• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç dr mehmet fatih karslı mfk sizce nasıl

Hemen hemen aynı zamanda başlamışız sizinle takviyeleri kullanmaya. Güzel sonuçlar alırız inşallah 🤲
İnşallah Rabbim emeklerimizi güzel sonuçlarla taçlandırsın 🤲🏻 ben geç yumurtladım normalde de bu tarihlerde olurdu ama 20. Gün oldu yumurtlama çok umudum yok bu ay bakalım nasib Rabbimden

Amin inşallah olumlu sonuç olursa haber verir misiniz
İnşallah tabi ki veririm
Bu uzun bir süreç aylar alabilir
Ben geçen hafta kan verdim değerlerime baktırdım gözle görülür artış vardı
Ramazandan önce çok kötüydü kan değerlerim bu anlamda ilaçlara cevap vermiş vücut
İnşallah bununla kalmaz da hepimiz güzel haberler veririz birbirimize

İnşallah Rabbim emeklerimizi güzel sonuçlarla taçlandırsın 🤲🏻 ben geç yumurtladım normalde de bu tarihlerde olurdu ama 20. Gün oldu yumurtlama çok umudum yok bu ay bakalım nasib Rabbimden
Yumurtlamayı ovuslasyon testlerle mi öğrendiniz? Benim de 25.Günüm adetim 30 veya 32 günde bir oluyorum

Yumurtlamayı ovuslasyon testlerle mi öğrendiniz? Benim de 25.Günüm adetim 30 veya 32 günde bir oluyorum
Evet yumurtlama testi ile öğrendim bende 33 34 günde regl oluyorum geçen ay 13. Gün görmüştüm pik bu ay 19. Gün gördüm bugün 20. Gün tamamen koyulaştı sanırım yarın siliğe dönecek
Heralde regl günü dengesizliğinden oldu

Bende bugün kullanmaya başladım ovictoru.
Sizde pcos mu var ovictor kullandığınıza göre inşallah şifa olur ama dikkat ettiğim kadarıyla rezerv azlığı ve pcos Mfk takviyelerinde daha öne çıkıyor
Birkaç gündür sebepsizlerden de güzel haberler gelmeye başladı
Buarada benim durumum sebepsiz olarak geçiyor
Eş paketi advictor +azoperm kullanıyoruz
İnşallah güzel haberler alırız

Ben eş paketi almak istedim eşim kabul etmedi.Tüp bebek varken güven olmaz böyle şeylere diyor.
Tüp bebeğe de güven olmuyor emin olun ben iki defa yaptırdım ikiside tutmadı üstelik her yöntemi denediler ona rağmen olmadı tüp bebek olmayınca bende Mfk takviyesini kullanmaya başladım 2. Aya girdim 3 aylık paket almıştım tüp bebek için 2 defa transfer oldum 500 bin civarı para ödedim bu rakamın yanında Mfk dan aldığım takviyelerin ücreti emin olun hiçbir şey değil. Denemekte fayda var ne kaybedeceğim düşüncesi ile başladım bundan sonrası nasip inşallah pozitif sonuç alanlardan olurum bende

Tüp bebeğe de güven olmuyor emin olun ben iki defa yaptırdım ikiside tutmadı üstelik her yöntemi denediler ona rağmen olmadı tüp bebek olmayınca bende Mfk takviyesini kullanmaya başladım 2. Aya girdim 3 aylık paket almıştım tüp bebek için 2 defa transfer oldum 500 bin civarı para ödedim bu rakamın yanında Mfk dan aldığım takviyelerin ücreti emin olun hiçbir şey değil. Denemekte fayda var ne kaybedeceğim düşüncesi ile başladım bundan sonrası nasip inşallah pozitif sonuç alanlardan olurum bende
Çok doğru gerçekten bende 4 kez tüp bebek 5 kez transfer oldum çok şükür bir kızım var
Şuan tüp bebek fiyatları dudak uçuklatıyor
kaldı ki dr bu tedavinin tüp bebek tedavisinden farkı yok diyor inşallah şifamızı buluruz hepimiz Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Aret kamara geldim ben de.Evelsi gün randevum vardı.Çok babacan bi doktor.Gerçekçi konuştu.47 yaşındayım bu arada.Bu yaştan sonra çok zor dedi.Ama şansımı denemek isterim diyosan başlayalım dedi.Eşimin ilk evliliğinden iki oğlu var.Benim için çok istyordu tüp bebek aslında.Onca işinin arasında beni aldı getirdi doktora.Benden daha çok uğraşıyor.Onun için bile olsa denemeye değer diyorum.Mfk ürünlerini ben almak istiyorum ama eşim inanmıyor öyle şeylere

