Erkek İnfertilitesi Doç.Dr Teoman Cem Kadıoğlu'nu Bilen Var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Daha önce bu forumda herkese ameliyat diyor demişlerdi ama bak sana da ameliyatdememiş işte Teoman bey. Burada ben dahil birkaç arkadaşı ameliyat etti ve sonuç da aldık hamdolsun ama senin eşine ameliyat önermediyse bence bir bildiği vardır, boşuna da gidip ameliyat olmayın başkasına. Yapacak olsa en iyi mikrocerrahi ameliyatı yapan hoca o zaten. Bazen biraz zaman en hayırlısıdır kardeşim.

Önceleri ne yapacağımı bilemiyordum bende senin gibi düşünüyorum ayın dokuzunda rutin kontrolümüz var hayırlısı teşekkür ederim ameliyattan sonra değerleriniz değişti mi morfoloji düzeldi mi

Risabel canım arkadşım hamileymışsin canım benım çok sewındım:)))))))

Sağol kardeşim, yeni duydun demekki, yamıştım kaç gün önce, artık arada bir uğruyorum. Hazeli merak ettim, herkese darısı başınıza diyorum

cts yaptırdık sayımız amelıyat oncesı 1 ccde 9 mılyondu.amelıyattan 4 ay sonra 17 mılyon oldu.amelıyattan 7 ay sonrada 20 mılyon cıktı.yanı 3 mılyon yukselmıs 3 ayda.ama dna hasar testımız yarın aksam ustu 5 te cıkıcakmıs.oyuzden onu daha bılmıyoruz.cıkınca yazarım.cıkmadı dıye yazmadım sımdıye kadar bısı.morfolojımız aynı % 2 (((( teoman beyede onumuzdekı pzt gıdıcez.

Tesadüf şimdi yazmışsın, yakaladım seni... Sayı 20 milyona çıkmışsa gayet güzel, belki daha da yükselir ilaçla filan ama bu da normal değerlerde bildiğim kadarıyla. Hareketlilik nasıl, artış var mı ?

hayır canım hareket ve morfolojıde yukselme yok.amelıyat oncesı ılerı hareket % 28 yerınde h%26 idi.ve canlı sperm 68 di.sımdı ılerı h% 28 yerınde h% 27 ve canlı sperm 77.morfolojı hep 2.bugun dna hasar sonucu cıkmıs.% 29:)) bu bızım ıcın guzel bır gelısme
25 ten coksa normallede zor ama 35 ten cok degıl en azından yani mıkroda sansımız var.ınsallah darısı benımde basıma olur.inşallah.sızdede Allah tamamına erdırsın saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

Ben bu değerlerle senin mikro falana gerek duyacağını sanmıyorum, ameliyat sonrası nerdeyse normal değerlere çıkmışsınız, biraz ilaç biraz zamanla, biraz da huzurlu olur ve dua edersen bu iş tamamdır.

slm arkadaslar ,risalebal nasılsın canım.hamılelık nasıl gıdıyor.bebıs nasıl.bende hamıleler kervanına katldım cok sukur.amelıyattan 9 ay sonra geldı melegım.ama bız 6. aydan sonra nolvadexe basladık.esım 3 ay nolvadex,omega 3 ,evıcap ve proxeed kullandı.ben dedım ama versın şu ılacı dıye.bak 3 ayda ıse yaradı.:))) sımdı aman saglıkla gelsın dıye ugrasıyoruz.Rabbım dıleyen herkese nasıp etsın ınsallah

Merhaba Hazel,
Yeni girebildim. Benim için herşey yolunda şükürler olsun.
Hamileliğine çok sevindim. Burada çok değişik şeyler yazıldı ama se, ben ve Seda Teoman Kadıoğlu na ameliyattan sonra üçümüz de tüp bebeksiz falan doğal yoldan tez zamanda hamile kaldık sonuçta, Allah razı olsun. Ben varikoseli olan tüm arkadaşlara varikosel ameliyatı yaptırmadan aşılama veya tüp bebekle uğraşmamalarını tavsiye ederim önce doğal yolu denemek lazım. Zaten tüp bebek tutmayınca dönüp varikosel ameliyatı olunuyor yani boşuna para ve zaman kaybı, çeken bilir yani. Ameliyatı da mikrocerrahi ile ve bu işi çok iyi bilene yaptırın derim. Okuyorsa sEda ya ve tabii Hazel e selam ve sevgiler.

