dizlerimin bagi çözüldü

yavrunuz bıraz destekle unutucaktır. her serde bır hayır her hayırda bir şer vardır.sımdı sız artık çok daha tetıkte hatta belkı bır sure fazlaca tetıkte bır anne olacaksınız ve belkide bu sizin evladınızı daha kötübirşeyden koruyacaktır kimbilir.. şükredin yanınızda ve mışıl mışıl uyuyor ve bana kalırsa bır sukur namazı kılın ve evladınıza dua ederken o çocuğuda katın ..emin olun rabbim evladınıza bir kalkan giydirecek..hayırlı gceler

öncelikle çok geçmiş olsun... verilen bütün cevapları okuyamadım anne olmamama rağmen elim ayağım titredi bana kalırsa annenizi ciddi şekilde uyarın çocugu götürdüğü yerlere dikkat etsin böyle yaşça büyük kişilerin oldugu ortamlarda yalnız bırakmasın...çocugunuza tepki vermeyi bağırmayı öğretin. Allah sizin çocugunuz ve diğer çocukları böyle durumlardan korusun tekrar geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun . Pardon ben bir şeyi anlamadım , şikayet etmediniz mi karakola???

Çocuğunuzun utanmaması gerekir ve yapılanın yanlış olduğunu anlaması gerekir . Siz polise şikayet etmez ve suçlunun cezalandırılmasını sağlamaz iseniz çocuk bunu nasıl öğrenecek. Başını dik tutmasını söyleyerek başarılı olamazsınız ,yaptıklarınızın da bunu desteklemesi gerekir . Sizi anlıyorum , hangi düşüncelerle hareket ettiğinizi tahmin ediyorum. Ama önemli olan çocuğunuzun bundan ne anladığı ve karşıdan bakıldığında böyle görünmüyor. Utanılacak bir şey olmadığını , kendine güveninin sarsılmaması gerektiğini , doğruları söyleyip yetkililere bilgi verdiğinde yanlışın cezasız kalmayacağını yaşayarak görmeli.

Son düzenleme:
geçmiş olsun. Ne hallere geldik öyle.. Ben de yeğenlerimi sıkı sıkı tembih ettim kim olursa olsun gitmeyin, tanımadıklarınızla konuşmayın, sana şunu vericem bunu vericem diyene inanmayın diye (( Allahım bu sapık ruhlu insanlardan korusun çocuklarımızı ve ağladıkları tek şey oyuncakları için olsun..

Çok üzüldüm,Allah yardımcınız olsun.Hem sizin hem diğer aile açısından zor bir durum.
Oğlunla konuyu son bir kez konuştuktan sonra tamamen kapatmanı öneririm.
Oğlunun duygularını anlatmasına izin ver,biraz dinle ve diğer çocuğun yanlış yaptığını özellikle belirt.
Tabii bunlar benim düşüncem,en doğrusu yine de bir psikologdan yardım almanız.

Beni endişelendiren,ailenle birlikte yaşıyorsunuz ve bu konu tekrar tekrar açılabilir.
Siz oğlunun duymadığını veya uyuduğunu sanıp konuşursunuz ama o duyar.
Şu an başına ne geldiğini tam anlamasa bile,sizin konuşmalarınızdan çok kötü bir şey yaşadığını anlar.
Lütfen bu noktaya çok çok dikkat edin.
Bir de çocuk sürekli annenle birlikteyse,annene özellikle birilerine anlatmamasını söylemeni öneririm.
Akrabalarla filan çocuğun yanında konuşmasın.

töbe bismillah ne günlere kaldık allah kimsenin başına vermesinn

İnsan kimseye güvenemeyecek artık demek ki çok geçmiş olsun
Aşırı dikkatli olmamız lazım bu dönemde hepimizin
Çocuklarımıza çok iyi sahip çıkmalıyız
Allah korusun hepsini

Gece sinirden uyuyamadim.sabahta oglumu operek ise geldim.
Yuce rabbim evlatlarimizi bu tur dusunceli insanlarin serrinden korusun.
Karsidaki cocuk 14 yasinda kendisiylde konustum aglayarak oyle bisi yapmadim kavga ettik sadece diyor.
Ben anlamiyorum bu yasta cocuklarin hormonlari bu kadarmi pislestiriyor.cocugu elimden ailesi zor aldi..ogluma bakiyoruum gece falan sayiklama veya ters bisi olmadi pek etkilenmise benzemiyor yada hissettirmiyor
.oglum oyle pek disari cikan biri degil.

Çocukken kaç kez tacize ugradım hatırlamiyorum........yapılan araştirmalar tacizci ve tecavuzculrrin %78 inin aile ici ya da tanıdık olduğunu soyluyor

Bencede yabanci niye bisi yapsin ne gelirsa dibindeki insandan zarar gelir.
Anneme diyorum dayisina bile gonderirken artik tek gitmek yok.
Paronayak olup cikicam yakinda.
Ablama diyorum iyki cocugun yok.tek kendimizi dusunemiyoruz artik.

Cok dikkatli olunmali,varsin paranoyaklik olsun!
Allah korumus.
Bende kücükken ergen bir akraba kizi taciz ederdi malesef,beni ve baska bir kuzeni,offf ya kiz cocuklarini bile dikkat edin yani büyük kiz cocuklariyla ((
Ama bilinclendirmek cok önemli cocuklari,onlarin dilinde anlayacaklari sekilde,seslerini cikarsinlar diye...(((

canım allah korumuş. mübarek kandil günü okuyunca çok kötü oldum. ne demek bıçak daya yaaaa. allah onları bildiği gibi yapsın.

ne geliyorsa akrabalardan en yakinlardan geliyor
nereye kadar nasil koruyacagiz Allahim
tv o cocuk haberleri beni mahvediyor
cok korkuyorum cocugumu koruyamazsam basina birsey gelirse diye
off offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…