Erkek İnfertilitesi Doç.Dr Teoman Cem Kadıoğlu'nu Bilen Var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
risalebal esının kacıncı derece varıkoselmıs.bırde degerlerını yazarmısın
Teoman hoca 2. derece dedi, varikoselin dercesi ile kişiye etkisi arasında her zaman ilişki olmuyor ama bazı kişiler varikoselden daha çok etkilenebiliyor dedi. Bizim sonuçlar Tümlabda 9 milyon ve %18 hareketliydi hatırladığım kadarı ile yani o tahlilde yazan normal değerlerin yarısı.
Bence stres yapma, sizinki de bize yakın, hallolacak bu işler başarılı bir ameliyat ile. Ben gittikten sonra epey rahatladım.

bırde bu degerler varıkosel yuzundenmı bu kadar dusmus acaba.amelıyat fayda edıcekmıdır.ıcım ıcımı yıyor.yarın konusucaz ıste.ve yarın amelıyat derse cuma gunu yaptrcaz.aldım randevuyu .ıyı yaptımmı sence

sedas9 dıye bır arkadas vardı ya onunda esının degerleri 2. derece varıkosel 8 mılyon morfolojı % 1 miş.yanı sonucun aynı olması kafamı karstrdı ve ozeldekı degerlerle ucurumun olması.

sedas9 dıye bır arkadas vardı ya onunda esının degerleri 2. derece varıkosel 8 mılyon morfolojı % 1 miş.yanı sonucun aynı olması kafamı karstrdı ve ozeldekı degerlerle ucurumun olması.
Sedas ın eşi Teoman hocaya ameliyattan sonra hamile kaldı diye biliyorum. Bence boşuna endişe ediyorsun. Sayı düşük olup da varikosel de olmasa dahamı iyi yani, Şimdi hiç olmazsa durumun sebebi belli, tedavisi de var, en iyi ellerde yaptırıp kurtulacağız işte. Biraz rahat ol bence.

Sız dfı yaptrdınızmı.ondanda 92 tl alıyorlarmıs.ama onu hemen vermıyorlar yarın aksam 6 da cıkıcakmıs sonucu.bız 2 de orda olcaz.ozamana kadar cıksada dr. Onada baksa.o ne ıcın anlamadım ben

Bizim de kruger 1 çıktı Tümlab da. DFı varikoselin kromozomları parçalama oranı diye söylendi bize, ameliyat sonrası karşılaştırma içinmiş. Pahalı gelirse bunu yaptırmasanız da olur dedi ama biz yaptırdık. Teoman hoca sperm değerleri böyle düşükken ve belirgin varikosel varken önce varikoseli yapmak en doğru başlangiçtır, ameliyattan 4 ay sonra durumu tekrar değerlendiririz demişti. Yani görünen sebep varken başka şeyleri düşünmenin bence de bir faydası yok, kafayı yeriz valla sonunda.

ahh canım valla kafayı yemek uzereyım zaten.teoman beye cok umut bagladık.inşallah hersey ıkımız ıcınde cok guzel gıder ve sonuclar da mutluluk verıcı olur.cok kısa zamandada hamıle oldugumuzu ogrenırız ınsallah.burdan gelısmelerı yazalım yıne bırbırımıze.yarın dr. amelıyat derse cuma gununden sonra amelıyat zamanını da yazarım sana

ya sorma gıttık ama amelıyat etmedı ben haftaya ertelettım.bır tane daha sperm testı ıstedı.offffff hazırlamıstık kendımızı.esım ben ne olursa olsun amelıyat olcam dedı.bır test daha olmadan olmaz dedı.haftaya cumaya aldım yıne randevu.maıl atcaz ona gore karar vercek.bayagı konustuk hem oyle ben yaparım ederım demıyor.atıp tutmuyor.ama senın dedıgın gıbı onumuzde bır engel var oncellıkle onu aşmalıyız.fsh niz guzel suan tek sorun varıkoselden gıbı gorunuyor dedı.yanı varıkoselden kurtulmalıyız.sonra bakıcaz.ama en azından asılama da olsa en kotu ıhtımal tabı yada tup bebekte yapılacak olsa elımızde kalıtelı sperm olacak dıyor.yanı en kotu senaryoyu dusunursek bıle boyle dedı.ama ıstatıstıkı olarak konusursak 5 kısıden 4 unun degerlerı yukselır 1 tanesının degerlerı dusmez en kotu ıhtımal aynı kalır dedı.bakalım ama amelıyat bıle olamıyorsun ıstedıgınde.