spermiogram ve fsh istedi.Soğk biri.Sonuçta senin hastan ve mral vermek adına daha sıcak bir karşılama beklerdim.Variskosel çift tarafta çıktı.TEsti yaptırın bakalım dedi.Bakalım pazartesi nasıl davranacak.

canım bıze tam tersı sureklı esprıler yapıyordu ama sunu soylıyım onemlı olan sana nasıl davrandıgı degıl.senı nasıl tedavı ettıgı ve bebegıne yaklastrdıgı.ıyı tedavıyle ınsallah gelır melegınız sızınde.bızede moralden zıyade varıkosel var ve amelıyat gereklı dedı.hatta ılla normal yolla olacak dıyede bısı soylemedı.normal olmasa en azından tupte sansınız olur cunku varıkosel amelıyatyla kalıtelı sperm uretılmeye baslıyor dedı.spermlerın yukselme ıhtımalı nedır dedım.5 kısıde 4 dedı.yanı 1 duzelmeme ıhtımalıde vardı ama en kotu ıhtımalle sperm sayısı dusmez aynı kalır dedı.yanı ben yaparım ben ederım dıye ahkam kesmıyor.ben amelıyat sonrası ılac vermedı dıye kızmıstım.o da zaten ılacın 3. ayında geldı bebegım ama tabı 7 ay ılacsız baktı. spermler ne kadar yukselcek ve nerde durcak dıye.esıme sen cok mızmızsın dıyordu hep:))) cunku bızle amelıyat olan 3 kısı daha vardı ve sadece benım esım sızlanıyordu:))) canı cok kıymetlıdır :)) bıktım senden düş yakamdan dıyordu esıme:)) takılıyordu oyloe bıze .sanırım sızıde tanıdıkca daha yakın davranır .ama dedıgım gıbı bu hıc onemlı degıl.onemlı olan sızın bebegınıze kavusmanız ınsallah sızde muradınıza erersınız.

Risale ve Hazel, bebekleriniz nasıl ? Ben eşimizin ameliyat yapan Teoman Kadıoğlu hocaya teşekküre gitmek istiyorum. Mikrocerrahi varikosel ameliyatla üçümüzü de çocuk sahibi yaptı allaha şükür keşke birleşip gitsek hem tanımiş da oluruz.

Risale ve Hazel, bebekleriniz nasıl ? Ben eşimizin ameliyat yapan Teoman Kadıoğlu hocaya teşekküre gitmek istiyorum. Mikrocerrahi varikosel ameliyatla üçümüzü de çocuk sahibi yaptı allaha şükür keşke birleşip gitsek hem tanımiş da oluruz. Hadi kizlar sizden haber almak istiyorum !!

canım olur tabı ama bızım daha 40 ımız cıkmadı bıraz buyuyelım tabıkıde bulusup gıderız.cokta guzel olur.ben hamılyekende teoman beye gıtmeyı cok ıstedık.ama haftaıcı calısıyoruz ve bız catalca tarafındayız uzagız yanı merkeze.ancak haftasonu gıdebılıyoruz.o da teoman bey muyenehanesınde degıl.ondan bır turlu gıdemedık.ancak cts sıslıdekı kadıoglu hastanesıne gıdebılırız .teoman bey cuma amelıyat yapınca cts 12 gıbı kontrole gelıyor ya odaya .o zaman belkı gorusebılırız dıye dusundum..bu arada bız son kntrole gtmeyınce(ben hamıle kaldıgım ıcın esım kontrole gıtmedı) ve merak etmıs aradı kendı cep telefonundan bısımı oldu nıye gelmedın dıye.bızde mujdelı haberı verdık.ohh be bana bunlarla gelın cok sevındım dedı.bende bısımı oldu dedım dedı:) yanı oyle unutmuyorlar da.sagolsun.gıtmeyı cok ıstıyorum.ayarlayıp gıdelım mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…