Dizilerdeki en yeteneksiz oyuncular....(kadın-erkek)

Nasıl, nasılalkisalkisalkissengözlerimebaksanab

Bi de Tuba Ünsal gülüşü de çok kötü. Çocuk gbi :1no2:

Asi dizisinin asisi,kızı rolünde ki ufaklık bile ondan gzl rol kesiyor,asi uyuz gibi..

bende katılıyorum çoğunuza..
naz elmas çok gıcıkk hakkaten..
cem davran evet aynen katılıyorum her rolünde aynı ifade..
doktorlardaki ela adını hatırlayamadım şimdi..(yasemin ergeneymiş)
zeynep koltukdu sanırım adanalıda oynayan ve daha önce bizim evin hallerindeydi ses tonu burnu tıkalı gibi konuşması çok kötüydü..
evet tuba ünsalda var...
yaprak dökümüne yeni giren abii şevket..
birde eşim izilediğinde sinir olarak baktığım polat alemdar.. çakma oyuncu ..
sert görünmek adına bir iki mimik öğrenmiş bütün dizi boyunca o halde geziyor işde yaptığı bişey yok birde bunu gençlerimiz örnek alıyor...peehhhhhh..

akasya durağındaki Melek Baykal'ın kızı rolündeki Tuğçe ya ne mıy mıy ağzından laf zorla çıkıyoo uyuz gibi-tatlicadiarzu-

Bi aralar aysun kayacıda oynuyordu dizilerde ama hatunda hiç yetenek yok bence yaa dudaklarını büzdüre büzdüre illet oluyorum onada,ayrıca dudaktan kalbedeki lamia çok yeteneksiz ve tabikide burak hakkı

Bi aralar aysun kayacıda oynuyordu dizilerde ama hatunda hiç yetenek yok bence yaa dudaklarını büzdüre büzdüre illet oluyorum onada,ayrıca dudaktan kalbedeki lamia çok yeteneksiz ve tabikide burak hakkı

bende burak hakkı ve aslı tandoğan için aynı şeyi düşünüyordum ama başkalarınında aynı fikirde olduğunu görmek güze,. tek ben varım zannediyordum, belki,de haksızım diye.
Demekki beceremiyolarmış hıhhh.:1closedeyes:
geçen hafta burak hakkıyı gördüm ikea da ayyy ne suratsız. Bi boy var, bide gözüme pek bir pasaklı geldi, eşide kendide pek salaştı doğrusu. (flaş flaş günün dedikodusunaniknanik)

Haaa birde şu arka sıradakilerden var birkaç tane.
Oktay, Gamze, Eda, Sibel hiç rol yapamıyor. Saffet tayfası iyi, kemal hocada iyi ama etikete (pamuk) bayılıyorum ben, çok güzel yapıyor rolünü, gerçek bir kişilik gibi.

Canım ailemdeki Seyhanı iiiç beğenmiyorum. Feride ve Meliha gerçekten çok iyi.

Yaprak dökümündede Zaten Şevket malum hiç iyi değil, Sedef i beğenmiyorum, oğuzu ve cemi de hiiiiç beğenmiyorum.

Sonbahardan Nursen miydi ne onu beğenmiyorum,

Var tabiii daha çok vardır, aklıma geldikçe yazıcam...

bence tuba unsal aysun kayacı adanalı dızısındekı selın bızım evın hallerındekı neva askın memnu elıf kadar yeteneksız oyuncu gormedımmmm ozellıklede adanalıdakı selınmı ne var komser olan kız oynamasın o kız ya otursun evınde cok yapmacık duruyor asıdekı defneyı unutmusummmm o daa benı ızlerken cok sıkıyorrrrrr

bence adanalı dizisindeki başrol oyuncusu bayan sinir oluyorum ona

bende adanaliya bu idil yuzunden bakasim gelmiyor cok sinir ayy kim yakisirdi maraz alinin yanina ki??

tamer karadagli
bazende behlül yapmacik geliyor (kivanc tatlitug) kaydirigubbakcemile2

Birde şu ıhlamurlar altında dizisinde Elif vardı ya hani Eşref saatindede kara Eşrefin kardeşi olan, tam bir odun kız yani.
Hiç iyi rol yapamıyor, sabah tekrarları başlamış tv de görünce aklıma geldi...

adını bilmiyorum ama dudaktan kalbedeki lamia diye biri var...
ben onun oyunculuğunu hiç beğenmiyorum...
kendide bana çok itici geliyor ne zaman denk gelse acilen kanal değiştiriyorum..
çok çirkin yaaa.....

naz elmas ilk sırada zaten gıcık şey. sonra adanalı dizisindeki idil tam odun kız ya. cam kırıklarında oynayan nursel, yaprak dökümündeki şevket, aysun kayacı oynuyorum diye dolaşıyor işte ortalıkta. şimdilik aklıma gelenler bunlar...

Ben oyumu Mematiden yana kullanıyorum...ıyicee abartmış ağır abi olayını,son halini gördüm geçen,kaşlar gözlerle bütünleşmiş artık sürekli çatmaktan,yaratık gibi töbe estağfurullah...

Yaaa bide ben ısmail Hacıoğlunu çok beğenirim yaa...Sınav filmini seyrettinizmi bilmiyorum ama ordaki oyunculuğuna hayran kalmıştım ben...Ağlama sahneleri falan çok iyiydi bence...

Diğer bütün yazdığınız isimlere katılıyorum canı gönülden...

Peki bunları çoğunluk beğenmiyorsa neden ısrarla ve ısrarla aynı insanlar dönüp duruyor televizyonda..Sadece bizmi farkediyoruz rol yapamadıklarını acaba...

Bide kendi sesini kullanmayanlara gıcık oluyorum,Polat Alemdarın dublajını yapan adamın sesinden fenalık geldi bana artık...

naz elmas çok yapmacık geliyo bana rol yapamıyo, çocuk gibi ağzını büze büze konuşması hele beni sinir ediyo.
bergüzar korel de çok soğuk oda güzel rol yapamıyo bana göre.
erkeklerden ismail hacıoğlunu sevmediğim için iyi rol yapsada bakasım gelmiyo dizisine:)))

bence canim ailemdeki seyhan
adanalidaki idil
bu ikisi cok yapmaciklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…