Dizilerdeki en yeteneksiz oyuncular....(kadın-erkek)

Sinem Koballlllllllllll
Bir sürü var aslında ama aklıma ilk gelen bu kız oldu nedense.Arda Turan şu kızla evlensede İspanyaya götürse yanında bizde kurtulsak artık

nur aysan muhteşem yüzyıl ve şu tuba gönül çelen nolur o dizi kaldırılsın bu kadarmı yapmacık oynanır

kesinlikle OKTAY KAYNARCA bu adam çok kötü oyuncu sadece süleyman çakır rolüyle seviyodum hem adanalıda hemde nuride nefret ediyorum ondan

güneş emir, koray erkök( deniz yıldızı)
sinem kobal
pınar altuğ- aşırı gıcık rol yapıyor iğrenç ötesi
necati şaşmaz- adamda mimik denilen bişey yok donuk bakışlar peehhhh
arka sıradakiler dizi ekibi - tamamı berbat
serhan yavaş- unutulmaz dizisi
ceyda ateş- yapmacık
birce akalay-yapmacık
ohhooooo daha çok var yaa aklıma gelenler bunlar

en iyi rol yapan deseniz beren saat derim ama onunda sesi çok gıcık yaa ciyak ciyak

Cennetin sırlarındaki oyuncular roller oturmamış hepsi toy

ferihanın annesiii çok yapmacık oynuyor
dizide köylü gibi şiveli konuşmaya çalışırken batırıyor resmen

nehir erdoğan.. ne mimik var ne ifade... sadece dudaklarını yamultarak oynuyor..

ha bir de gamze özçelik var... oyunculuk sıfır

Aklıma ilk gelenler Sinem Kobal ve Pelin Karahan. Birinin gözlerini hastalıklı hastalıklı kırpıştırmaktan başka mimiği yok, diğeri zaten konuşma özürlü; sürekli aynı tek düze ses, sürekli yutulan kelimeler... Erkeklerden de Berk Oktay, Oktay Kaynarca ve Mehmet Akif Alakurt... Kasılmayı oyunculuk zannediyor olabilirler kanımca.

Aslında bu liste çok uzun. Bizim dizilerde önce oyunculuğa değil tipe baktıkları kesin.

Son düzenleme:
sinem kobal,adını feriha koydum dizisindeki hande karekteri bu iki kişide bana çok yeteneksiz geliyorlar

surata felç inmiş gibi..
bakışlar donuk..
hiç bi duyguyu geçiremiyolar izleyiciye..
o kadar çoookkklar kiii..
hepsi birer zengin ama

ben kendim tiyatro sınavlarına profosyonel bir şekilde hazırlandığım için bana daha da yeteneksiz gelyior çoğu neden herkes kendi işini yapmıyor ki hiç anlamıyorum böyle olunca sonu felaket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…