dizlerimin bagi çözüldü

cankiz77

GöRKeM'iM...
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
697
112
323
48
K.k uyeleri çok kotuyum sinirden oluyorum.hergun muge anliyi izlerdim orda tacizciler cocuklara uzanan eller.hungur hungur aglardim....
Basima gelmemesi icin hergun cocugumu koru ALlahim diye dua ederim.

Bugun is cikisi eve geldim.evde kimse yoktu saga sola bakinirken nerdeler diye annem ve oglum gelirken gordum.çocugumun surati pancar gibi olmus .annemde kapida telle konusuyor yaziklar olsun falan.
Olayi anlamaya calisiyorum oglumu doruyorum noldu doyleyemem cok kotu bisi oldu diyo.sonra annr noldu diyorum.bizim cocuk utaniyorim kotu bidi yapti diyor.ALlahim dizlerimin bagi cozildu.
Sonra anlatti uzaktan bi akraba olur annem oraya gitmis cocuguda oraya birakmis ben burda oyun oynarim 14-15 yaslarindadir en fazla.sen tut buna arkasina gec surtun sonrada bogazina bicak daya kimseye soyleme diye.
Ben bunu duyar duymaz solugu onlarin evinde aldim ortaligi yiktim.
Neymis bizim cocuk yalan soyluyormus
Onun oglu boyle bisi yapmazmis oldurecektim elime gecse...kavga etmislermiste yok cirmalamista ne bicagiymista.
Akli sira cocuguna toz kondutmuyor.
Birde bans ortaligi ayaga kaldirdin diyor ya
Neymis sakince konussaymisim.
Yuce Rabbim sen evlatlarimixi kudurmus insanlardan arsizlardan koru.

Yok gitmedim.evlerini bastim.kendileri akraba olur.birde eve geldiler cocugu bakmaya hani nesi varmis olayi buyutuyor der gibi

Çocuklarınızı en yakınınız dahi olsa hiç kimseyle yalnız bırakmayın dediğimde bana paranoyak diyorlar...
Dua edin ki çocuğunuz söylemiş... Ya söyleyemeseydi
Bundan sonra oyun için dahi olsa bırakmayın lütfen..
Ve pedagogdan nasıl davranmanız gerektiğine dair yardım alın..
Bu aşamada konuyla ilgili çocuğunuzun yanında asla konuşmayın...
Çok zor biliyorum ama sakin olmaya çalışın...

Bence Ayrılın işten çocugunuzla kendnz ilgilenin..kendinzdn başkasına emanet etmeyin..
Kac yasnda cocugunuz?

canim aman aman aman dikkatli ol cocugunu sakin hicbiryere birakma. bir zarar verir sapik ergen allah korusun. neler okuyoruz. sakin kimseye guvenip birakmayin yavrulari. ozellikle de ergen erkeklere.

Artik kimseye guvenemez olduk.
Oglum 10 yasinda
Ben cocugumu disari cikarmiyorim aman bisi olmasin diye.
Insana ne geliyorsa yakinlarindan geliyor.
Kizlarimiz dan ziyade erkek cocuklarimiz bile guvende degil artik
Siz siz olun en yakininiz olsa dahi tek basiniza birakmayiniz

Öncelikle geçmiş olsun. Ben çocukluğumda bizzat bunu yaşayan, hem de bayağı bir süre ve bir akrabası tarafından yaşayan bir insan olarak size bir tavsiyede bulunmak isterim. Oğlunuzla konuşun. Bunun onun utanacağı bir şey olmadığını, suçlu hissetmemesini vs anlatın. Ben inanın paranoyağım bu konuda. Benim de 5 yaşında bir oğlum var. Ödüm kopuyor başına bişey gelir diye. Nedir bu insanların hali anlayamıyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok gitmedim.evlerini bastim.kendileri akraba olur.birde eve geldiler cocugu bakmaya hani nesi varmis olayi buyutuyor der gibi

Gozumuzu bir saniye ayirmamiz lazim.. Bence annenizle de konusun ama kalp kirmayin.. Kim olursa olsun bir saniye bile yalniz ya da baskasina birakmasin...

Ve kesinlikle birine danisin bu durumu çok etkilemez inşallah...

Allah korumuş yavrunuzu..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nasil bi dunyada yasiyoruz boyle cocuklarimiz sokakta ozgurce oynayamayacak hale geldi Allah im sen koru.

10 yaşındaymış. Bir çok şeyin farkında.
Lütfen vakit kaybetmeden yardım alın bir uzmandan. İlk etapta çocuğunuzu götürmeyin yalnız gidin..

