ben yaptırdım sonuç bekliyorum benle birlikte yaptıran 5-10 kişi daha vardı. gecmşte olumlu sonuçlarda var olumsuzda kişiden kişiye durumdan duruma değişiyor. sizin sıkıntı neydi
ben yaptırdım sonuç bekliyorum benle birlikte yaptıran 5-10 kişi daha vardı. gecmşte olumlu sonuçlarda var olumsuzda kişiden kişiye durumdan duruma değişiyor. sizin sıkıntı neydi
siz kendi durumunuzu iyi araştırın .ve tüp bebekte ek seyler isteyecekseniz de talep edin. cunku yuvarlak cevaplar veriyorlar bazen. tedavilerin ve tüp bebek yardımcı metodların kişinin durumuna göre değişmes gerekiyor
Merhabalar, Fatih Şendağ’dan memnun kaldınız mı? Tedavileriniz nasıl sonuçlandı? Tüp bebek tedavisi için iyi bir doktor ve klinik araştırıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim
Merhabalar, Fatih Şendağ’dan memnun kaldınız mı? Tedavileriniz nasıl sonuçlandı? Tüp bebek tedavisi için iyi bir doktor ve klinik araştırıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim
Merhaba, Şimdi gördüm yazınızı. Ben Fatih Şendağ'a gidiyorum. Laparoskopi ve histeroskopi ameliyetları oldum, miyom vardı bende. Sonra Tüp bebek önerdi kendisi, ilk denemem negatif sonuçlandı. 2. denemeyi dondurulmuş embiryolar ile yapacak Fatih bey. İnşallah 2. denemede pozitif sonuçlar görürüz. Ben memnunum kendisinden. Fatih hocaya başka tüp bebek yaptıran varmı?
Yazınızı çok geç gördüm hiç memnun kalmadım. Çok pişmanım. Olumsuz bir sürü şey yaşadım. 1 yıl sonra başka bir doktorla başla bir hastanede denedim simdi 9 aylık dunyalar tatlısı bir oğlum var.fatih şendağ cerrahi operasyonlarda başarılı olabilir ama tüp bebekte kesinlikle işin ehli değil