Doç dr mehmet fatih karslı mfk sizce nasıl

birhayal92

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2025
446
93
13
33
Merhaba kızlar Doç dr mehmet fatih karslı mfk yöntemi falan sizce nasıl gidenler görüşenler var mı olumlu ya da olumsuz görüşünüzü yazarsanız çok sevinirim

Ben bire bir deneyimlemedim ancak yakın bir arkadaşım amh düşüklüğü eşinde de sperm hızı ve sayısında düşüklük nedeniyle eş paketini kullandı, sonrasında doktorlarına gittiklerinde doktorlarının da değerlerinin yükselmesine şaşırdığını söyledi. Hatta devamında doğal yoldan gebe kaldı, ama rahminde farklı bir sıkıntı olduğu için düşükle sonuçlandı. Akabinde tüp bebek yaptılar şu an 6 aylık hamile. Kendisi bana bu takviyeleri çok övdü. Ben de bu nedenle kardeşime önerdim onların da yaklaşık 10 yıldır sebepsiz infertilite nedeniyle bebekleri olmuyor, bu ay eş paketini kullanmaya başladılar. Umarım pozitif alırlar en yakınımdan tecrübe edinmiş olurum

Yaaa gerçekten mi umarım pozitif bir haber alırsınız eğer olumlu olursa haber verirseniz çok sevinirim

Olumlu sonuç alırsa bizimle de paylaşır mısınız. Bende ovictor kullanmaya başlayacağım. Bugün görüşme yaptım

Olumlu sonuç alırsa bizimle de paylaşır mısınız. Bende ovictor kullanmaya başlayacağım. Bugün görüşme yaptım
Henüz kardeşim olumlu bir sonuç almadı zaten bu ay kullanmaya başladı ama benim tüp bebek tedavim de negatif sonuçlandı, zararı olmaz ama belki faydası olur diyerek ben de eş paketi sipariş ettim dün, 1-2 güne elimde olur sanırım. Eşim de ben de kullanmaya başlayacağız umarım hepimiz fayda görürüz

Merhaba kızlar Doç dr mehmet fatih karslı mfk yöntemi falan sizce nasıl gidenler görüşenler var mı olumlu ya da olumsuz görüşünüzü yazarsanız çok sevinirim
Merhaba ben düzenli aralıklarla takviylerini kullandım benim amh 2022 de 0.019 dan 3 gün önce tekrar amh test yaptırdım 0.37 cıkmış bana çok iyi geldi.

Merhaba ben düzenli aralıklarla takviylerini kullandım benim amh 2022 de 0.019 dan 3 gün önce tekrar amh test yaptırdım 0.37 cıkmış bana çok iyi geldi.
Nasıl aralıklarla kullandınız acaba? Paketleri 3 aylık diyor. Ne kadar ara vere vere kullandınız? Tüp bebekte fayda gördünüz mü?

Nasıl aralıklarla kullandınız acaba? Paketleri 3 aylık diyor. Ne kadar ara vere vere kullandınız? Tüp bebekte fayda gördünüz mü?
Ben bireysel paket aldım yanına ilave ettim 3 takviyesi var benim aldıgım bireysel paket yok suan ama tek tek alınabiliyor paket gibi oluyor öylede aldım. Ben tüp bebek tedavisine başlamadan regl oldugum gün kullanmaya başladım yumurta toplamaya kadar hep böyle döngüde kullandım. Benim 1 yumurtam ya oluyordu büyümüyordu ya büyüsede bos cıkıyordu nezaman takviye başladım dolu cıkmaya başladı zamanla sayı da yükseldi suan 4 yumurta görünüyor ve dolu cıkıyor şükür

Sizin de amh mı düşüktü? Ben de iki kere opu oldum. Geçen ay 1 bu ay 3 yumurta göründü. Boş çıktı foliküller. Açıkçası çok moralsizim artık. Hem mental hem de maddi olarak da zorlamaya başladı. Çünkü sürekli para verip kan veriyorum iki günde bir. Tedavi ücreti hariç. Bir de bunların sonunda da ellerim yine bomboş.
Siz rezerve paketini mi aldınız Mfk nin?

