dizlerimin bagi çözüldü

Cnm ben ailemle kaliyorum.oglumla anneannesi ilgileniyor.

Annem bile kendini sucluyor, ben niye izin verdim diyor.ama bilemiyorsun iste.cok yakinimizda oturuyor cocuklari desen elimizde buyudu kimin aklina gelirdiki.
Evimize gelir giderler bunca yildir.

Bizim zamanimizda sabahtan aksama kadar disarda oynardik eve sadece aciktigimizda gelirdik.

Simdiki zamana bak cocuklarimizi kapinin onune bile cikarmaya korkar olduk.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen öyle. Hani deriz ya misafirliğe gittiğimiZde " hadi oğlum git abiyle oyna. " falan diye. Onu da diyemeyeceğiz artık. Napıcaz bütün işi gücü bırakıp sabahtan akşama çocuklarımızın başında mı oturucaz? E çocuklara da günah. Zabıta gibi hep üzerlerinde göz. Öff çok zor çok.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Artik memleketin kücügü büyügü sapitti artik
Ne kadar gerizekali insanlar,iski, birde cocuklari yapmazmista,
Sanki 10 yasindaki cocuk böyle yalanmi uydurcak.

Benim cocugumda 10 yasinda, her Anne gibi korkuyorum
Cok anlatiyorum kendimce olan olaylari, neyin ne oldugunu
Bilsin diye.
Hepimizin cocugunu korusun allahim

Yani bende soyluyorum neden boyle bisi soylesin.nerden aklina gelir boyle bisi soymek diyorum
Bana hergun tv lerde bilgisayarda boyle seyler gorunuyor ordan aklinda kalmis diyor.
Cocugunu savunacaksan afam gibi bisey icin savun.
Yani ne desem bi yerlerden savunmaya geciyor.
Nerdeyse benim cocugu suclu durumuna dusurecek serefsiz dicem artik.

kız çocuğu erkek çocuğu kalmadı artık çocuklarınıza dikkat edin hanımlar Allah hepsini kötülüklerden korusun...

geçmiş olsun canım.buna şükür daha beteride olabilirdi.eskiden kız çocukları için sakınılırdı şimdi kızı erkeği kalmadı.ben bunu yapan çocuğun psikolojik olarak rahatsız olduğu kanısındayım.benim oğlum şu an 15 yaşında lise 1 öğrencisi.ilkokuldayken sınıflarından bir çocuk başka bir erkek çocuğu okulda kuytu bi köşeye götürüp pantolonlarını indirmişler o esnada başka biri görmüş bunları.neyse olay okul idaresine kadar gitti.aileler çocuklar uyarıldı vs.çocuğun anneside mevzunun üstünde durmadı.eşinden sakladı .kadını tanıyorum.çok söyledik kendisine örtbas etme nedenini araştır dr gidin babasıyla paylaş vs. şu an çocuk lisede ama çakalın teki okulu filanda bıraktı.oğlum o yaşlarda bile olayı idrak edip o çocuktan uzaklaştı.ben bu suçu çocuktan ziyade örtbas edenlere kızıyorum.bugün ona yarın başkasına allah esirgesin.burada yazıldığı gibi sürekli gözüm oğlumun üzerinde.çaktırmadan kolaçan ederim arkadaşları kimler ,okulda neler oluyor ...face şifresini biliyorum.ondan habersiz girip okurum mesajlarını filan.bazen bize melek gibi görünüp akılları şeytanlığa çalışabilir çünkü.çok şükür ki küfür eden insanla bile arkadaşlığı kabullenmeyen bi çocuk.yine de korkuyorum.ortam çok bozuk insanlık diye bir şeyse zaten kalmadı gibi.ben evlatlarımızın geleceğinden çok kaygılıyım.allah hepimizin yardımcısı olsun ve onları şer insanlardan korusun.
bana kalırsa bu olayın üstüne git canım.bugün senin çocuğuna yapan yarın başkasının çocuğuna yapacaktır.nihayeti oda çocuk.saptığı çirkin yoldan kurtarmak gerek.

Söyledikleriniz çok ciddi şeyler. Lütfen çocuğunuzla konuşup gerekli bilgileri alın ve mutlaka bir polis merkezine ya da savcılığa şikayette bulunun. Söylediklerinizin kanunlarda çok ciddi yaptırımları var. Eğer şimdi şikayetçi olmazsanız ileride pişman olma olasılığınız çok yüksek.

Kaldı ki "çocuğa cinsel istismar suçu"nun yargılaması şikayete bağlı olmayıp, sizin ihbarda bulunmanız yeterli olacaktır. Bu suç sizin çocuğunuza karşı işlenmiş olsa da tüm kamuyu ilgilendirmektedir. Lütfen ihbarda bulunun ve bir anne ve vatandaş olarak görevinizi yapın.

Bir hukukçu olarak yapılanların cezasız kalmayacağını da taahhüt ederim... Tecrübeyle sabittir..

