O kargasa ve sinirle hic aklima gelmedi.
Oglumun daha fazla psikolojisini bozmak istemedim.
ben gerekli tehditi uyariyi yaptim hem kendisine.hem ailesine.
Ortaligi ayaga kaldirdim.bundan sonra bir yan bakmasi bile canini yakmama yeter.
Artik o aileyle her ne kadar akraba olsakta selam sabahi kesicez.
Benim cocuktan daha fazla psikolojim bozuldu.
Uzerinden atabilecekmiyim:-(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yani yorumlarada çok üzüldüm bu işi yapan cocuk hangi psikolojilerle bu hale geldi diye düşünen yok mu aranızda o da topluma kazandırılmasın mı sapık diyip atalım onu çöpe henüz erken düzeltilebilir 18 yasında birinden bahsetmiyoruz.. toplum ona şimdi sapık desin atsın.. annesi gidip duzgunce konuşmasın cıngar çıkartsın ..tabı karsıdakı anne kabullenemez bu durumda ..o cocuk tedavı edılmesın.. 10 yıl sonra bı cocuga bu sefer tecavüz etsin öyle mi... sapık atalım çöpe gitsin.
öncelkle çok geçmiş olsun cocugunuza psikolojik yardım almanızı öneririm. ancak davranışınızı yanlış buldum karsınızdada henüz 14-15 yaşlarında br çocuk var ki 15 yasını doldurmadığı müddetçe kanunede ayırt etme gücü olmayan bir yaşta yani fiil ehliyetine sahip değil henüz. o cocugunda topluma kazandırılması gerekmektedir. sizin gidip bagırıp rezıllık çıkarmanız onun bozuk olan psıkolojısını dahada altust etmıstır ki onun anneside cocugunun böyle bır suç ile karsı karsıya olmasından elem duymaktadır emınım.sizin çocugunuzun bır baskasına böyle yaptığını duysanız inanın şuan ki durumdan daha berbat halde olur dunuz.suçluları bile cezalandırırken amaç topluma geri kazandırmaktır. o anneyide düşüneliydiniz. annelik duygusu bunu gerektirir diye düşünüyorum.sizin evladınıza ne kadar üzüldüysem karşıdaki çocugada o kadar üzüldüm Allah sizin evladınızı korusun o çocuga da kurtulmayı nasip etsin
yani yorumlarada çok üzüldüm bu işi yapan cocuk hangi psikolojilerle bu hale geldi diye düşünen yok mu aranızda o da topluma kazandırılmasın mı sapık diyip atalım onu çöpe henüz erken düzeltilebilir 18 yasında birinden bahsetmiyoruz.. toplum ona şimdi sapık desin atsın.. annesi gidip duzgunce konuşmasın cıngar çıkartsın ..tabı karsıdakı anne kabullenemez bu durumda ..o cocuk tedavı edılmesın.. 10 yıl sonra bı cocuga bu sefer tecavüz etsin öyle mi... sapık atalım çöpe gitsin.
Benim cocuguma arkadan surtunecek ,bogazina bicak dayayip cizecek ,tehdit edecek ben de yazik niye boyle davrandi benim cocuguma diye mi dusunecegim? Kusura bakmayinda boyle bir durumda benim cocugum daha onemli,elalemin cocugunu topluma kazandirmak icin ugrasamam.Yarin birgun aynisi sizin cocugunuzun basina gelirse ,sucluyu siz topluma kazandirin.
Farkındamısınız, yazdıklarınız çocuğu cinsel istismara uğramış bir anneye söylüyorsunuz .. Hangi anne bu durumda sükunetini koruyarak ider o eve, çocuğunun canına kastetmiş üstelik.. O kadarlık rezilliğide yaşasın o ergen...
peki hanımefendi Allah kimsenın evladını şaşırtmasın .. hıcbırımızın evladının sasırmayacgının garantisi olamaz .elbette tepki verilir elbette önlem alınır cunku o da ÇOCUK. emın olun onun da annesine sorsanız sizin gibi derdi ama kendı cocugu sapık oldu.bilmem anlatabılıyor muyum
O ergen çocuğun annesi kabul etmez tabi, ama durumu içten içe idrak edip çocuğunun tedavisi için girşimlerde bulunabilir... Çocuğa tecavüz etseydi, öldürseydi, aynı sakin yaklaşımınıza devam edebilecek miydiniz... Tbiki o ergen çocuğun velisi durumunda biz de olabilirdik. kabullenmek zor, etrafa rezil olmuş olurduk, ancak o kadarcıkta olsun yani... bizde muhtemelen inkar ederdik, ama içten içten tedavi vs yollarını aramaya başlardık.
Bence konu sahibi az bile tepki vermis, ben olsaydim karakola gitmis sikayetci olmus ve darp raporu almis olurdum. Ustune de gider evlerini baslarina yikardim.
ben yapılanın doğru oluğunu söylemedim . o da bir çocuk dedim anlıyor musunuz beni.. aynı bozuklukta bızım çocugumuzda olabılırdı olmayacagınında garantisi yok..belki tedavılerle toplumda önune gecılebılır kınayıp atmakla değil benıp bunu savundum kı bu savunmam o da cocuk oldugu ıcındır
bu arada ben davranıs olarak dedıgımın dogru oldugunu dusunuyorum ama ben sakınım tabıkı basıma gelmedı kımbılır ben yaşasam bukadar sakin olmazdım ki olsaydım zaten evliya olurdum..ben yapacağımı değil sakın kafayla dusunduğumde yapmam gerekeni söyledim
Benim cocuguma arkadan surtunecek ,bogazina bicak dayayip cizecek ,tehdit edecek ben de yazik niye boyle davrandi benim cocuguma diye mi dusunecegim? Kusura bakmayinda boyle bir durumda benim cocugum daha onemli,elalemin cocugunu topluma kazandirmak icin ugrasamam.Yarin birgun aynisi sizin cocugunuzun basina gelirse ,sucluyu siz topluma kazandirin.
doğru haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?