Paketleri isim olarak bana yazabilir misiniz? Olmadı ben de deneyeceğim çünkü zaten yeterince para harcanıyor. Onu da denerim bari. Sigara vs kullanıyor musunuz?

Evet amh düşük benimde. Ve ben son evre kansere yakalandım 12kür kemoterapi aldım ondan sonra amh 0.019 oldugunu ögrendim 4 kere yumurta toplama yaptırdım hep bos cıktı maddi manevi bedenen ruhen cok zor benim ozaman gittim doktorumd abana yapılacak bir şey kalmadığını söyledi dünya basıma yıkıldı ben arastırdım kendim aldım kullandım regl olmadım gecikti agrım olunca Dr gittim kontrol oluyum söktürücü öyle kullanıyım dedim ve ymiumurtam büyümüş cok iyi gördük ve alındı o bir yumurta doku cıktı embiriyo oldu donduruldu böyle böyle biriktirdik ben 3 kere pozitif gördüm tüp bebekte ama nasipte canlı dogum olmadı 1ci düşük oldu kendilinden kalp atısı yoktu
2ci kalbi durdu 10 hafta gittimde
3cüde kalp atımı devam etmedi. Ben şimdi tekrar sıfırdan başladım tadeviye ve bugun 3 yumurtam göründü bakalım hayırlısıyla güzel sonuclar varırım buarada regl olmadan once de işkdefa bu sefer önceden başladım takviyelere reserve de kullanıyorum son 2 kere kullanımı da.

Merhaba çok üzüldüm umarım en kısa zamanda hüzel haberlerinizi alırız inşallah 3 kayıp olunca genetiğe baktırdınız mı peki hiç

Çok çok geçmiş olsun. Size de bu serüveninizde başarılar diliyorum. O kadar çaba harcamışsınız vazgeçmemişsiniz. Sonu güzel olacaktır Amh testi tekrar yaptırdınız mı o da yükselmiş olabilir

Paketleri isim olarak bana yazabilir misiniz? Olmadı ben de deneyeceğim çünkü zaten yeterince para harcanıyor. Onu da denerim bari. Sigara vs kullanıyor musunuz?
Özelden yazıyım size burdan sıkıntı olurmu bilmiyorum. Sigara kullanmıyorum. Buarada yorumumu görüp inst. bana yazan oldu arkadas ta olduk ö 1 nin bebegi oldu onada artık olmaz demişler tüp bebek tedavilerinden sonra dogal olmus takviyeleri kullanırken birinde embiriyosu hiç olmuyordu 2 adet embiriyosu oldu donduruldu ikiside bana hep der cok dua ediyoruz sana diye.

Olur özelden yazabilir misiniz zahmet olmazsa

Aminn inşallah güzel sonuclanır kız olsun bu yolda olan bütün hepimizin hiç vazgecmedim kalbimde hep bir umut var
Amh testi yeni yaptırdım. 0.019 dan 0.37 cıkmış suan daha yeni yaptırdım tete gördük yükseldini.

Merhaba çok üzüldüm umarım en kısa zamanda hüzel haberlerinizi alırız inşallah 3 kayıp olunca genetiğe baktırdınız mı peki hiç
Merhaba inşallah inşallah baktırdım kendiminde eşimin de hem genetik hem pıhtılasma baktırdım hiç bir sorun cıkmadı kalbi duran bebegimi gönderdim ondada trizomi16 cıktı onuda sorun görmediler.

Merhaba inşallah inşallah baktırdım kendiminde eşimin de hem genetik hem pıhtılasma baktırdım hiç bir sorun cıkmadı kalbi duran bebegimi gönderdim ondada trizomi16 cıktı onuda sorun görmediler.
Olsun en azından sorun çıkmaması daha iyi vardır bunda da bir hayır inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin Allah ım

Olsun en azından sorun çıkmaması daha iyi vardır bunda da bir hayır inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin Allah ım
Evet evet hiç sorun cıkmaması daha iyi şükür ben yapış la bütün kan tahlillerinide yaptırdım akla ne geliyorsa Ana lupus bagısıklık vs hepsi temiz geldi. Suan içim rahat tedaviye başladım. İnşallah inşallah saglıkla sag salim kucagıma lambayı nasip eder rabbim

Amin inşallah peki bu tahlilleri devlette mi yaptırdınız özel de mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…