dizlerimin bagi çözüldü

Oglunuz da korkup anlatmamazlik etmemis ,bicagi boynuna dayayip cizmesine ragmen.
Cok cok gecmis olsun.acaba oglunuzu psikologa mi goturseniz bilemedim ki ...

Tv de bu olaylari gorup duyunca artik kimseye guvenilmiyecegini anladim....
Arkadaslar ne olursa olsun Allah korusun insanin basina bir kere geliyor cocuklarimiz canlarimiz cigerlerimiz evlat soz konusu olunca akan sular duruo kimseye guvenmemek gerekiyormus dikkatli olalim...,

Size ve oğlunuza çok geçmiş olsun. O akrabanızla konuşun bence ilerde başka çocukların canı yanabilir çünkü anlattığınız olay hem pisikopatça hemde sapıkça.. O çocuk muhtemelen son zamanlarda tv de çok konuşulması dolayısıyla ve muhtemelen eğilimli bu durumlara, anında rol model almış bunları. Oğlunuzu mutlaka pisikoloğa götürün. Polise gitseniz bile kanıt ispat ister, gerçi çocuğun okuldaki davranışlarınıda incelerler ama sanırım akraba diye üzerinize sıçrasın istemiyorsunuz. Ama istemesenizde anne olarak en çok siz yıpranırsınız, çocuğunuzda sizin durumunuzdan dolayı kendini suçlayabilir..

Benim cocuguma arkadan surtunecek ,bogazina bicak dayayip cizecek ,tehdit edecek ben de yazik niye boyle davrandi benim cocuguma diye mi dusunecegim? Kusura bakmayinda boyle bir durumda benim cocugum daha onemli,elalemin cocugunu topluma kazandirmak icin ugrasamam.Yarin birgun aynisi sizin cocugunuzun basina gelirse ,sucluyu siz topluma kazandirin.

Çok geçmiş olsun Ne kadar üzücü şeyler bunlar özellikle bi akrabadan gelmesi,gizemi öldürende kuzeniydi zaten,çok dikkatli olmak gerekiyor artık..

Farkındamısınız, yazdıklarınız çocuğu cinsel istismara uğramış bir anneye söylüyorsunuz .. Hangi anne bu durumda sükunetini koruyarak ider o eve, çocuğunun canına kastetmiş üstelik.. O kadarlık rezilliğide yaşasın o ergen...

peki hanımefendi Allah kimsenın evladını şaşırtmasın .. hıcbırımızın evladının sasırmayacgının garantisi olamaz .elbette tepki verilir elbette önlem alınır cunku o da ÇOCUK. emın olun onun da annesine sorsanız sizin gibi derdi ama kendı cocugu sapık oldu.bilmem anlatabılıyor muyum

O ergen çocuğun annesi kabul etmez tabi, ama durumu içten içe idrak edip çocuğunun tedavisi için girşimlerde bulunabilir... Çocuğa tecavüz etseydi, öldürseydi, aynı sakin yaklaşımınıza devam edebilecek miydiniz... Tbiki o ergen çocuğun velisi durumunda biz de olabilirdik. kabullenmek zor, etrafa rezil olmuş olurduk, ancak o kadarcıkta olsun yani... bizde muhtemelen inkar ederdik, ama içten içten tedavi vs yollarını aramaya başlardık.

ben yapılanın doğru oluğunu söylemedim . o da bir çocuk dedim anlıyor musunuz beni.. aynı bozuklukta bızım çocugumuzda olabılırdı olmayacagınında garantisi yok..belki tedavılerle toplumda önune gecılebılır kınayıp atmakla değil benıp bunu savundum kı bu savunmam o da cocuk oldugu ıcındır

Bence konu sahibi az bile tepki vermis, ben olsaydim karakola gitmis sikayetci olmus ve darp raporu almis olurdum. Ustune de gider evlerini baslarina yikardim.

siz bilinçli bir anne olarak içten ıce tedavısını arardınız belkı o kadın asla kabullenmeycek ve o cocukta zıyan olcak belkı kurtarılabılır anlıyomusunuz belkı ılerıde bırıne tecavuzu onlenebilir bu yavrucagı Allah korudu ya baskasına olursa bu hanımın ısı cok zor evet ama Allah onu sınamıs ve bu onun ımtıhanıydı dedıgım gıbı davranabılseydı belkı getırısı buyuk olurdu bılemeyız

bu arada ben davranıs olarak dedıgımın dogru oldugunu dusunuyorum ama ben sakınım tabıkı basıma gelmedı kımbılır ben yaşasam bukadar sakin olmazdım ki olsaydım zaten evliya olurdum..ben yapacağımı değil sakın kafayla dusunduğumde yapmam gerekeni söyledim

ama iki çocuk arasında fark var biri 10 biri 15 yaşında. ikisinin maduriyet şekilleri farklı, biri maduriyetten(sapıklık hissiyatları diyim) dolayı başkasına unutamayacağı belki de ömrü boyunca yanında taşıyacağı zararı yaşatıyor.. diğeri bu işin içinde hiç bir suçu olmayan daha küçük çocuk.. annesi bence gayet güzel yapmış. sizde olsanız diğerini düşüneceğinize kendi çocuğunuzu düşünürdünüz. ayrıca 15 yaşı ben çok da çocuk olarak görmüyorum açıkcası, evet kanunen çocuk sayılıyor ama gayette aklı yetiyor her şeye... 3 yıl sonra oy kullanacak ona göre düşünün artık çocukluk durumunu...
evet bizimde başımıza gelse, böyle bir evlat, önce kızarız, neden böyle oldu, benim çocuğum yapmaz deriz, ama kadın gelip rezillik çıkardı diye kınamam açıkcası. Parçalamadığına şükretsin o anda o annenin yaşadığı acıyı düşünerek. Ben rüyamda bile görünce ağlamaktan helak oluyorum uyanınca...

doğru haklısınız

Sana katiliyorum.ben tabiki kendi cocugumu dusunecegim.
Mumkunse gerekli terbiyesini ailesi versin benmi dusunecegim topluma nasil kazandirayim diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aman yarabbi ya.çocuklarınıza kendiniz bakın arkadaşlar.vermeyin kimseye.artık akrabalarada güven yok

doğru haklısınız

anlastıgımıza sevindim daha doğrusu kendımı ıfade edebildiğime .dediğim gibi ben suan evımde sakın kafayla okudugum ıcın olması gerekenı dusunuyorum ama basıma gelse yapacagım muhtemel kuvvet bu hanımın yaptıgıdır

ha buarada sizin basınıza gelırse topluma siz kazandırın demişsiniz.. evet muhtemelen ben cocugumu daha cok korumak zorunda kalıcam cunku malesef bugun 15 yasındakı cocuk tedavi görmedıgı ıcın 10 yıl sonra benım cocugumu gec kalınmıs bır adam olarak bulabılır..haklısınız

Son düzenleme:
Su saat olmus gozumu kapayip uyuyamiyorum.keske bu olanlar ruya falan olsa.
Oglum yanimda uyuyor mışıl mışıl.
Umuyorum ki ailesi gerekli uyariyi yapmistir...
Oglumdan cok ben etkilendim bu durumdan...basimiza gelmez dediklerimiz hic ummadigimiz anda gelebiliyor.
Yuce rabbim beterinden korusun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…