Öncelikle geçmiş olsun. Ben çocukluğumda bizzat bunu yaşayan, hem de bayağı bir süre ve bir akrabası tarafından yaşayan bir insan olarak size bir tavsiyede bulunmak isterim. Oğlunuzla konuşun. Bunun onun utanacağı bir şey olmadığını, suçlu hissetmemesini vs anlatın. Ben inanın paranoyağım bu konuda. Benim de 5 yaşında bir oğlum var. Ödüm kopuyor başına bişey gelir diye. Nedir bu insanların hali anlayamıyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok çok geçmiş olsun Allah tan çocuğunuz saklamamış söylemiş ve Allah korusun daha daha kötülere gitmemiş olay.. Bu bile beterken.. Ülkem ne halde insanlar ne halde çok şaşırıyorum ve doğacak çocuğum için endişeleniyorum.. Allah korusun.. Artık biliyorum ki bi çocuğu önce Allah sonra anne baba korur kollar dahası yok kimseye emanet edilecek durum yok artık.. Güvenilecek kimse için bin kere düşünmek lazım geliyor şimdi.. Belki nefse zor gelir işten ayrılmak sürekli devam eden bi düzeni bozmak ama evlat için göze alınır diyorum ben.. Tedbir bizden takdir Allah tan.. Allah tüm çocuklarımızı korusun pislikten kötülerden istismardan zarardan minicik bedenlerini ruhlarını.. Canlarım benim sessiz meleklerim benim hepsi bizim çocuklarımız yürek yangını benzer.. Allah kimseye böyle acılarla imtihan etmesin.. Çok geçmiş olsun kardeşim Allah kalbinize ferahlık versin pis insanları ıslah etsin..
Cnm ben ailemle kaliyorum.oglumla anneannesi ilgileniyor.
Annem bile kendini sucluyor, ben niye izin verdim diyor.ama bilemiyorsun iste.cok yakinimizda oturuyor cocuklari desen elimizde buyudu kimin aklina gelirdiki.
Evimize gelir giderler bunca yildir.
Bizim zamanimizda sabahtan aksama kadar disarda oynardik eve sadece aciktigimizda gelirdik.
Simdiki zamana bak cocuklarimizi kapinin onune bile cikarmaya korkar olduk.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çocuk istismarının tavan yaptığı şu günlerde yaşadığınız gerçekten çok üzücü.
Yapan kişi de çocuk öyle değil mi?
E yani yuh diyorum ben böyle aileye o nasıl yetiştirmedir.
Ya da o çocuk bu çıkan haberlere mi özendi.
Gerçekten idrak edemiyorum artık ben.
10 yaşında bir çocuk neden böyle bir senaryo yazsın?
Oğullarını paylayacakları yerde savunma yapıyorlar.
Karşıdaki de çocuk olduğundan adli süreç nasıl işliyor bilmiyorum ama araştırırdım yerinizde olsam.
Allah korusun bu minikleri.
Benimde bir erkek kardeşim var..
LG-P710 Tapatalk
Aynen öyle. Hani deriz ya misafirliğe gittiğimiZde " hadi oğlum git abiyle oyna. " falan diye. Onu da diyemeyeceğiz artık. Napıcaz bütün işi gücü bırakıp sabahtan akşama çocuklarımızın başında mı oturucaz? E çocuklara da günah. Zabıta gibi hep üzerlerinde göz. Öff
Walla oyle yapicagiz artık
Isimizi gucumuz surekli takip etmek olucak..
Isin en kotu yani ne biliyormusun, kendi kendine bireysellesemiyeceller
K.k uyeleri çok kotuyum sinirden oluyorum.hergun muge anliyi izlerdim orda tacizciler cocuklara uzanan eller.hungur hungur aglardim....
Basima gelmemesi icin hergun cocugumu koru ALlahim diye dua ederim.
Bugun is cikisi eve geldim.evde kimse yoktu saga sola bakinirken nerdeler diye annem ve oglum gelirken gordum.çocugumun surati pancar gibi olmus .annemde kapida telle konusuyor yaziklar olsun falan.
Olayi anlamaya calisiyorum oglumu doruyorum noldu doyleyemem cok kotu bisi oldu diyo.sonra annr noldu diyorum.bizim cocuk utaniyorim kotu bidi yapti diyor.ALlahim dizlerimin bagi cozildu.
Sonra anlatti uzaktan bi akraba olur annem oraya gitmis cocuguda oraya birakmis ben burda oyun oynarim 14-15 yaslarindadir en fazla.sen tut buna arkasina gec surtun sonrada bogazina bicak daya kimseye soyleme diye.
Ben bunu duyar duymaz solugu onlarin evinde aldim ortaligi yiktim.
Neymis bizim cocuk yalan soyluyormus
Onun oglu boyle bisi yapmazmis oldurecektim elime gecse...kavga etmislermiste yok cirmalamista ne bicagiymista.
Akli sira cocuguna toz kondutmuyor.
Birde bans ortaligi ayaga kaldirdin diyor ya
Neymis sakince konussaymisim.
Yuce Rabbim sen evlatlarimixi kudurmus insanlardan arsizlardan koru.
Aynen öyle. Hani deriz ya misafirliğe gittiğimiZde " hadi oğlum git abiyle oyna. " falan diye. Onu da diyemeyeceğiz artık. Napıcaz bütün işi gücü bırakıp sabahtan akşama çocuklarımızın başında mı oturucaz? E çocuklara da günah. Zabıta gibi hep üzerlerinde göz. Öff
Walla oyle yapicagiz artık
Isimizi gucumuz surekli takip etmek olucak..
