Dizilerdeki en yeteneksiz oyuncular....(kadın-erkek)

eski türk filmlerindeki oyuncuların üzerine
oyuncu tanımıyuorum türkiyede
o oyuncular şimdi olacak
oskardan oskara koşardık

bir çok dizide ki başrol oyuncularının neredeyse tamamı iyi oynayamıyor yardımcı oyuncular olmasa dizilerin izlenme oranları çok düşer bence dizileri ayakta tutan yardımcı oyuncular...

çağatay ulusoyy.. tmm adam yakışıklı ama oyunculuğu berbat bencee heee tabi emina sandalın da berbat ötesiydi ounculuğu ki zaten çıktı dizidenn

Nuri dizindeki tombul avrupa yakasındaki kubilay rolündeki adam ve öykü

Mazi kalbimde yaradır : Müjgan ( Sedef Avcı ) üzüluyor mu , seviniyormu belli değil çok donuk ..
Gönülçelen : Tuba buyukustun .. rolu cok emanet duruyor.. zaten genel olarak oyunculuk namına bısey yok kızda.. güzellik var ordan yırtıyor ..

adını feriha koydum dizisindeki LARA karakterini oynayan kız.
tamam anladık annesi dizinin senaristi ama işte itekleye itekleye ancak bu kadar oluyor.
torpil de bir yere kadar di mi lara'cığım.

bir de aynı diziden HANDE karakterini canlandıran kız.
şöyle bir oyunculuk formülü var:
bir şeyler söylemeden önce kaşlarını çat,
uzaklara bak,
repliğini söyle,
repliğini söylerken yarısında dönüp karaktere bak,
karakter cevap versin,
yine uzaklara bak,
alaycı bir şekilde gülmeye çalışarak söze başla,
repliğinin yarısına geldiğinde başını karşısındaki kişinin yüzüne çevir.
diyaloglarda söz sırası sana geldiğinde, her seferinde karşındakinin ismini söyleyerek söze başla.

zaten dizide yeteneksiz çok da HANDE ve çetesini oynayanlar iyice göze batıyor.

beren saat. onca medya desteği ve pohpohlamasına rağmen hala vasıfsız, hala yeteneksiz.
bütün masum karakterlerin mıy mıy mıy diye konuştuğunu sanıyor galiba.
o tahammül edemediğim yapmacık, yapış yapış gülümsemesi ile mıymıy konuşması birleşince televizyona uçan tekme atasım geliyor.

nam-ı diğer gummy smile, berguzar korel.
bu kadının altın portakal'da juri olduğunu öğrendiğimde aklımı kaçırıyorum zannettim. bi beni çağırmadınız lan şu festivale, aşkolsun.

öyle bir geçer zaman ki dizisindeki 'AHMET' karakterini oynayan sarı bıyık. tek bir mimiğini, tek bir numarasını göremedim bu adamın. annesinin öldüğü sahnede bile nasıl kifayetsizdi, ayıp yahu ayıp. yüz kısmı pik dökme demir. kaşı gözü milim oynamıyor.

şimdi saysam sabaha anca dururumçünkü o kadar yeteneksiz oyuncu varki sadece robot gibi diziye koymuşlar.ilk önce eski türk filmlerindeki bütün oyuncuların üzerine oyuncu tanımıyorum ki zaten eski türk filmlerinin yeri bambaşka benim için bayılıyorummmmmmmmmmmmmm.yeni dönem dizi oyuncularından beğendiklerim gökçe bahadır.deniz çakır.farah zeynep.ayça bingöl.serenay sarıkaya.ve kurtlar vadisi erkek ekibini beğeniyorum adamlar hakkını veriyor kardeşim...

aynen yaa ...

Lale devrindeki tolga sayisman ve annesi ve.topragin annesi tiyatrocular ama malesef felaketler bu kadar mmi abartilir bir rol tuylerim diken diken oluyor tolga sayismanda kazansin bir iki bisey daha yapar biter bence kivanc gibileri gorunce beklentimiz yukseldi isi zor herkesin kazandiklari paranin hakkini versinler

Sinem Kobal.

Ve Umutsuz Ev Kadınları'nda Caner'i oynayan o çocuk adı her ne ise.

En yeteneksizlerin Fox Tv dizilerinde toplandığını düşünüyorum. Bitmek bilmeyen boş bakışmaları izleyenlere sabır diliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…