- 9 Temmuz 2024
- 135
- 33
- 13
- 31
- Konu Sahibi birhayal92
Bende de durum aynı 3.Pakete geçeceğimBenim 2. Ayım bitti son ayın paketine geçtik ama henüz bir sonuç alamadık canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de durum aynı 3.Pakete geçeceğimBenim 2. Ayım bitti son ayın paketine geçtik ama henüz bir sonuç alamadık canım![]()
Mfk eş paketi ve rezerve mi kullandınıBende öyle amh yükselmez diye biliyordum ama birebir yaşayan biri olarak yükseldini gördüm suan gittim funda hanım bile sordu ne kullandın ne yedin içtin yükselmiş diye. Ben hayatıma avokadoyu ekledim mfk takviyeleri ve reserve olan takviyesini kullandım düzenli aralıklarla yaptım bu.
Buarada tüp bebege başlıcaklara söyleyebileceğim tek sey takviye kulanın yumurtaların kalitesi artsın yoksa bos cıkıyor zaten sayı az benim ilk 3, 4 toplamada hep bos cıktı nezaman takviyelere başladım önce 1 sonra sayıda artarak yumurtalarım dolu cıkmaya başladı. Ve benim amh yükseldini gördük.
Ben aylık bireysel paket advictor adalis ve rezerve kullandım benim eşim eş paketini kullanmak istemedigi için ben kendime aldım sadece.Mfk eş paketi ve rezerve mi kullandını
Bende 3. Ayı bitirmek üzereyim umudum yok bitsin bakalım 3 ay da bekleyin diyor ama birşey olacağını düşünmüyorum Rabbim nasib eylesin inşallah dua ediyorumBiz artık 3. Ayı bitirmek üzereyiz bugün yine regl oldum bu ay da herhangi bişey olmadı maalesefsanırım işe yaramadı en azından bizde
Ne yazık ki ben de aynı düşüncedeyim, değerlerimize iyi bi katkısı olduysa ne ala, ama pek bir umudum yok. İnşallah nasip olurBende 3. Ayı bitirmek üzereyim umudum yok bitsin bakalım 3 ay da bekleyin diyor ama birşey olacağını düşünmüyorum Rabbim nasib eylesin inşallah dua ediyorum![]()
Vitamin desteği sağlıyor evet ama bebek olacağını sanmıyorumNe yazık ki ben de aynı düşüncedeyim, değerlerimize iyi bi katkısı olduysa ne ala, ama pek bir umudum yok. İnşallah nasip olur![]()