Dizilerdeki en yeteneksiz oyuncular....(kadın-erkek)

::birde bizim evin hallerin,de oynayan sonraki neva vardı.

tam bir felaketti:dilcikar:

oyunculuk sıfırdı kızda.sürekli grip olmuş gibi bir ses tonuyla safa

demesi vardı.izlerken yoruluyordum vallahi:mymeka:

:roflol: kizlar elestirilerinize tamamen katiliyorum

ben adanalı dizisindeki bayan oyuncuların hepsini çok çakma buluorumm..

Adanali - Selin Demiratar
Ask-i Memnu - Elif (Eda Özerkan)
Kurtlar Vadisi - Polat Efendi ve zevcesi Ebru -tatlicadiarzu-

kesinlikle kurtlar vadisinden KAZULET EBRU KARAKETERİNDEKİ gıcık yapmacık KIZ.binbir geceden şehrazat [hoş izlemiyorum hiç] adanalıdaki marzaın kardeşi ayşegüle gıcık oluyorum rolden haberi yok.

::birde bizim evin hallerin,de oynayan sonraki neva vardı.

tam bir felaketti:dilcikar:

oyunculuk sıfırdı kızda.sürekli grip olmuş gibi bir ses tonuyla safa

demesi vardı.izlerken yoruluyordum vallahi:mymeka:

ay çok güldüm:roflol::roflol:
mel mel şaşkın bakışlarınıda unutma

deniz_güneş
kim necati şaşmaz için özel yetenek diyo ya, hemen ona bi göz doktoru tavsiye edelim
kaydirigubbakcemile3

yasemin ergeneyi beğenmiyorum...gözleri çok anlamsız bakıyo...çok yapmacık oynadığı karakterler ve roller iyi olmasa bi şeye yaramaz bu kız..

binbir gece Bergüzar Korel ..ya kadının tek hareketi sevinse de üzülsede gözlerini fal taşı gibi açmak .. :1shok:

Azra akın,kaan urgancıoğlu,selin demiratar idil yani,necati şaşmaz,sinem kobal,bergüzar korel,yaprak dökümündeki cem şimdi aklıma gelenler

ben cem davranı beğenmiyorum
adam hangi filmde dizide oynarsa oynasın ,hep aynı mimimkler,aynı ses tonu,aynı kaş göz
hiç değişiklik yok
normal hayatındada öyle

binbir gece Bergüzar Korel ..ya kadının tek hareketi sevinse de üzülsede gözlerini fal taşı gibi açmak .. :1shok:

eee işte aileden torpilli hatun.
anne, baba iyi oyuncu gerçekten.
bunlardan çıkanda öyle olur dediler herhalde ama, dahiden dahi doğmuyor maalesef. :1no2:
ben görmek istemiyorum açıkcası ekranlarda onu ama beni kim takar dimi. :1closedeyes:

bende yaprak dökümündeki yeni şevketi beğenmiyorum,hiç güzel rol yapamıyor -tatlicadiarzu-

necati şaşmazda oyunculukl sıfır ya bön bön bakıyo.alkisalkisalkis

kuratlar vadisi ıraktakı kel bi adam vardı sarışın ondan gitsinden ders alsın o derece süper bi oyuncu..o adam.mimiklerini konuşturuyo..resmenkaydirigubbakcemile3

adanalı dizisi ... o idil .. baş roldeki sözde tamirci.. o yabancı konuşan kız ve gene o dizideki bkaç kişi ..hiç beğenmiyorum..
birde eskiden aliyemi ne bi dizi vardı o kadın ayy don yağı resmen ..hala gıcık olurum gördükçe..sıfır oyunculuk..

Son düzenleme:
Ula oyuncu bırakmadınız piyasada be-tatlicadiarzu-

Şimdi efenime söyliyim, listenin başını sanırım Naz Elmaz gıcığıynan, Polat Alemdar çekiyor. Polat hakkında hiçbir fikrim yok izlemiyorum diziyi, ama Naz Elmaz hakkaten çok gıcık ya.:mymeka:

Birde Benim annem bir melek dizisinde diziye sonradan dahil olan güya amerikalı bir kadın rolündeki bayan varya ay bir kaşık suda boğasım var kadını:mymeka:

Sonracığıma, biriniz Cem Davran demişsiniz süper bir tespit. Uyuz herif:mymeka:

Sonraaaa şu melekler korusunmu ne varya ordaki şapşal kıvırcık saçlı kız. Şu uzun saçlı çocuğa aşık olan.İsmi her ne karın ağrısıysa işte

Birde Tuba Büyüküstün. Kız güzel Allah var ama ne kadar duygusuz, ne kadar vasat oynuyor.:mymeka:

bnce kesinlikle ve kesinlikle
zeynep koltuk bizim evin hallerinde ve adanlı dizisnden
hele ilk zamnlar o kaşı mimikleri bni deli ediyordu
kızda sırf tip mip gösteriş var die ekranlara koydukları nasılda belli

ona zaten hiç oyunculuk teklifi gelmiyomuş k.vadisi ıraktan önce... ama kurtlar vadisinden sonra gelmeye başlamış.... ama çok yapmacık bi kadın hiç beğenmiyorum vadide oynamasa oyunculuk yapamazdı bence....

annnnaa benim koca onu görünce (aliye) ''bak bıyıklı çıktı'' diyor.
kadının basbayağı bıyıkları var ve evet don resmen, çok yeteneksiz ama onların nasıl rol kaptıklarını magazin programlarında görüyoruz. :1rolleyes:

ona zaten hiç oyunculuk teklifi gelmiyomuş k.vadisi ıraktan önce... ama kurtlar vadisinden sonra gelmeye başlamış.... ama çok yapmacık bi kadın hiç beğenmiyorum vadide oynamasa oyunculuk yapamazdı bence....

kesinlikle haklısın.
teklif gelmemeside bizim açımızdan iyi olurdu hani yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…