K.k uyeleri çok kotuyum sinirden oluyorum.hergun muge anliyi izlerdim orda tacizciler cocuklara uzanan eller.hungur hungur aglardim....
Basima gelmemesi icin hergun cocugumu koru ALlahim diye dua ederim.
Bugun is cikisi eve geldim.evde kimse yoktu saga sola bakinirken nerdeler diye annem ve oglum gelirken gordum.çocugumun surati pancar gibi olmus .annemde kapida telle konusuyor yaziklar olsun falan.
Olayi anlamaya calisiyorum oglumu doruyorum noldu doyleyemem cok kotu bisi oldu diyo.sonra annr noldu diyorum.bizim cocuk utaniyorim kotu bidi yapti diyor.ALlahim dizlerimin bagi cozildu.
Sonra anlatti uzaktan bi akraba olur annem oraya gitmis cocuguda oraya birakmis ben burda oyun oynarim 14-15 yaslarindadir en fazla.sen tut buna arkasina gec surtun sonrada bogazina bicak daya kimseye soyleme diye.
Ben bunu duyar duymaz solugu onlarin evinde aldim ortaligi yiktim.
Neymis bizim cocuk yalan soyluyormus
Onun oglu boyle bisi yapmazmis oldurecektim elime gecse...kavga etmislermiste yok cirmalamista ne bicagiymista.
Akli sira cocuguna toz kondutmuyor.
Birde bans ortaligi ayaga kaldirdin diyor ya
Neymis sakince konussaymisim.
Yuce Rabbim sen evlatlarimixi kudurmus insanlardan arsizlardan koru.
Yok gitmedim.evlerini bastim.kendileri akraba olur.birde eve geldiler cocugu bakmaya hani nesi varmis olayi buyutuyor der gibi
Öncelikle geçmiş olsun. Ben çocukluğumda bizzat bunu yaşayan, hem de bayağı bir süre ve bir akrabası tarafından yaşayan bir insan olarak size bir tavsiyede bulunmak isterim. Oğlunuzla konuşun. Bunun onun utanacağı bir şey olmadığını, suçlu hissetmemesini vs anlatın. Ben inanın paranoyağım bu konuda. Benim de 5 yaşında bir oğlum var. Ödüm kopuyor başına bişey gelir diye. Nedir bu insanların hali anlayamıyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Artik kimseye guvenemez olduk.
Oglum 10 yasinda
Ben cocugumu disari cikarmiyorim aman bisi olmasin diye.
Insana ne geliyorsa yakinlarindan geliyor.
Kizlarimiz dan ziyade erkek cocuklarimiz bile guvende degil artik
Siz siz olun en yakininiz olsa dahi tek basiniza birakmayiniz
O da anne tabi. Toz konduramıyor çocuğuna ama kulak ardı etmemesi lazım söylenenleri. Bugün bulduğu çocuğa bunları yapan, yarın daha da gücü yetince başka çocuklara neler yapmaz. İnanın ben suya düşen karınca görsem üfleye üfleye kuruturum. Yani hiçbir canlıya kıyamam. Ama böylelerini gözümü kırpmadan öldürürüm. Rabbim evlatlarımızı korusun derim hep. Zalim olmaktan da zulme uğramaktan da. Oğlunuz kaç yaşında?Zaten utana sıkıla soyledi kotu bisi yapti utanirim soyleyemem dedi iste sıkıstirinca anlatti
Tabi ben anlatana kadar aklimdan neler gecti.
Ama sinir oldugum annesi benim oglum ole bisi yapmaz onlar kavga etmis bilmem ne diyor.
Cocugun bogazinda ince bir cizik var.cocuk tirmalamistir diyor.
Nasil bir savunmaysa.
Inanin dizlerimin bagi cozuldu.kendimi sıkmaktan bacaklarim agriyor.
Ayrica sizin icinde uzuldum.bu sapkın insanları lime lime dograyip parcalamak gerekiyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
K.k uyeleri çok kotuyum sinirden oluyorum.hergun muge anliyi izlerdim orda tacizciler cocuklara uzanan eller.hungur hungur aglardim....
Basima gelmemesi icin hergun cocugumu koru ALlahim diye dua ederim.
Bugun is cikisi eve geldim.evde kimse yoktu saga sola bakinirken nerdeler diye annem ve oglum gelirken gordum.çocugumun surati pancar gibi olmus .annemde kapida telle konusuyor yaziklar olsun falan.
Olayi anlamaya calisiyorum oglumu doruyorum noldu doyleyemem cok kotu bisi oldu diyo.sonra annr noldu diyorum.bizim cocuk utaniyorim kotu bidi yapti diyor.ALlahim dizlerimin bagi cozildu.
Sonra anlatti uzaktan bi akraba olur annem oraya gitmis cocuguda oraya birakmis ben burda oyun oynarim 14-15 yaslarindadir en fazla.sen tut buna arkasina gec surtun sonrada bogazina bicak daya kimseye soyleme diye.
Ben bunu duyar duymaz solugu onlarin evinde aldim ortaligi yiktim.
Neymis bizim cocuk yalan soyluyormus
Onun oglu boyle bisi yapmazmis oldurecektim elime gecse...kavga etmislermiste yok cirmalamista ne bicagiymista.
Akli sira cocuguna toz kondutmuyor.
Birde bans ortaligi ayaga kaldirdin diyor ya
Neymis sakince konussaymisim.
Yuce Rabbim sen evlatlarimixi kudurmus insanlardan arsizlardan koru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?