Doç dr mehmet fatih karslı mfk sizce nasıl

Amin inşallah peki bu tahlilleri devlette mi yaptırdınız özel de mi acaba
Genetikleri üniversite hastanesinde yaptırdım çok makul ufak bir ödemeyle. Geri kalan bütün Tahlillerimi şehir hastanesinde yaptırdım. Özelde cok yüksek meblalar cıkıyor günah.

Genetikleri üniversite hastanesinde yaptırdım çok makul ufak bir ödemeyle. Geri kalan bütün Tahlillerimi şehir hastanesinde yaptırdım. Özelde cok yüksek meblalar cıkıyor günah.
Aynen bende özelde öyle diye duydum da ilk defa tüp bebeğe başlayacağız inşallah bayram ertesi de her ihtimale karşı önceden bu tahlilleri yaptırmak gerekir mi diye düşünüyorum da

Aynen bende özelde öyle diye duydum da ilk defa tüp bebeğe başlayacağız inşallah bayram ertesi de her ihtimale karşı önceden bu tahlilleri yaptırmak gerekir mi diye düşünüyorum da
Yaptırmanda fayda olur en azından başlamadan bunları yaptırırsan başladıgında bunlar için beklemezsin Genetikler 2 ayı geciyor cıkması.

Tamam çok teşekkür ederim peki bunu kadın doğum mu yoksa tüp bebek merkezi mi yapıyor
Genetik olanlar genetik bölümünden randevu alınıp onlar yaptırıyor kadın dogum kagıt verirse yapılsın diye daha kolay oluyor. Ben diger tahlilleri Ana lupus bagısıklık için olanı dahiliyeden diğer hormon olanlarda kadın dogum bölümünden.

Merhaba fiyatı nedir eş paketinin? Siparisi instagramdan mı yoksa sitesinden mi verdiniz

Tamamdır çok teşekkürler bilgi verdiğiniz için

Ben pcosluyum,yaklaşık bir buçuk yıl çocuk istedim.Eş paketi kullandık,yanında pcos on plus falan da almıştım.Şimdi onun yerine ovictoru çıkardı doktor bey.1 ay kullanıp gebe kaldım çok şükür

Yaaa maşallah ne güzel darısı bizlere olsun inşallah dualarınızda bizleri de eksik etmeyin hamilelerin duaları kabul olur derler

Merhaba kızlar Doç dr mehmet fatih karslı mfk yöntemi falan sizce nasıl gidenler görüşenler var mı olumlu ya da olumsuz görüşünüzü yazarsanız çok sevinirim
Ben eş paketi almak istedim eşim kabul etmedi.Tüp bebek varken güven olmaz böyle şeylere diyor.

Açıkcası bende öyle düşünüyorum sizdeki sorun ne acaba
Bendeki sorun yaş47 olucam nerdeyse ve doğal yollarla gebelik oluşması imkansız demeyeyim ama çok zor.İki yıllık evliyim.Evlendiğimden beri korunmadık hiç.Geçen hafta kadın doğumcu ultrasona attı yumurtalıkların iyi görünüyor dedi.Hormon tahlillerinin sonuçlarına da hepsi çok dengeli dedi Yaş tan dolayı olmuyor yani rezervin azalmış sadece dedi

Yaa ne güzel ozaman maşallah tüp bebek ile olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…