- Konu Sahibi birhayal92
-
İnşallah canım.Randevu aldık bakalım artık.Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin.Senin durumlar nasıl?Yaa ne güzel ozaman maşallah tüp bebek ile olur inşallah
Amin inşallah ben eş paketini kullanmayı şimdilik düşünmüyorum açıkcası önce bir tüp bebek tedavisi istiyorumİnşallah canım.Randevu aldık bakalım artık.Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin.Senin durumlar nasıl?
Aynen kuzucum.Rabbim ellerimizi boş çevirmesinAmin inşallah ben eş paketini kullanmayı şimdilik düşünmüyorum açıkcası önce bir tüp bebek tedavisi istiyorum
Amiinn cümlemizin inşallahAynen kuzucum.Rabbim ellerimizi boş çevirmesin
Ben de öyle düşündüm canım o yüzden eş paketi almadan tüp bebek denedim. Amh düşük ben de 1 embriyo oluştu onu da transfer ettik tutmadı, hem vücudum dinlensin hem de maddi olarak diğer tüp bebeğe para biriktirelim diye 3-4 ay ara verdik eşimle, hazır ara da vermişken eş paketine başladık. Belki doğal yoldan gebelik oluşturmaz ama sonraki tüp bebek için değerlerime, amh ıma i, yumurta kaliteme veya eşimin değerlerine olumlu etki etse bile kafii diye düşünüp aldım ben deAmin inşallah ben eş paketini kullanmayı şimdilik düşünmüyorum açıkcası önce bir tüp bebek tedavisi istiyorum
Aynen bende sizin gibi düşünüyorum açıkcası önce bir tüp bebek deneyeyim tutmazsa o sırada dediğiniz gibi maliyetli bir süreç zaten o arada kullanılabilir sizde ki problem neydi amh dışında var mı bir sorunBen de öyle düşündüm canım o yüzden eş paketi almadan tüp bebek denedim. Amh düşük ben de 1 embriyo oluştu onu da transfer ettik tutmadı, hem vücudum dinlensin hem de maddi olarak diğer tüp bebeğe para biriktirelim diye 3-4 ay ara verdik eşimle, hazır ara da vermişken eş paketine başladık. Belki doğal yoldan gebelik oluşturmaz ama sonraki tüp bebek için değerlerime, amh ıma i, yumurta kaliteme veya eşimin değerlerine olumlu etki etse bile kafii diye düşünüp aldım ben de
yok canım tüm değerler normal, rahim filmi normal, görebildiğimiz tek sıkıntı rezervin düşük olması. Bi umut belki fayda sağlar diye başladıkAynen bende sizin gibi düşünüyorum açıkcası önce bir tüp bebek deneyeyim tutmazsa o sırada dediğiniz gibi maliyetli bir süreç zaten o arada kullanılabilir sizde ki problem neydi amh dışında var mı bir sorun
Bende de maalesef aynı durum birde eşimde hızda düşüş vardı o belki ilaçla düzelmiştir ilaç kullandı bakalımyok canım tüm değerler normal, rahim filmi normal, görebildiğimiz tek sıkıntı rezervin düşük olması. Bi umut belki fayda sağlar diye başladık
İnşallah işe yaramıştır canımBende de maalesef aynı durum birde eşimde hızda düşüş vardı o belki ilaçla düzelmiştir ilaç kullandı bakalım
İnşallahİnşallah işe yaramıştır canım
Amh yükselmez diyorlardı nasıl yükseldi acaba. Lütfen bilgi verir misinizAminn inşallahgüzel sonuclanır kız olsun bu yolda olan bütün hepimizin hiç vazgecmedim kalbimde hep bir umut var
Amh testi yeni yaptırdım. 0.019 dan 0.37 cıkmış suan daha yeni yaptırdım tete gördük yükseldini.
Bende öyle amh yükselmez diye biliyordum ama birebir yaşayan biri olarak yükseldini gördüm suan gittim funda hanım bile sordu ne kullandın ne yedin içtin yükselmiş diye. Ben hayatıma avokadoyu ekledim mfk takviyeleri ve reserve olan takviyesini kullandım düzenli aralıklarla yaptım bu.Amh yükselmez diyorlardı nasıl yükseldi acaba. Lütfen bilgi verir misiniz
Teşekkür ederim. Ben de 2. Tedavi öncesi multiplus ve premama dha kullandım. Doktorum önermişti. 1’de de 2.de de 1 embriyo oluştu. Kullandığım ile kullanmadığım arasında fark yok. Çıldıracağım.Bende öyle amh yükselmez diye biliyordum ama birebir yaşayan biri olarak yükseldini gördüm suan gittim funda hanım bile sordu ne kullandın ne yedin içtin yükselmiş diye. Ben hayatıma avokadoyu ekledim mfk takviyeleri ve reserve olan takviyesini kullandım düzenli aralıklarla yaptım bu.
Buarada tüp bebege başlıcaklara söyleyebileceğim tek sey takviye kulanın yumurtaların kalitesi artsın yoksa bos cıkıyor zaten sayı az benim ilk 3, 4 toplamada hep bos cıktı nezaman takviyelere başladım önce 1 sonra sayıda artarak yumurtalarım dolu cıkmaya başladı. Ve benim amh yükseldini gördük.
Rica ederim ben takviyeleri belli aralıklarla kullandım mesela 5 kere aldım takviyeleri okadar fazla kullandım benim hiç dolu cıkmadı takviye fen sonra 1 yumurta doku cıktı embiriyo oldu böyle böyle yükseldi.Teşekkür ederim. Ben de 2. Tedavi öncesi multiplus ve premama dha kullandım. Doktorum önermişti. 1’de de 2.de de 1 embriyo oluştu. Kullandığım ile kullanmadığım arasında fark yok. Çıldıracağım.
Amin inşallah olumlu sonuç olursa haber verir misinizMerhaba bende 10 gündür takviyeleri kullanıyorum eşimle birlikte
İnşallah işe yarar yüce Rabbim nasib eder hepimize
Hemen hemen hergün olmasada çoğu zaman bunları yapmaya gayret ediyorum çok teşekkür ederim allah hepimize yardım etsin inşallahKahvaltıda havuç pancar avokado yumurta eksik etmeyin her gün bir avuç çiğ kuruyemiş tüketin paketli gıda ve şekeri azaltın akşamları salatınız olsun Akdeniz usulü beslenin. Kefir yoğurt turşu fermente ürünler kullanın.
Hemen hemen aynı zamanda başlamışız sizinle takviyeleri kullanmaya. Güzel sonuçlar alırız inşallahMerhaba bende 10 gündür takviyeleri kullanıyorum eşimle birlikte
İnşallah işe yarar yüce Rabbim nasib eder hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?