Erkek İnfertilitesi Doç.Dr Teoman Cem Kadıoğlu'nu Bilen Var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Şaşırdım, ne kadar nazik ve düşünceli bir davranışta bulunmuş, ben pek belli etmese de duygusal biri olduğunu hissetmiştim ama çok yoğun olduğundan Teoman hocanın böyle bir şey yapacağını tahmin edemezdim. Bu arada ben bir yakınımı muayeneye yolladım, artık Kadıoğlu hastahanesinde ameliyat yapmıyormuş, sadece Nişantaşındaki Istanbul Cerrahi Hastahanesinde yapıyormuş. En iyisi muayenehanesine bebişler ile baskın yapmak !

Kızlar ben ıkıncı bebegıme hamıleyım,sızlerde durum nasıl,ıkıncı zorlamadı bızı hemen geldı sukur

Kızlar ben ıkıncı bebegıme hamıleyım,sızlerde durum nasıl,ıkıncı zorlamadı bızı hemen geldı sukur
Biz eşimle çok memnun kaldık. Alanında türkiyenin en iyi hekimlerinden 1 tanesi. Okadar yoğun olmasına rağmen sağolsun her attığm maile karşılık yazdı. ALLAH razı olsun.

Kızlar bütün konuyu okudum baştan sona. Eşimde 1.derece varikosel var ve ameliyata sıcak bakmıyordum. Sizin sonuçları okuyunca çoook mutlu oldum sizin adınıza. Hayırlı evlat olsunlar inşallah. Dua edin bizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…