Aşılama Dn Gecenin mbareklii Rabbim byksn

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

selvinur

KUCUK PASAM EYMEN'IM
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
144
0
96
Diğer
kizlar dun gece abdestimi alip namazimi kildim dualarimi okudum sizlerede duami ettim ins kabul eder insallah boyle gunlerde yukarinin kapilari acilir rabbim bizi dahada iyi duyarmisya bende edebildigimce dua okudum ins kabul olur AMIN SIZE RUYAMI ANLATMAK ISTIYORUM GECE YATMADAN ONCE ICIMDEN DEDIMKI ALLAHIM BANA EGER BIR BEBEGIM OLACAKSA GOSTER ALLAHIM DEDIM BUNU NORMALDE HER GECE DILE GETIRIRIM RUYASI BILE GUZEL VE SON ZAMANLARDA DOGUM YAPIYORUM VE HEP RUYALARIMDA OGLUM OLUYO SON 3.4 AYDIR HEP BOYLE GORUYORUM NEYSE GELILEIM RUYAMA SABAHA KARSI RUYAMDA MEMLEKETIMDEYIM COK YAKIN BIR AILE DOSTUMUZUN EVINDE OTURUYORUM IKIZ ERKEK BEBEKLERIMI YENI DOGUM YAPMISIM EVE GELMISIM BIRI BENI KUCAGIMDA BIRI ABLAMIN DAHA HIC EMZIRMEMISIM GUYA EMZIRIYORUM BAYA EMDI SONRA ABLAM DIYO BUNUDA EMZIR BENDE ICIMDEN BEN BUNLARI NASIL BAKACAGIM BIRAZDAN HERKEZ GIDECEK DIYORUM NEYSE OBURUNUDE EMZIRIYORUM SONRA ABLAM ISIMLERI NE OLACAK DIYO ESIMDE BANA BAKIYO BENDE DIYORUMKI BIRININKI BERAT DIGERININKI MIRAC IKI MUBAREK KANDIL GECELERIMIZ BERAAT KANDILI MIRAC KANDILI DIYORUM VE ICIMLERI MIRACLA BERAAT OLUYO :Saruboceq:RABBIM BANA DUN GECE SABRET DEDI DUA ET DEDI GALIBA KIZLAR SIZDE DUALARINIZI EKSIT ETMEYIN ONDAN HEPINIZI OPopuyorumnanaktan

Hadi hayirlisi olsun insallah, hayir cikar insallah, sag selilm istedigin gibi dualarin kabul olsun, ve bebeklerin yada bebegin sana gelsin insallah

tüylerim diken diken oldu arkdaşım ne güzel bir rüyaymış bu resmen sana mesaj göndermiş allahım bekle miracı bekle beraati allahım sen büyüksün çok şanslısın ki böyle rüyalar görüyorsun bebek emzirmek günahlardan arınmakla tabir edilir rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah biras daha sabır

allah razi olsun rabbim hepimizin kucaklarini doldursun ins inanin hafifledim sanki ucuyorum rabbimin hediyesi dun gece bana olsada olmasada rabbim bilir artik inanin hala ruyanin etkisi ustumde cok tuhafim :Saruboceq:

selvınurcumm rabbım ruyanı gerceklestırsın tatlımm tez zamanda ınsallah duaların kabul olur ben namazımı kılamadım ne yazık kı adetımın son gunuydu lekem vardı ama tum kalbımle bende butun arkadaslarıma dua ettım rabbım ısıtmıstır ınsallah :Saruboceq:

inşallah hayırlı bir rüyadır...rabbim dualarımızı kabul eder inşallah...:Saruboceq:

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenTüylerim diken dikenn olduuu .Başım birden uyuşmaya başladıııı rüyandannn çokk etkilendim canım yaamafoldumbenHayırlara gitsin inşaşallhhhh rabbim tez zamanda bebeklerini sana gönderirr:Saruboceq:

tez zamanda rüyan gerçek olur bebeklerini kuçağına alırsın inşallah...

canım gerçekten çok güzel bir rüya.öyle özel bir günde görmen rüyayı daha güzel kılıyor.allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.

SAGOLUN ALLAH RAZI OLSUN KIZLAR 6 GUN SONRA TEST YAPACAGIMM INS BENIMLEDIR BEBEGIM YADA BEBEKLERIM HAYIRLISI ALLAHTAN RABBIM HERKEZIN GONLUNE GORE VERSIN INS RABBIM COK BUYUK BEKLE DIYO BANA SABIR ET SONU SELAMET HEPINIZ ICIN GECERLI BU BU AY GERCEKTEN PATLAMA YASANSIN INSSSS ALLAHIM MELEKLERIM ICIMDE OLSUNLAR INS:Saruboceq:

canımm tüylerim diken diken oldu resmen içim kalktı ne güzel bir rüyaymış Mevlam düşünü gerçekleştirir inşallah.Takip edecem 6 gün sonra test yapacam demişsin umarım bize müjdeli haberi verirsin.

allah razi olsun ins rabbim bu ay sevindirir hepimizi dun gecede ruyamda oruc tutuyordum esimde bende tabirine baktim hamile olacaksiniz ve erkek bebeginiz olacak diyordu hayirlisi ruyalar tersine cikmaz ins rabbimin bana hediyesi bu ruyalar once ruyada sonra gercekte olacak ins cuma test yapacam hayirlisi olsun bakalim normalde pazar yapmam lazim ama ben cuma yapacam cikar deilmi 12 gunum oluyo hayirlisi bakalim umudum yok ama ins olur................................bide birsey soracagim kizlar ben cuma test yapacampazar gunu yola cikacagiz ben yurtdisinda yasiyorum ve izin icin tr ye gelecegim arabayla ailem orada acaba bu durumda yola cikabilirmiyimki bileniniz varmi 3000 kilometre yol iki uc gunluk acaba olurmuCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…