Aret kamara geldim ben de.Evelsi gün randevum vardı.Çok babacan bi doktor.Gerçekçi konuştu.47 yaşındayım bu arada.Bu yaştan sonra çok zor dedi.Ama şansımı denemek isterim diyosan başlayalım dedi.Eşimin ilk evliliğinden iki oğlu var.Benim için çok istyordu tüp bebek aslında.Onca işinin arasında beni aldı getirdi doktora.Benden daha çok uğraşıyor.Onun için bile olsa denemeye değer diyorum.Mfk ürünlerini ben almak istiyorum ama eşim inanmıyor öyle şeylere
Hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim gönlünüze göre versin yakın bir arkadaşım Almanya’dan geldi takviyeleri alıp gitti onda embriyo oluşmuyordu bu takviyeleri kullandıktan sonra embriyosu oluştu transferi olmuşuz sonuçlandı ikinci transfere hazırlanıyor. Ben Mfk ile doğal gebeliği deneyeceğim olmazsa 3. Tüp bebek tedavisinden devam edeceğim son transferim kasım ayındaydı o tarihte doktorum 3. Transfer için 350 bin liralık bir tedavi ücreti çıkarmıştı şuan ne kadar oldu bilemiyorum iyi bir doktor bulmak lazım ben prof bir doktora tedavi oldum hiç memnun kalmadım para tuzağı çoğu Allah korkusu olana denk gelmek sanırım çok zor

Çok doğru gerçekten bende 4 kez tüp bebek 5 kez transfer oldum çok şükür bir kızım var
kaldı ki dr bu tedavinin tüp bebek tedavisinden farkı yok diyor inşallah şifamızı buluruz hepimiz Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Ben devletin bu duruma müdahale edeceğini düşünüyorum ülke nüfusu tehdit boyutunda düştü nüfus arttırma politikaları uygulanacak tüp bebek merkezlerine el atılacağına inanıyorum aksi durumda bu ücretler karşısında tedavi olmak imkansız gibi görünüyor ben bir araba parası harcadım olumsuz sonuçlandı her tedavide fiyatı daha da arttırıyorlar genetik test ücretleri özellikle uçmuş durumda embriyo başına ücret istiyorlar kasımda hesapladığımız ücrete göre 350 bin rakam çıkardılar tabi embriyo sayısına göre artacaktı rakam genetikte bir de dolar ve Euro bazlı çalışılıyor ben tl ye çevirmiştim 350 bin ediyordu şuan sanırım 500 ü gözden çıkarmak gerekiyor 😏

Sizde pcos mu var ovictor kullandığınıza göre inşallah şifa olur ama dikkat ettiğim kadarıyla rezerv azlığı ve pcos Mfk takviyelerinde daha öne çıkıyor
Birkaç gündür sebepsizlerden de güzel haberler gelmeye başladı
Buarada benim durumum sebepsiz olarak geçiyor
Eş paketi advictor +azoperm kullanıyoruz
İnşallah güzel haberler alırız
Aynen dediğiniz gibi sadece ben ilaç kullanıyorum. Pcos olduğu için. Başka sebep görünmüyor şimdilik