Zaten utana sıkıla soyledi kotu bisi yapti utanirim soyleyemem dedi iste sıkıstirinca anlatti
Tabi ben anlatana kadar aklimdan neler gecti.
Ama sinir oldugum annesi benim oglum ole bisi yapmaz onlar kavga etmis bilmem ne diyor.
Cocugun bogazinda ince bir cizik var.cocuk tirmalamistir diyor.
Nasil bir savunmaysa.
Inanin dizlerimin bagi cozuldu.kendimi sıkmaktan bacaklarim agriyor.
Ayrica sizin icinde uzuldum.bu sapkın insanları lime lime dograyip parcalamak gerekiyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oy kıyamam ona ben...
Benden 13 yaş küçük 10 yaşında bi'kız kardeşim var. Okul yürüme mesafesinde 5 dakikalık yolda, oyalanarak gelirse 10. Kapı komşumuzun kızıyla beraber gidip geliyolar. Yemin ederim o gelene kadar kapıda oturuyorum. Bugün 10dakika geç geldi diye 10 dakika beni dinledi. "Abla hemen geldim ya arkadaşlarımla konuşarak geldik, niye kızdın" dedi anlatmaya çalıştım ama bunalıyo haliyle çocuk daha
Allah'tan zeki bi'çocuk üstü kapalı haberlerden bahsettim biraz korkuyorum ablacım merak ediyorum gecikme lütfen dedim tamam söz dedi. Zaten günlerdir biri çağırırsa gitme, X amca bile çağırırsa gitme öyle olursa biz sana zaten söylemiş oluruz o alacak seni gibi vs vs.

Allah korusun hepsini bu pisliklerden

O da anne tabi. Toz konduramıyor çocuğuna ama kulak ardı etmemesi lazım söylenenleri. Bugün bulduğu çocuğa bunları yapan, yarın daha da gücü yetince başka çocuklara neler yapmaz. İnanın ben suya düşen karınca görsem üfleye üfleye kuruturum. Yani hiçbir canlıya kıyamam. Ama böylelerini gözümü kırpmadan öldürürüm. Rabbim evlatlarımızı korusun derim hep. Zalim olmaktan da zulme uğramaktan da. Oğlunuz kaç yaşında?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

önce en yakın karakola oradan da hastaneye gidip darp raporu alacaktınız . darp raporu psikolojik şiddet durumlarında da alınıyor. niçin şikayet etmediniz. o ergen aynı şeyi başkasının çocuğunda da denemeye kalkarsa !!! bu durumlarda sabıka kaydı çok önemli. tedavi olurdu belki hem de

Çok çok geçmiş olsun Allah tan çocuğunuz saklamamış söylemiş ve Allah korusun daha daha kötülere gitmemiş olay.. Bu bile beterken.. Ülkem ne halde insanlar ne halde çok şaşırıyorum ve doğacak çocuğum için endişeleniyorum.. Allah korusun.. Artık biliyorum ki bi çocuğu önce Allah sonra anne baba korur kollar dahası yok kimseye emanet edilecek durum yok artık.. Güvenilecek kimse için bin kere düşünmek lazım geliyor şimdi.. Belki nefse zor gelir işten ayrılmak sürekli devam eden bi düzeni bozmak ama evlat için göze alınır diyorum ben.. Tedbir bizden takdir Allah tan.. Allah tüm çocuklarımızı korusun pislikten kötülerden istismardan zarardan minicik bedenlerini ruhlarını.. Canlarım benim sessiz meleklerim benim hepsi bizim çocuklarımız yürek yangını benzer.. Allah kimseye böyle acılarla imtihan etmesin.. Çok geçmiş olsun kardeşim Allah kalbinize ferahlık versin pis insanları ıslah etsin..

Gidin karakola sikayetci olun , darp raporunu da alin.Cezasini ceksin ustunu kapatmayin lutfen.
Oglunuz da bunu yapan kisinin cezalandirildigini gorur.
Lutfen sikayetci olun .

Çocuk istismarının tavan yaptığı şu günlerde yaşadığınız gerçekten çok üzücü.
Yapan kişi de çocuk öyle değil mi?
E yani yuh diyorum ben böyle aileye o nasıl yetiştirmedir.
Ya da o çocuk bu çıkan haberlere mi özendi.
Gerçekten idrak edemiyorum artık ben.
10 yaşında bir çocuk neden böyle bir senaryo yazsın?
Oğullarını paylayacakları yerde savunma yapıyorlar.
Karşıdaki de çocuk olduğundan adli süreç nasıl işliyor bilmiyorum ama araştırırdım yerinizde olsam.
Allah korusun bu minikleri.
Benimde bir erkek kardeşim var..

LG-P710 Tapatalk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…