Arkadaşlar bilginiz olsun Tümlab'ın sahibi Teoman Hoca'ymış. Benim gittiğim doktor söylemişti.
Bilgimiz var canim:)[/QUOT
benim bilgim yoktu demek ondan illa oranın testi diyor
Sevgili Hazel, Seda ve diğer arkadaşlar. Teoman Cem Kadıoğlu na Ağustos sonunda mikrocerrahi varikosel ameliyatı olmuştu eşim, bunları bu forumda hep sizlerle paylaşmıştım ve nihayet dün hamile olduğumu öğrendim, hepinizle paylaşmak istedim. Seda da Teoman hocanın ameliyatı sonrası hamile kalmıştı, darısı artık Hazel in başına diyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Arkadaşlar uzun zamandır takip ediyordum bugün üye oldum benim eşimin sperm sayısı düşük ama dr göre büyük bir problemi yok 2.dereceden varikoseli var ameliyata gerek yok dedi dr Ateş Kadıoğlu çapadan takip edioruz Cem Beyle beraber mi çalışıyorlar Cem Beye de gitmelimiyiz sizce
Sevgili Hazel, Seda ve diğer arkadaşlar. Teoman Cem Kadıoğlu na Ağustos sonunda mikrocerrahi varikosel ameliyatı olmuştu eşim, bunları bu forumda hep sizlerle paylaşmıştım ve nihayet dün hamile olduğumu öğrendim, hepinizle paylaşmak istedim. Seda da Teoman hocanın ameliyatı sonrası hamile kalmıştı, darısı artık Hazel in başına diyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
2 derece varikosel var ve ameliyat yok diyorlar hayret birsey
biz 1. derecen varikoseli ameliyat ettirdik ve sayi 7 milyondan 90 milyona cikti ve ben 6. ayimda hamile kaldim.
bence bir doktora daha danisin derim
Hazel nasıl gidiyor, kontrol sonucunuz nasıl çıktı ? aruna senden ne haber ? benim keyfim yerinde şimdilik hamdolsun.
Allah bebeğini ve seni korusun biz gittik ameliyata gerek yok dedi oysa değerimiz orta seviyede diğer dr un verdiği ilaca altı ay daha devam edin dedi daha gençsiniz dedi bu arada otuzüç yaşındayım:))eşimi başka dr için ikna etmeye çalışıyorum
ayyy canım ankarada kaan aydosa gıdın.o kesın sonuc verıyor kısa suredede hamıle kalıyorsun.bız teoman beydeyız bızede aynı daha cok gencsınız dıyor.oysakı her ay neler cektıgımızı anlayamıyor.Risalebal canım senın adına cok sevındım.umarım darısı bızım basımıza olur.bız 29 ocakta test yaptrcaz.ınsallah bızım dna hasarı dusmustr.keske bızımde dna hasarımız bu kadar yuksek olmasaydı.bu buyuk sorun((((
evet cnm ben de kaan beye mail attım üç gün oldu yeniden yazacağım dna hasarı için hangi test yapılıyor?
mutlaka msj yazar bekle bence.cunku 1 haftada ancak cvp gelıyor.dna hasarı ıcın DFI testı yapılıyor.sperm alınıyor aynı spermıyoagram gıbı.tumlabda bakılıyor nısantasında.yıne prhız oluyor en az 3 gun.o sekılde.bence once testı yaptırın sonra maıl at kaan beye yada yanına gıdın.muayene etsın.tedavı versın
canım sadece nişantaşında mı yapılıyor ücreti ne kadar bizim de morfolojimiz yüzde üç belki nedeni dna hasarı
bılemıyorum canım.bız teoman beyin hastası oldugumuz ıcın orda yaptırıyoruz oyuzden sadece orayı bılıyorum.mutlaka baska yerdedede yapılıyordur.tupbebek merkezlerınde bakılabılır sanırım.arastırın ıstersenız ama kaan beye gıdecegım dersen.ordada yapılıyor DFI testı.herseyınızı orda yaptırırsınız daha ıyı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?