Ben devletin bu duruma müdahale edeceğini düşünüyorum ülke nüfusu tehdit boyutunda düştü nüfus arttırma politikaları uygulanacak tüp bebek merkezlerine el atılacağına inanıyorum aksi durumda bu ücretler karşısında tedavi olmak imkansız gibi görünüyor ben bir araba parası harcadım olumsuz sonuçlandı her tedavide fiyatı daha da arttırıyorlar genetik test ücretleri özellikle uçmuş durumda embriyo başına ücret istiyorlar kasımda hesapladığımız ücrete göre 350 bin rakam çıkardılar tabi embriyo sayısına göre artacaktı rakam genetikte bir de dolar ve Euro bazlı çalışılıyor ben tl ye çevirmiştim 350 bin ediyordu şuan sanırım 500 ü gözden çıkarmak gerekiyor 😏
Kesinlikle katılıyorum
Doğurganlık bu kadar düşmüşken üremeye yardımcı yöntemlere maddi olarak el atılması gerekiyor
Ben 2013 yılında yaptırmıştır bilinen bir hastanede ve Euro üçerinden ödeme yapmıştık tabi şimdi yaş ilerledi bu sebepten embriyo inceleme vs derken tl sadece lafta kalıyor
Bizde çok harcadık hep farklı merkezlerde yaptırdık şuan bana hiç yakın gelmiyor tekrar hastanelere gidip o paraları vermek imkanlar ortada
Allah yardımcımız olsun kolaylık sağlasın inşallah

Aynen dediğiniz gibi sadece ben ilaç kullanıyorum. Pcos olduğu için. Başka sebep görünmüyor şimdilik
Bizimde sebepsiz normal görünüyor herşey sadece o ay prolaktinim yüksekti eşimle kullanıyoruz paketi bakalım nasib inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür

Hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim gönlünüze göre versin yakın bir arkadaşım Almanya’dan geldi takviyeleri alıp gitti onda embriyo oluşmuyordu bu takviyeleri kullandıktan sonra embriyosu oluştu transferi olmuşuz sonuçlandı ikinci transfere hazırlanıyor. Ben Mfk ile doğal gebeliği deneyeceğim olmazsa 3. Tüp bebek tedavisinden devam edeceğim son transferim kasım ayındaydı o tarihte doktorum 3. Transfer için 350 bin liralık bir tedavi ücreti çıkarmıştı şuan ne kadar oldu bilemiyorum iyi bir doktor bulmak lazım ben prof bir doktora tedavi oldum hiç memnun kalmadım para tuzağı çoğu Allah korkusu olana denk gelmek sanırım çok zor
Sağol canımcım rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.Dediğin gibi çoğu para tuzağı.Allah korkusu olana denk getirsin.Aret kamar ve ekibinden memnun kaldım.Adetimle beraber tedaviye başlayacağız.Hakkımızda hayırlısı 🙏

Merhaba kızlar Doç dr mehmet fatih karslı mfk yöntemi falan sizce nasıl gidenler görüşenler var mı olumlu ya da olumsuz görüşünüzü yazarsanız ço

Ben eş paketi almak istedim eşim kabul etmedi.Tüp bebek varken güven olmaz böyle şeylere diyor.
Tüp bebeğe verilen paranın 4/0.5 i ve tüp bebek ilaçlarından daha etkili kullandım ve gebe kaldım iki tarafta problemliydi

Ben de öyle düşündüm canım o yüzden eş paketi almadan tüp bebek denedim. Amh düşük ben de 1 embriyo oluştu onu da transfer ettik tutmadı, hem vücudum dinlensin hem de maddi olarak diğer tüp bebeğe para biriktirelim diye 3-4 ay ara verdik eşimle, hazır ara da vermişken eş paketine başladık. Belki doğal yoldan gebelik oluşturmaz ama sonraki tüp bebek için değerlerime, amh ıma i, yumurta kaliteme veya eşimin değerlerine olumlu etki etse bile kafii diye düşünüp aldım ben de 🙏🏼
Hamile kalırsınız merak etmeyin

Alın aldırın

Merhaba arkadaşlar takviyeleri kullananlar ne durumdasınız var mı bir gelişme?
Bende 1 mayısta başladım
5 mayısta rahim filmi çekildim
21.gün ovulasyonda pik gördüm değerlendirdik
Tabi ilk aydan beklentiye girmedim ama insan yinede umut ediyor işte

Merhaba arkadaşlar takviyeleri kullananlar ne durumdasınız var mı bir gelişme?
Bende 1 mayısta başladım
5 mayısta rahim filmi çekildim
21.gün ovulasyonda pik gördüm değerlendirdik
Tabi ilk aydan beklentiye girmedim ama insan yinede umut ediyor işte
1,5 aydır kullanıyorum henüz bir gelişme yok ama olacağına inanıyorum 3 ay kullanıp sonra 3 ay bekleme süresi varmış bakalım inşallah bekleme süresine gerek kalmadan pozitifi görmek nasip olur

Back
X