Ayrıca vijdan muhasebenize öncelikle çocuğunuzu koyun, unutmayın ki acınması gereken şu anda karşı taraf ve ailesi değil, mağdur olan sizlersiniz...

Tövbe estagfurullah... ALLAH ESIRGESIN,
Cok kotu dunya ne hale geldi yahu..

ortalık sapık kaynıyor Allah korumuş çocuğunuzu,bide inkar ediyorlarmış insan hiç mi durup düşünmez durup dururken 10 yaşındaki bir

çocuk nasıl böyle bir şeyi ortaya atar diye aslı astarı vardır diye işte böyle şeylerin üstü kapana kapana olaylar çığırından çıkıyor,

şikayet edin yanlarına kalmasın.

canim neden karakola gidip sikayet etmiyorsun ?
Baska bir cocuga daha kotu seyler yaparsa .

O kargasa ve sinirle hic aklima gelmedi.
Oglumun daha fazla psikolojisini bozmak istemedim.
ben gerekli tehditi uyariyi yaptim hem kendisine.hem ailesine.
Ortaligi ayaga kaldirdim.bundan sonra bir yan bakmasi bile canini yakmama yeter.
Artik o aileyle her ne kadar akraba olsakta selam sabahi kesicez.
Benim cocuktan daha fazla psikolojim bozuldu.
Uzerinden atabilecekmiyim:-(

Gelmis gecmis olsun ya allah korumus oglunuzu bu devirde kimseye guven yok

Gerçekten çok güzel yazmışsın. Bir anne olarak görevimiz, çocuklarımıza toz kondurmamak değil. Onların da yanlış yapabileceğini göz önüne alıp engel olmaya çalışmak. Bu sapıklar da bir zamanlar analarının kuzularıydılar, masum bebeciktiler. Her zaman gözlemlemek lazım çocuğumuzu. Dediğin gibi evde melek dışarda kurt olabilirler. Öf öf ne zor işler bunlar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen canım seninle hemfikirim.çok dikkatli olmak lazım hem çocuklarımıza hem çevresindekilere...

öncelikle geçmiş olsun...Unutmayin ,her şerde bir hayır vardır. Daha kötü bir olay yaşanmaması için ,daha sıkı önlem almanız için bu olay yaşanmalı imiş.daha temkinli ve dikkatli olursunuz .istismar eden o çocuk belliki sapikliga egilimli .ilerleyen yıllarda tam bir tecavüz eylemi gerçekleştirebilirdi. bu olay sizi uyandırmiş ve akrabadan uzaklasmanıza vesile olmuş.Tekrar geçmiş olsun...

öncelkle çok geçmiş olsun cocugunuza psikolojik yardım almanızı öneririm. ancak davranışınızı yanlış buldum karsınızdada henüz 14-15 yaşlarında br çocuk var ki 15 yasını doldurmadığı müddetçe kanunede ayırt etme gücü olmayan bir yaşta yani fiil ehliyetine sahip değil henüz. o cocugunda topluma kazandırılması gerekmektedir. sizin gidip bagırıp rezıllık çıkarmanız onun bozuk olan psıkolojısını dahada altust etmıstır ki onun anneside cocugunun böyle bır suç ile karsı karsıya olmasından elem duymaktadır emınım.sizin çocugunuzun bır baskasına böyle yaptığını duysanız inanın şuan ki durumdan daha berbat halde olur dunuz.suçluları bile cezalandırırken amaç topluma geri kazandırmaktır. o anneyide düşüneliydiniz. annelik duygusu bunu gerektirir diye düşünüyorum.sizin evladınıza ne kadar üzüldüysem karşıdaki çocugada o kadar üzüldüm Allah sizin evladınızı korusun o çocuga da kurtulmayı nasip etsin

Ben okurken çıldırdım! Yahu neden polise gitmiyorsunuz başlarım öyle akrabaya! O çocuk ailesi tarafından korundukça bunu yapmaya devam edecek. Geleceğin sapığı işte! Bu yaşta bunu yapan ileride neler yapar. İlerisini geçtim şimdi bile yaptığı şey akıl alır gibi değil. Bence hala polise gidebilirsiniz. Böylece başka çocukları korumuş olursunuz. Bu çocuk yarın bi gün başkasının çocuğunu sıkıştıracak çünkü

yani yorumlarada çok üzüldüm bu işi yapan cocuk hangi psikolojilerle bu hale geldi diye düşünen yok mu aranızda o da topluma kazandırılmasın mı sapık diyip atalım onu çöpe henüz erken düzeltilebilir 18 yasında birinden bahsetmiyoruz.. toplum ona şimdi sapık desin atsın.. annesi gidip duzgunce konuşmasın cıngar çıkartsın ..tabı karsıdakı anne kabullenemez bu durumda ..o cocuk tedavı edılmesın.. 10 yıl sonra bı cocuga bu sefer tecavüz etsin öyle mi... sapık atalım çöpe gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…