Erkek İnfertilitesi Doç.Dr Teoman Cem Kadıoğlu'nu Bilen Var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bence en iyi açıklamayı doktorunuz yapacaktır size, lütfen bizimle de paylaş ve moralini bozma,sayılardan önemli olan tabii ki hamile kalmak.

kızlar merhaba bugun esım teoman beye gıttı muayeneye.gercekten yanlıslık olmus.hatta cok kızdım neden boyle bı hata yaptılar dıye demıs.ertesı gun farkına varmıslar arayıp teoman beyı soylemısler.degerlerınız cok yukselmıs demıs.morfolojı %2 kotu degılkı dedı.zaten sayı yukselınce morfolojıde dogal olarak normal yapılı spermlerde yukselıyor demıs.ben proxeed,endol ve trentalı sor dedım esıme.demıskı trental endol falan 90 lı yıllardan berı kullanılmayan bır ılac demıs.o ılacları saglık ocakları yazıyordu demıs.e vıtamını ve cınkoyu sor dedım.onları da fazlaya kacmadan kullanabılırsın ama benım onerım ılacsız ocak-subat gıbı bır test daha yapalım nerde duracak degerler ona gore demıs.sayı suan ıcın cok yukselmıs nerdeyse 2 kat yukselmıs demıs.benım bazı hastalarımda amelıyat sonrası 3. ayda hafıf dusme bıle olabaılıyor sonra yukselme oluyordu demıs.sızın dırek yukselmıs bu ıyı haber kutlamaya bıle gıdebılırsınız nıye uzuluyorsunuz demıs.

benım tavsıyem senı kendı oglum yerıne koyup soyluyorum cunku kendı oglum olsada ona ılac kullanmamasını tavsıye ederdım demıs.ama bılıyorumkı esın rahat durmıycak ozaman bır ılac yazıyım ıster kullan ıster kullanma demıs.en azından ocak ayına kadar kullanma demıs.sonra esım cıkmıs benı aradı anlattı bunları ılacın ıcerıgı falan ne dedım.hormon ıcerıyormu dedım klomen gıbı.sonra gıttı bırdaha sordu.benı aradı esım telefonda banada anlattı.klomen etkısını yapıyor ama onun gıbı hormon veren ılac degıl dedı.ama hormonları uyararak spermlerın artmasına neden oluyor dedı.yan etkısı varmı dedım yok sadece ıstah acıyormus ve cınsel ıstegı arttırıyormus dedı.tabı bundanda kımse sıkayet etmedı sımdıye kadar dedı.ama esım daha gelmedı ılacın ısmını bılemıyorum.esım sımdılık o ılacı almadı.kullanmıycam dedı.bu ayda deneyelım sonra bakarız dedım.evıcap ve cınko aldırdım.ne olcak bılemıyorum ınsallah ocak ayına gerek kalmadan hamıle kalırım((( zaten stres yapıyorsunuz buda hormonlarını olumsuz etkılıyor dedı.ama her ay husran yasmakta cok kotu dedım.daha kac yasındasınkı dur bakalım sankı 40-45 yasındaymıssın gıbı konusuyorsun dedı.ama 30 a yaklasıyorum dedım.daha gencsınız 30 yasta genc dedı.oyle bana guvenın dedı.sız yarım bılgılerle kendınızı bos yere strese sokuyorsunuz dedı.
benım bır kadın dogumcu arkadasım var nısantasında unlu bır dr, esını ben amelıyat ettım dedı.hıc ılac kullandırmadım 14 ay sonra hamıle kaldı dedı.sız sabırsızlanıyorsunuz ama bu ısler sabır gerektırır dedı.boyle ıste paylasayım dedım

hazel82 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
ya canım benım kendı basımıza bırsey yapmak ıstemıyoruz sonucta oyle yada boyle adam cok kısıyı tedavı etmıs.cok kısının de esı hamıle kalmıs onun tedavılerıyle..bır kere basladık en azından 1 yıl ona tedavı olalım halada bısı olmazsa degstırıcez.esımde onunla konustuktan sonra ılac almam demeye basladı.ne yaparsın cocuk degılkı ıcmem ılac dıyınce ne yapabılırım.hadı bakalım ocaka kadar bekleyelım dedık.ne yapacagımı sasırdım ınanın.ama teoman beyıde gectım devlet hastanesındekı dr. da fsh degerıne normal bısı yok hormonlarda demıs.e bu ne sımdı?

Hazelcigim bunları mail atıp sorsana Teoman hocaya. Bize benim hastam olduğunuzu konu bölümüne yazarak mail atın hemen cevap yazarım demişti. Elimi sürmediğime cevap yazmam zaten yetişemiyorum da ama siz artık benim hastamsınız size hemen yazarım demişti. Zaten acayip bir cep telefonu vardı altından klavye filan çıkan eminim mailleri anında görüyordur onunla, çınlayıp duruyordu.