Isin en kotu yani ne biliyormusun, kendi kendine bireysellesemiyeceller
Evet ama napalım. Bazen düşünüyorum. Özgüven mi korunma mı diye. İnan ki koruma daha ağır basıyor. Belki biraz çekingen olurlar ama en azından travmalar yaşamazlar. 😒
canim neden karakola gidip sikayet etmiyorsun ?
Baska bir cocuga daha kotu seyler yaparsa .
geçmiş olsun canım.buna şükür daha beteride olabilirdi.eskiden kız çocukları için sakınılırdı şimdi kızı erkeği kalmadı.ben bunu yapan çocuğun psikolojik olarak rahatsız olduğu kanısındayım.benim oğlum şu an 15 yaşında lise 1 öğrencisi.ilkokuldayken sınıflarından bir çocuk başka bir erkek çocuğu okulda kuytu bi köşeye götürüp pantolonlarını indirmişler o esnada başka biri görmüş bunları.neyse olay okul idaresine kadar gitti.aileler çocuklar uyarıldı vs.çocuğun anneside mevzunun üstünde durmadı.eşinden sakladı .kadını tanıyorum.çok söyledik kendisine örtbas etme nedenini araştır dr gidin babasıyla paylaş vs. şu an çocuk lisede ama çakalın teki okulu filanda bıraktı.oğlum o yaşlarda bile olayı idrak edip o çocuktan uzaklaştı.ben bu suçu çocuktan ziyade örtbas edenlere kızıyorum.bugün ona yarın başkasına allah esirgesin.burada yazıldığı gibi sürekli gözüm oğlumun üzerinde.çaktırmadan kolaçan ederim arkadaşları kimler ,okulda neler oluyor ...face şifresini biliyorum.ondan habersiz girip okurum mesajlarını filan.bazen bize melek gibi görünüp akılları şeytanlığa çalışabilir çünkü.çok şükür ki küfür eden insanla bile arkadaşlığı kabullenmeyen bi çocuk.yine de korkuyorum.ortam çok bozuk insanlık diye bir şeyse zaten kalmadı gibi.ben evlatlarımızın geleceğinden çok kaygılıyım.allah hepimizin yardımcısı olsun ve onları şer insanlardan korusun.
bana kalırsa bu olayın üstüne git canım.bugün senin çocuğuna yapan yarın başkasının çocuğuna yapacaktır.nihayeti oda çocuk.saptığı çirkin yoldan kurtarmak gerek.
Gerçekten çok güzel yazmışsın. Bir anne olarak görevimiz, çocuklarımıza toz kondurmamak değil. Onların da yanlış yapabileceğini göz önüne alıp engel olmaya çalışmak. Bu sapıklar da bir zamanlar analarının kuzularıydılar, masum bebeciktiler. Her zaman gözlemlemek lazım çocuğumuzu. Dediğin gibi evde melek dışarda kurt olabilirler. Öf öf ne zor işler bunlar.
öncelikle geçmiş olsun...Unutmayin ,her şerde bir hayır vardır. Daha kötü bir olay yaşanmaması için ,daha sıkı önlem almanız için bu olay yaşanmalı imiş.daha temkinli ve dikkatli olursunuz .istismar eden o çocuk belliki sapikliga egilimli .ilerleyen yıllarda tam bir tecavüz eylemi gerçekleştirebilirdi. bu olay sizi uyandırmiş ve akrabadan uzaklasmanıza vesile olmuş.Tekrar geçmiş olsun...K.k uyeleri çok kotuyum sinirden oluyorum.hergun muge anliyi izlerdim orda tacizciler cocuklara uzanan eller.hungur hungur aglardim....
Basima gelmemesi icin hergun cocugumu koru ALlahim diye dua ederim.
Bugun is cikisi eve geldim.evde kimse yoktu saga sola bakinirken nerdeler diye annem ve oglum gelirken gordum.çocugumun surati pancar gibi olmus .annemde kapida telle konusuyor yaziklar olsun falan.
Olayi anlamaya calisiyorum oglumu doruyorum noldu doyleyemem cok kotu bisi oldu diyo.sonra annr noldu diyorum.bizim cocuk utaniyorim kotu bidi yapti diyor.ALlahim dizlerimin bagi cozildu.
Sonra anlatti uzaktan bi akraba olur annem oraya gitmis cocuguda oraya birakmis ben burda oyun oynarim 14-15 yaslarindadir en fazla.sen tut buna arkasina gec surtun sonrada bogazina bicak daya kimseye soyleme diye.
Ben bunu duyar duymaz solugu onlarin evinde aldim ortaligi yiktim.
Neymis bizim cocuk yalan soyluyormus
Onun oglu boyle bisi yapmazmis oldurecektim elime gecse...kavga etmislermiste yok cirmalamista ne bicagiymista.
Akli sira cocuguna toz kondutmuyor.
Birde bans ortaligi ayaga kaldirdin diyor ya
Neymis sakince konussaymisim.
Yuce Rabbim sen evlatlarimixi kudurmus insanlardan arsizlardan koru.
Zaten utana sıkıla soyledi kotu bisi yapti utanirim soyleyemem dedi iste sıkıstirinca anlatti
Tabi ben anlatana kadar aklimdan neler gecti.
Ama sinir oldugum annesi benim oglum ole bisi yapmaz onlar kavga etmis bilmem ne diyor.
Cocugun bogazinda ince bir cizik var.cocuk tirmalamistir diyor.
Nasil bir savunmaysa.
Inanin dizlerimin bagi cozuldu.kendimi sıkmaktan bacaklarim agriyor.
Ayrica sizin icinde uzuldum.bu sapkın insanları lime lime dograyip parcalamak gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?