Tüp Bebek Merkezleri Doç.Dr.Fatih Şendağ'a tüpbebek yaptıran varmı?

gorkemli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2007
1.184
3
156
İzmir
Arkadaşlar bu dr hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var.2.tüpbebek denememi kendisine yaptırmak istiyorum.ama kararsızım

ben yaptırdım sonuç bekliyorum benle birlikte yaptıran 5-10 kişi daha vardı. gecmşte olumlu sonuçlarda var olumsuzda kişiden kişiye durumdan duruma değişiyor. sizin sıkıntı neydi

ben yaptırdım sonuç bekliyorum benle birlikte yaptıran 5-10 kişi daha vardı. gecmşte olumlu sonuçlarda var olumsuzda kişiden kişiye durumdan duruma değişiyor. sizin sıkıntı neydi
Benimde bir olumsuz aşılama var ve başka sıkıntılar aslında birkez görüştüm doktor bey ile ama hiç tüp bebek yaptıran bir yorum görmemiştim

bende araştırdım ve göremedim. aklımda bi kaç yer vardı ancak ben eve yakın diye seçmiş oldum bakalım sonuç nasıl olucak

Umarım olumlu olur bende ulaşımı düşündüğüm için aslında tercih edicem mutlu haberlerinizi bekliyoruz

siz kendi durumunuzu iyi araştırın .ve tüp bebekte ek seyler isteyecekseniz de talep edin. cunku yuvarlak cevaplar veriyorlar bazen. tedavilerin ve tüp bebek yardımcı metodların kişinin durumuna göre değişmes gerekiyor

Merhabalar, Fatih Şendağ’dan memnun kaldınız mı? Tedavileriniz nasıl sonuçlandı? Tüp bebek tedavisi için iyi bir doktor ve klinik araştırıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim

Merhabalar, Fatih Şendağ’dan memnun kaldınız mı? Tedavileriniz nasıl sonuçlandı? Tüp bebek tedavisi için iyi bir doktor ve klinik araştırıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim
Merhaba, Şimdi gördüm yazınızı. Ben Fatih Şendağ'a gidiyorum. Laparoskopi ve histeroskopi ameliyetları oldum, miyom vardı bende. Sonra Tüp bebek önerdi kendisi, ilk denemem negatif sonuçlandı. 2. denemeyi dondurulmuş embiryolar ile yapacak Fatih bey. İnşallah 2. denemede pozitif sonuçlar görürüz. Ben memnunum kendisinden. Fatih hocaya başka tüp bebek yaptıran varmı?

Yazınızı çok geç gördüm hiç memnun kalmadım. Çok pişmanım. Olumsuz bir sürü şey yaşadım. 1 yıl sonra başka bir doktorla başla bir hastanede denedim simdi 9 aylık dunyalar tatlısı bir oğlum var.fatih şendağ cerrahi operasyonlarda başarılı olabilir ama tüp bebekte kesinlikle işin ehli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…