Dizilerdeki en yeteneksiz oyuncular....(kadın-erkek)

Sinem Kobal. Sifir oyunculukla nasil bu kadar unlu olabildi anlamiyorum. Oyle siradisi bir guzelligi de yok dikkat ceken. Medya tarafindan sisirilmis, ama ozellik olarak ici bos karakterlerden biri.

İyi gözlem

fox ta bi dizi var deniz yıldızı die,tam hbr saati olunca izlemeye dayanamadıgım haberler olunca
mecbur bu diziye bakıyordum
bence dizi komple yeteneksiz oyuncu kaynıyor hele başrolde bir deniz vardı evlere şenlik

Fox ta bir dizi vardı dinle sevgili orda başrolde oynayan devamlı ağlıyormuş gibi konuşan aptal kız. Sinirlerimi tepeme çıkarıyordu.

Naz Elmas - Pınar Altuğ, bu kadar kötü rol yaparak o kaba adam gibi fiziğiyle nasıl oldu da böyle tutuldu bilmiyorum. Gerçi birtek çocuklar duymasında oynadı o da dizi güzeldi.

Ayy bide hatırlar mısınız Firar diye bir dizi vardı. 45 yaşındaki adamla 15 yaşında duran kız çocuğu baş rolü aldı, sevgili olcaklardı,oldular heralde. O kız ne kötüydü öyle ya

Son düzenleme:
Fırat Çelik. Yeteneksizlik ve iticilik konusunda kendisini alt edecek oyuncu tanımıyorum.

Aynen katılıyorum cnm çok itici çiyan göz fırat çelik

birde şu kahireli palas dandik dizi varya o başroldeki mıymıntı odun yeteneksizin önde gideni birde başrol yapmışlar kimin torpiliyse artık

bir sürü var.....

bı ara denız yıldızında ki deniz rolünü üstlenen.....
sinem kobal....
kahireli palasta kı zeynep galıba adı.....

fırat çelik bence ii ya o kadar da değil

konu acıldıgında burak özçivitte kötu denmıs.işte zamanla kendını nasıl geliştirdi. şuan çok ii bir oyuncu......

burak baba ocagında cok kötü oynamış ya çok acaip geliyor ama simdi iyi

fırat çelik çok iyi tespit...ya adamı ekranda görmeye bile tahamül edemiyorum kötü ötesi... pınar altuğ çok kötü... lale devrindeki tolgahan sayışman... gene lale devri selen soyder... sedef avcı çok kötü... oyuncu olarak kabul etmiyorum ama bkm deki eser var ya şişman olan tam bir fiyasko... o o kadar kötü oyuncu olamaz... resmen skeçte gülüyordu güzelim skeçleri mahvediyordu... daha aklıma gelirse yazarım ama türkiyenin abarttığı göklere çıkarttığı ama oyunculuğu 10 üzerinden ancak 3 te kalan çok vasat altı biri var ki o da tuba büyüküstün... sırf güzel... ya tamam aşırı güzel... ama sırf güzel diye en iyi kanallarda en iyi dizilerde başrol oynaması dünyalar kadar para kazanması ve o dizilerin de reyting rekorları kırması çok üzücü bir şey...

Tuba Büyüküstün en yeteneksız ama en unlu ısım..yazık..

beren saat'i çok başarılı bulamıyorum, ne yapsam ... yüzünde ifadesizlik var gibi, yoksa bana mı öyle geliyor anlamadım .

babam sınıfta kaldının babası halen eski filmin aktörlüğünde kalmış , mimikleri yanlış ve abartılı filmi kalitesizleştiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…