Doç dr mehmet fatih karslı mfk sizce nasıl

Amin inşallah ben eş paketini kullanmayı şimdilik düşünmüyorum açıkcası önce bir tüp bebek tedavisi istiyorum
Ben de öyle düşündüm canım o yüzden eş paketi almadan tüp bebek denedim. Amh düşük ben de 1 embriyo oluştu onu da transfer ettik tutmadı, hem vücudum dinlensin hem de maddi olarak diğer tüp bebeğe para biriktirelim diye 3-4 ay ara verdik eşimle, hazır ara da vermişken eş paketine başladık. Belki doğal yoldan gebelik oluşturmaz ama sonraki tüp bebek için değerlerime, amh ıma i, yumurta kaliteme veya eşimin değerlerine olumlu etki etse bile kafii diye düşünüp aldım ben de

Aynen bende sizin gibi düşünüyorum açıkcası önce bir tüp bebek deneyeyim tutmazsa o sırada dediğiniz gibi maliyetli bir süreç zaten o arada kullanılabilir sizde ki problem neydi amh dışında var mı bir sorun

yok canım tüm değerler normal, rahim filmi normal, görebildiğimiz tek sıkıntı rezervin düşük olması. Bi umut belki fayda sağlar diye başladık

Amh yükselmez diyorlardı nasıl yükseldi acaba. Lütfen bilgi verir misiniz

Amh yükselmez diyorlardı nasıl yükseldi acaba. Lütfen bilgi verir misiniz
Bende öyle amh yükselmez diye biliyordum ama birebir yaşayan biri olarak yükseldini gördüm suan gittim funda hanım bile sordu ne kullandın ne yedin içtin yükselmiş diye. Ben hayatıma avokadoyu ekledim mfk takviyeleri ve reserve olan takviyesini kullandım düzenli aralıklarla yaptım bu.
Buarada tüp bebege başlıcaklara söyleyebileceğim tek sey takviye kulanın yumurtaların kalitesi artsın yoksa bos cıkıyor zaten sayı az benim ilk 3, 4 toplamada hep bos cıktı nezaman takviyelere başladım önce 1 sonra sayıda artarak yumurtalarım dolu cıkmaya başladı. Ve benim amh yükseldini gördük.

Teşekkür ederim. Ben de 2. Tedavi öncesi multiplus ve premama dha kullandım. Doktorum önermişti. 1’de de 2.de de 1 embriyo oluştu. Kullandığım ile kullanmadığım arasında fark yok. Çıldıracağım.

Rica ederim ben takviyeleri belli aralıklarla kullandım mesela 5 kere aldım takviyeleri okadar fazla kullandım benim hiç dolu cıkmadı takviye fen sonra 1 yumurta doku cıktı embiriyo oldu böyle böyle yükseldi.

Merhaba bende 10 gündür takviyeleri kullanıyorum eşimle birlikte
İnşallah işe yarar yüce Rabbim nasib eder hepimize

Çevremde çok fayda gören insan var. Bizzat şahit oldum. Benim eşiminde sperm değerleri yükseldi. İnşallah sizde fayda görürsünüz. Beslenmenizede dikkat edin bir yandan. Yürüyüş yapın. Su içmeye özen gösterin ki bu kadar takviye kullanımına böbrekler zarar görmesin. Mfk hocada aynılarını söylüyor canlı yayınlarında. Hepsi bir bütün. Bütün tuşlara basmak lazımm

Kahvaltıda havuç pancar avokado yumurta eksik etmeyin her gün bir avuç çiğ kuruyemiş tüketin paketli gıda ve şekeri azaltın akşamları salatınız olsun Akdeniz usulü beslenin. Kefir yoğurt turşu fermente ürünler kullanın.

Hemen hemen hergün olmasada çoğu zaman bunları yapmaya gayret ediyorum çok teşekkür ederim allah hepimize yardım etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…