Daha önce bu forumda herkese ameliyat diyor demişlerdi ama bak sana da ameliyatdememiş işte Teoman bey. Burada ben dahil birkaç arkadaşı ameliyat etti ve sonuç da aldık hamdolsun ama senin eşine ameliyat önermediyse bence bir bildiği vardır, boşuna da gidip ameliyat olmayın başkasına. Yapacak olsa en iyi mikrocerrahi ameliyatı yapan hoca o zaten. Bazen biraz zaman en hayırlısıdır kardeşim.Allah bebeğini ve seni korusun biz gittik ameliyata gerek yok dedi oysa değerimiz orta seviyede diğer dr un verdiği ilaca altı ay daha devam edin dedi daha gençsiniz dedi bu arada otuzüç yaşındayım:))eşimi başka dr için ikna etmeye çalışıyorum
Daha önce bu forumda herkese ameliyat diyor demişlerdi ama bak sana da ameliyatdememiş işte Teoman bey. Burada ben dahil birkaç arkadaşı ameliyat etti ve sonuç da aldık hamdolsun ama senin eşine ameliyat önermediyse bence bir bildiği vardır, boşuna da gidip ameliyat olmayın başkasına. Yapacak olsa en iyi mikrocerrahi ameliyatı yapan hoca o zaten. Bazen biraz zaman en hayırlısıdır kardeşim.
Daha önce bu forumda herkese ameliyat diyor demişlerdi ama bak sana da ameliyatdememiş işte Teoman bey. Burada ben dahil birkaç arkadaşı ameliyat etti ve sonuç da aldık hamdolsun ama senin eşine ameliyat önermediyse bence bir bildiği vardır, boşuna da gidip ameliyat olmayın başkasına. Yapacak olsa en iyi mikrocerrahi ameliyatı yapan hoca o zaten. Bazen biraz zaman en hayırlısıdır kardeşim.
Sağol kardeşim, yeni duydun demekki, yamıştım kaç gün önce, artık arada bir uğruyorum. Hazeli merak ettim, herkese darısı başınıza diyorumRisabel canım arkadşım hamileymışsin canım benım çok sewındım:)))))))
Sağol kardeşim, yeni duydun demekki, yamıştım kaç gün önce, artık arada bir uğruyorum. Hazeli merak ettim, herkese darısı başınıza diyorum
Tesadüf şimdi yazmışsın, yakaladım seni... Sayı 20 milyona çıkmışsa gayet güzel, belki daha da yükselir ilaçla filan ama bu da normal değerlerde bildiğim kadarıyla. Hareketlilik nasıl, artış var mı ?cts yaptırdık sayımız amelıyat oncesı 1 ccde 9 mılyondu.amelıyattan 4 ay sonra 17 mılyon oldu.amelıyattan 7 ay sonrada 20 mılyon cıktı.yanı 3 mılyon yukselmıs 3 ayda.ama dna hasar testımız yarın aksam ustu 5 te cıkıcakmıs.oyuzden onu daha bılmıyoruz.cıkınca yazarım.cıkmadı dıye yazmadım sımdıye kadar bısı.morfolojımız aynı % 2(((( teoman beyede onumuzdekı pzt gıdıcez.
Tesadüf şimdi yazmışsın, yakaladım seni... Sayı 20 milyona çıkmışsa gayet güzel, belki daha da yükselir ilaçla filan ama bu da normal değerlerde bildiğim kadarıyla. Hareketlilik nasıl, artış var mı ?
Ben bu değerlerle senin mikro falana gerek duyacağını sanmıyorum, ameliyat sonrası nerdeyse normal değerlere çıkmışsınız, biraz ilaç biraz zamanla, biraz da huzurlu olur ve dua edersen bu iş tamamdır.hayır canım hareket ve morfolojıde yukselme yok.amelıyat oncesı ılerı hareket % 28 yerınde h%26 idi.ve canlı sperm 68 di.sımdı ılerı h% 28 yerınde h% 27 ve canlı sperm 77.morfolojı hep 2.bugun dna hasar sonucu cıkmıs.% 29:)) bu bızım ıcın guzel bır gelısme
25 ten coksa normallede zor ama 35 ten cok degıl en azından yani mıkroda sansımız var.ınsallah darısı benımde basıma olur.inşallah.sızdede Allah tamamına erdırsın saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
Merhaba Hazel,slm arkadaslar ,risalebal nasılsın canım.hamılelık nasıl gıdıyor.bebıs nasıl.bende hamıleler kervanına katldım cok sukur.amelıyattan 9 ay sonra geldı melegım.ama bız 6. aydan sonra nolvadexe basladık.esım 3 ay nolvadex,omega 3 ,evıcap ve proxeed kullandı.ben dedım ama versın şu ılacı dıye.bak 3 ayda ıse yaradı.:))) sımdı aman saglıkla gelsın dıye ugrasıyoruz.Rabbım dıleyen herkese nasıp etsın ınsallah
spermiogram ve fsh istedi.Soğk biri.Sonuçta senin hastan ve mral vermek adına daha sıcak bir karşılama beklerdim.Variskosel çift tarafta çıktı.TEsti yaptırın bakalım dedi.Bakalım pazartesi nasıl davranacak.
Hamilelik nasıl gidiyor Hazel ?
sımdılık ıyı gıdıyor Allaha cok sukur canım.senın nasıl gıdıyor yada dogdu mu bebıs.bu arada cınsıyetı ne benım erkek olcak ınsallah.Rabbım saglıkla dogmasını nasıp etsın bebıslerımıze
Risale ve Hazel, bebekleriniz nasıl ? Ben eşimizin ameliyat yapan Teoman Kadıoğlu hocaya teşekküre gitmek istiyorum. Mikrocerrahi varikosel ameliyatla üçümüzü de çocuk sahibi yaptı allaha şükür keşke birleşip gitsek hem tanımiş da oluruz. Hadi kizlar sizden haber almak istiyorum !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?