Dizilerdeki en yeteneksiz oyuncular....(kadın-erkek)

Cam Kırıkları- Nursel Ergin
Sadece güzel olduğu için ve bir hikayesi olduğu için orada..........

Gümüş -Songül Öden

1. Bergüzar Korel
put gibi duruyo,mel mel bakıyo...
2. Dudaktan Kalbedeki Lamia
sırf o kız yüzünden diziyi hiç izlemedim.:1ninca:
3.Naz Elmas
gıcık bi tipi var..dudaklarını bzümekten konuşamıyo..delikafadulden

boran ağa rolüyle tanınan (mehmet akif alakurt)

nasıl rol veriyorlar o adama çok yeteneksiz bence.

[ayrıca binbir gece şehrazatın miyavlayarak ,yaprak dökümü neclanında havlayarak konuşmalarına sinir oluyorum:))

ayyyyyyyyy süper bi konu olmuş
bir çok konuda yalnız olmadığımı görmek güseeeeeeeeelllll

Burak Hakkı, ruh adam ruh
Bergüzar Korel, mimik yok, duygu yok, yok Allah yok ya
bizim evin hallerindeki Neva

düşünüce aklıma gelmiyo ya geldikçe yazarım

parmaklıklar ardında gardiyan cengiz ve beray doğan.
hiç mimik vb.. şeyler yok.

canım ailemde ki seyhanı bu konuda tek geçerim,

eşimin zoruyla gözümün takıldığı dizi yani adanalıdan idil ve partneri galiba ali idi.tek kelimeyle putlar put,

binbir geceden şehrazatıda unutmamak lazım,o bu konuda nirvanaya ulaşanlardan.

parmaklıklar ardında gardiyan cengiz ve beray doğan.
hiç mimik vb.. şeyler yok.

Ayyy canım benim Özgül Kavruk çok iyi bir oyuncu bence, rol gereği öyle davranıyor, ben ona bayılırım oldum olası tabii ama herkesin düşüncesinede sonsuz saygım var.

bende polat alemdarla adanalıdaki idilmi ne onları hiç beğenmiyorum çok gkıcık bişeyler ya çok itici geliyo

naz elmas bergüzar korel erkeklerden ismail hacıoğluna sinir oluyoru görmek bile istemiyorum

Ay bugün bi kere daha anladımki yaprak dökümündeki yeni şevket berbat ya dizininde ahengini bozuyo resmen

Ay bugün bi kere daha anladımki yaprak dökümündeki yeni şevket berbat ya dizininde ahengini bozuyo resmen

Ayyy evet ya, bende akşam baktım, kahvenin dışında ağlıyordu ya, güldüm ben ona, sanki komedi yapıyor, yeteneksiz şey..lülülülülülü

berenin o ince dudaklarini buze buze konusmasi ayri alem........ polat alemdari oynamasa necati sen sakiz reklaminda agac kutugu dekoru bile olmazsin.............. sehrazat bakislarin zaten bon bon inek gibi o 183 boyunla cilve isve yetenek yoksunusun........................yaprak dokumunden sevket ya bu adam gitsin goz zevkimizi bozuyor ..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…