dizilerdeki saçmalıklar?????

konuları saçma hep bir aşk 6geni, birbirini tanıyan 3 kişinin 1 aileye gelin ve ya damat gitmesi gibi.o yüzden sadece supernatural izliyorum:)

Eşini o kadar çok seviyordur ki ondan ayrılmamak için amcasının oğluyla yatıp ondan hamile kalmak istemektedir.(Yer Gök Aşk)
Olan çocuk sayesinde eşiyle arası mükemmel olacaktır.
Böbrek verdim hikayesini söylemiyorum bile.
Birde doktorun bütün bu yalanlara alet olması var ki akıl alacak gibi değil.
Bu dizi Yer Gök Yalan,İhanet,Hırs diye değiştirilse daha iyi olacak.

Eşini o kadar çok seviyordur ki ondan ayrılmamak için amcasının oğluyla yatıp ondan hamile kalmak istemektedir.(Yer Gök Aşk)
Olan çocuk sayesinde eşiyle arası mükemmel olacaktır.
Böbrek verdim hikayesini söylemiyorum bile.
Birde doktorun bütün bu yalanlara alet olması var ki akıl alacak gibi değil.
Bu dizi Yer Gök Yalan,İhanet,Hırs diye değiştirilse daha iyi olacak.

yada " yer gök yalan":ssz::ssz:
bu arada niye amcaoğluyla yatıyo çocuk bu yolla dah çok babaya benzer belki , diyemi acaba.:44:
yada en azından ailenin kanı dolaşsın damarlarda diye

Son düzenleme:
ferıha koydum adını:24::24:ayyyyyyyyyyyyyy cok sacma tam uyduruk bişeeeeeeee ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sacmalıklar anlatmakla bitmezzzzzzzz:52:

Şuan bir tek Yalan Dünya dizisini izliyorum. Diğer diziler bana aşırı saçma geliyo. Türkiyede ki dizilerin konusu sadece berbat aile ilişkileri, tecavüz ve diğer sapık ilişkiler, şiddet vs. Düzgün mesaj veren bir şeyler anlatsalar neyse ama daha çok insanların ruh sağlığını bozuyolar. Bence dizi konusunda biraz yurt dışından örnek alınmalı.

türk'ün uzayla imtihanı ne saçma bir dizidir yarabbi. bu kadar yetenekli oyuncalar nasıl böyle bir senaryoyu okuyup kabul ettiler anlamıyorum. iğrenç ötesi ya .
ve kanaat getirdim ki oyuncuyu yapan se-nar-yo.

su nerdesin?
-bilmiyorum ali.
-bekle orda hemen geliyorum

:27::27::27::27::27::27::27:
gel ali gel:27:

kıvanç denen yavrunun insan sınıfına konulup normal insanlarla aynı dizilerde oynatılması. bunun üstüne saçmalık bilmiyorum. adam insan değil ki niye öyle muamele ediyosun..bunu camdan bişeyin içine koyup ibreti alem için avm lerde sergileyeceksin kıytırık dizide oynatmak ne
bu yoruma bittim :60:

$1386543438810.webp

: ))))))))))))))))))

Bilge balıkçı saçmalığı. O babacan, filozof, hayatı çözmüş, bol tavsiyeli balıkçılarımız. Her zaman sofrasını bizlerle paylaşmaya hazır, bize hayatın feleğiyle ilgili türlü hikayeler anlatan yüce insanlar.
Halbuki "Hey be balıkçı çok dertliyim" diye yanına gitsen, bi tane koyar çemçük ağzına, Norveçli balıkçılar gibi yumuşak da değildir ki bizimkilerin elleri.

: )))))))))))))))))

Back
X