yok mudur yani kalp atışlarınızın hızlandığı salak salak güldüğünüz onun için hatta onu hiç tanımadan herşeyi yapabileceğinizi hissettiğiniz biri? Yada olmaz mı? Aslında erkeklere de sormak lazım bunu :)

sevgilim dünya tatlısıdır.

onunla tanıştığımda herkesin peşinde koştuğu bir doktordu. tanıyabileceğim herkes ama, kur yapıyordu.

ben, "bana bakmaz" dedim, dürüst olayım.

benimle oldu.

her aradığımda "efendim bebeğim, söyle bir tanem" diye açar telefonu.

her gun bana beni ne kadar çok sevdiğini, ne kadar ona ait olduğumu anlatır.

saatlerce konuşur, ilan ı aşk eder.

hayranlıkla anlatır beni.

dizilerdeki aşk var.

erkekler melekleşebiliyor. dediğim gibi adam yakışıklı, zeki, kariyeri var ve bana gün boyu sevgi sözleri söyler.

var ben yasiyorum 13 yasindan beri seviyoruz asigiz su an 20 yasindayim ve evliyiz:) coooooook asigim.

ne güzel,
aman princess ,heryerde anlatma nazar değer..

ilk flört dönemlerinde tabi filmlerdeki gibi aşkımız var zannediliyor,
herkes lav sitori
üzerine düşen sigara külünü silkelemeler,arabanın kapısını inip açmalar...
sonra herşey gerçek yerini buluyor..
yani saat 12 oluyor ve araba balkabağına dönüşüyor..
sindirella da külkedisi oluyor..
böyle...

Son düzenleme:

bak şimdi ani bir u dönüşü yaptıracaksın bana adım tutarsız karıya çıkacak
ilk başta aşktır. doğru insansa eğer sonra sevgiye dönüşür. tabiki saygıyla yoğruldukça. senin anlattığın insnalar vardır mutlaka . bence herşeyin başı saygı. erkekler saygı istiyo kadınlardan onlara saygı duyuldukça onlarda karşısındakini mutlu etmeye çalışıyo elinde geldiğince ve tabi hamurunda varsa. afedersizni bazı insanada tapsanız odunluktan kurtulmaz. herşey doğru insanı bulmakla başlıyo. bulan kaç kiş var bilmiyom . ben evliyim eşime aşık değil ama seviyorum. onsuz bi hayatıda düşünemiyom.

bencede gerçek hayatta dizilerdeki aşk olmaz olsada çok nadirdir heralde,

yeni başlayan her ilişki zaten dizilerdeki gibi olur ama zamanla nişanlılık,evlilik vs derken ister istemez bi monotonluğa uğradığı için ilk zamanki heyecanı kıvılcımı yitirir

ancak sürekli ilişkiyi canlı tutacak bişeyler yapan bir çiftse dizilerdeki gibi olur ama bunuda yapan çiftler nadirdir diye düşünüyorum

herşey elimizde ama tabiki bunun için maddiyat,zaman,yer hepsi çok önemli dizilerdeki gibi hayat toz pembe değil

dizilerdeki gibi bir aşka gerçek hayatta çok az rastlanır. bu gerçek. toplumumuzda insanların çoğu, aşkı bırakın 'sevgi'yi bile bilmemekte...
umarım o mükemmel aşkı yaşayan şanslı azınlıktan oluruz.

Valla forum kurallarını hiçe sayarak 30 atne başlık atarım zaten İmkansızı yakalamak zor olsa gerek di mi :) Ahhh ahhh erkekle olmuyor erkeksiz olmuyor. Keşke sperm bankaları gibi erkek bankaları olsa gidip seçip alsak

o diziler ilk sezonu geçsin de gör bak ayılıp bayılan çiftler neler ediyo birbirine=))
sen hiç(ilk bölümlerde hariç tabi) ağlamayan pek mutlu bi dizi oyuncusu gördün mü??şahsen ben görmedim.devamlı bi atraksiyon bi dram bi entrika :S
eksik olsun öyle aşk...

sadece dizileri izlemekle yetinin.öyle erkekler olmadığı için öyle aşklarda yok

sadece dizileri izlemekle yetinin.öyle erkekler olmadığı için öyle aşklarda yok

belki senin de karşına çıkar bu kadar kesin konuşma.
çok dile getirmek istemiyorum ama eşimle başlangıç hikayemiz de farklıydı aşkımızda farklı 4 senelik evliyiz ama değişen bişey yok etrafımızdaki insanlar da bunu fark ediyor her zaman eşimin bakışları bana ilgisi dikkat çekiyor. az önce telefon etti beni benden aldı yine

benimde etrafımda var..
senelerdir tanıdığımız bi abii var babamın arkadaşı..
yani yaşı şuan 50 felan annesiyle yaşıyoo..
ve hiç evlenmemiş..
sebebi sevdiği kız başkasıyla evlenmiş oda ondan başkasıyla evlenmem demiş ve hiç evlenmemiş..,

Var canım umudunu kaybetme sakın.Ben daha ilkokula gitmeden önce erkek arkadaşımla çocukluk aşkıydık,evcilik oynardık o baba olurdu ben anne.Sonra başka şehre taşındık,yıllar sonra bir araya geldik aşık olduk.7 senedir beraberiz 1 kere ayrıldık.Kendinden soğutmak için neler yaptı bana,ne acılar çektirdi.Çünkü erkek arkadaşım sperm azlığı olduğunu,çocuğunun olma ihtimalinin az olduğunu öğrenmiş.İşleri de kötüydü ve kendini bana layık görmemiş aklınca Ama sonra tekrar barıştık.Bende de polikistik over hastalığı var,yani ben de tedaviyle çocuk sahibi olabilirim ancak.Umurumuzda olmadı,çocuk esirgemeden evlat ediniriz dedik.Erkek arkadaşım hepatit b hastası,evlenince birlikte olabilmemiz için aşı olmam lazım ki ben iğne görünce bayılan bir insanım.Ben onun askerliğini bekledim 15 ay,o benim liseyi,üniversiteyi bitirmemi bekledi,hala da üni bitmesi için bekliyor.İlişkimizin 3 yılı uzak şehirlerden yürüdü,askerliği bitince benim olduğum şehre taşındı ve cebinde 5 lira parası vardı ve burda tanıdığı kimse yoktu evli abisinden başka.Soğuk depolarda yattı,hasta oldu.Babam tutucu bir insandır ama erkek arkadaşımın kışın depoda kalmasına razı olmadı bahara kadar bizde kalması için çağırdı ama gururludur erkek arkadaşım gelmedi tabi ki.Neler var canım şu hayatta,herkesin aşkı kendisine büyük.7 sene geçti hala koluna girerken içim titrer.Göremeyince çok özlerim,saatler yetmez.Ben hastalandığımda baş ucumda hüngür hüngür ağladığını bilirim.Evlenmemize 2 sene var iple çekiyoruz şimdi.Allah yeter ki hayırlı insanlarla karşılaştırsın.Ama ben bile ömür boyu böyle sürecek diyemem,bu aşk bitmez diye iddialı konuşamam.Sadece en güzeli hayırlısını dilemek

inşallah canım

Dizilerdeki aşk mı?
Biz filmlerdeki gibi bir aşk yaşadık 7 aylık evliyiz hala yaşıyoruz:)
Allah nazarlardan saklasın ve herkese nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…