Sevgili Hazel, Seda ve diğer arkadaşlar. Teoman Cem Kadıoğlu na Ağustos sonunda mikrocerrahi varikosel ameliyatı olmuştu eşim, bunları bu forumda hep sizlerle paylaşmıştım ve nihayet dün hamile olduğumu öğrendim, hepinizle paylaşmak istedim. Seda da Teoman hocanın ameliyatı sonrası hamile kalmıştı, darısı artık Hazel in başına diyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım cok guzel bır haber bu.sızın dna hasarı dusuktu % 12 idi sanırım bu yuzden senın sansın zaten benden kat kat yuksektı canım.bızım dna hasarı sorunumuz var malesef.bu haberı senden ınan beklıyordum.Rabbim saglıkla kucagına da almayı nasıp etsın.Amin canım.Rabbim hepımızın yardımcızı olsun inşallah.guzel dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım.

Arkadaşlar uzun zamandır takip ediyordum bugün üye oldum benim eşimin sperm sayısı düşük ama dr göre büyük bir problemi yok 2.dereceden varikoseli var ameliyata gerek yok dedi dr Ateş Kadıoğlu çapadan takip edioruz Cem Beyle beraber mi çalışıyorlar Cem Beye de gitmelimiyiz sizce

2 derece varikosel var ve ameliyat yok diyorlar hayret birsey

biz 1. derecen varikoseli ameliyat ettirdik ve sayi 7 milyondan 90 milyona cikti ve ben 6. ayimda hamile kaldim.

bence bir doktora daha danisin derim

Canım çok mutlu oldum Rabbim sağlıkla kucağındada nasip eder inşallah ,hadi bakalım darısı bizim başımızada ,ayağını iyice bi sürt bakimmmm:)))))))))))

2 derece varikosel var ve ameliyat yok diyorlar hayret birsey

biz 1. derecen varikoseli ameliyat ettirdik ve sayi 7 milyondan 90 milyona cikti ve ben 6. ayimda hamile kaldim.

bence bir doktora daha danisin derim

Allah analı büyütsün çok sevindim bizde bugün randevu aldık cem beyden hayırlısı ücretlenme nsl oluyor giden arkadaşlar anlatabilir mi 300 lira dediler

Hazel nasıl gidiyor, kontrol sonucunuz nasıl çıktı ? aruna senden ne haber ? benim keyfim yerinde şimdilik hamdolsun.

Allah bebeğini ve seni korusun biz gittik ameliyata gerek yok dedi oysa değerimiz orta seviyede diğer dr un verdiği ilaca altı ay daha devam edin dedi daha gençsiniz dedi bu arada otuzüç yaşındayım:))eşimi başka dr için ikna etmeye çalışıyorum

ayyy canım ankarada kaan aydosa gıdın.o kesın sonuc verıyor kısa suredede hamıle kalıyorsun.bız teoman beydeyız bızede aynı daha cok gencsınız dıyor.oysakı her ay neler cektıgımızı anlayamıyor.Risalebal canım senın adına cok sevındım.umarım darısı bızım basımıza olur.bız 29 ocakta test yaptrcaz.ınsallah bızım dna hasarı dusmustr.keske bızımde dna hasarımız bu kadar yuksek olmasaydı.bu buyuk sorun((((

evet cnm ben de kaan beye mail attım üç gün oldu yeniden yazacağım dna hasarı için hangi test yapılıyor?

evet cnm ben de kaan beye mail attım üç gün oldu yeniden yazacağım dna hasarı için hangi test yapılıyor?

mutlaka msj yazar bekle bence.cunku 1 haftada ancak cvp gelıyor.dna hasarı ıcın DFI testı yapılıyor.sperm alınıyor aynı spermıyoagram gıbı.tumlabda bakılıyor nısantasında.yıne prhız oluyor en az 3 gun.o sekılde.bence once testı yaptırın sonra maıl at kaan beye yada yanına gıdın.muayene etsın.tedavı versın

canım sadece nişantaşında mı yapılıyor ücreti ne kadar bizim de morfolojimiz yüzde üç belki nedeni dna hasarı

canım sadece nişantaşında mı yapılıyor ücreti ne kadar bizim de morfolojimiz yüzde üç belki nedeni dna hasarı

bılemıyorum canım.bız teoman beyin hastası oldugumuz ıcın orda yaptırıyoruz oyuzden sadece orayı bılıyorum.mutlaka baska yerdedede yapılıyordur.tupbebek merkezlerınde bakılabılır sanırım.arastırın ıstersenız ama kaan beye gıdecegım dersen.ordada yapılıyor DFI testı.herseyınızı orda yaptırırsınız daha ıyı olur.

sağol canım bizi altı ay sonra çağırdı ben bir de çapadan araştırayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…