Merhaba kizlar iki aylik yeni evliyim ama cocuk sahibi olmak istiyoruz ilk ay cevap alamadik size bisey sormk istiyorum iki kez oldu iliskiye girdikten sonra bel ve karin agrisi oluyo bunun sebebi ne sizce
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım hiç bilemiyorum evli değilim ama ben doktordayken ultrason sırası bekllıyodum ıcerıde bı bayan vardı ultrasona girerken aynı bu tarz şikayetler sayıyordu bence bi kadın doğumcuya görünmelisin .
Evet hic boyle bi sorunum olmadi cnm hep duzenli giderdim yumurtaliklara baktrmk icin hic bi sorun yok iliskiye girdgimdede rahattim ama ilk kez bu kadar karin ve bel agrisi hissettim
canım bi süre daha bekle bence gerçekten bilgim çok olsa paylaşmak isterdim ama nitekim ben evli değilim ve bakireyim bilemiyorum ama bence bi süre daha bekle adetinin 3. günü bi git doktora bakalım hem doktora danış hem de ultrason vs. bi baktırırsın hay allah acaba yara vs olabilir mi ki bak şimdi bende endişelendim sürekli de olan bişey değilmiş . Biraz daha vakit geçsin bakalım bi şikayetler devam ederse mutlaka görün canım benim prolaktin sorunum sorunum var bende düzenli 3 ayda 1 kontrole gidiyorum doktor önemli bi danış bakalım 3. günü git bence sonra tekraradet sonu istersen tekrar görünürsün yani doktor tavsiye ederse bakalım
Merhaba kizlar iki aylik yeni evliyim ama cocuk sahibi olmak istiyoruz ilk ay cevap alamadik size bisey sormk istiyorum iki kez oldu iliskiye girdikten sonra bel ve karin agrisi oluyo bunun sebebi ne sizce