Bence gayet güzel, sende olumlu elektrik aldın yani benim gibi sanırım. Teoman hoca için burada paragöz filan yazdılar ama gayet ciddi, samimi ve bilimsel bir hoca bence. Fiyatı yüksek ama öyle para için insanları kesecek birine benzemiyor, bana ortam ve halinden pek paraya aldıran biri gibi de gelmedi doğrusu. ınşallah doğru yerdeyiz canım.

kesınlıkle adam paraya doymus kı artık.para ıcın olsa atlardı hemen.zaten dıyor kendısıde.bana amelıyat ıcın gelenlerde varıkosel yoksa gnderıyorum.
bu arada bızım DFI 42.4 cıkmıs.sızın?eyvahedigeldismile

kesınlıkle adam paraya doymus kı artık.para ıcın olsa atlardı hemen.zaten dıyor kendısıde.bana amelıyat ıcın gelenlerde varıkosel yoksa gnderıyorum.
bu arada bızım DFI 42.4 cıkmıs.sızın?eyvahedigeldismile
Hazel bizim dfi 12 çıktı, Teoman hoca bu testin normali %15 altında ama Türkiye normali üzerine çalışma yapıyoruz, Türkiyede normal değer daha aşağılarda dedi, ırk yapısına göre de değişiyormuş. Ama sizinki yüksek epey sanırım, bu da varikoselden etkilendiğiniz anlamına geliyorsa ameliyat size kesin fayda edecek demektir bence. Ben her konuşulanı teyp gibi kafama kaydetmişim valla, Teoman bey sorunuz varsa mail atın kendi hastalarımı hemen cevaplıyorum dedi ama verdiği yazıyı açıp okudum soracak birşey de bulamadım maille.

Hazel bizim dfi 12 çıktı, Teoman hoca bu testin normali %15 altında ama Türkiye normali üzerine çalışma yapıyoruz, Türkiyede normal değer daha aşağılarda dedi, ırk yapısına göre de değişiyormuş. Ama sizinki yüksek epey sanırım, bu da varikoselden etkilendiğiniz anlamına geliyorsa ameliyat size kesin fayda edecek demektir bence. Ben her konuşulanı teyp gibi kafama kaydetmişim valla, Teoman bey sorunuz varsa mail atın kendi hastalarımı hemen cevaplıyorum dedi ama verdiği yazıyı açıp okudum soracak birşey de bulamadım maille.

canım teoman bey bızden 1 tane spermıyogram daha ıstemıstı.bızde dıgerınden 4 gun sonra yani bugun yıne bır spermıyogram yaptrdık.ama bu sefer buraya gelmenıze gerek yok.bakırkoy tumlaba gıdebılırsınız dedı.zaten orası bıze daha yakın.neyse gıttık bugun ve sonuclar:

1cc 18 mılyon(nısantasında 8 mılyondu)
toplam 54 mılyon('' 21.600.000)

ılerı hareket % 26( nısantasında % 22 )
yavas h% 28 ( '' % 23)

morfolojı % 2 ( nısantasında % 1 ) boyle cıktı.

yanı sayı burda 18 mılyon cıktı.bencede bı garıplık vardı yaa ozelde 26 mılyondu 1.5 ayda 8 mılyona dusmesı ımkansız.tamam arada fark olabılır dıye dusunuyordum ama bukadar beklemıyordum.bugunku 18 mılyon cıktı.orda yanlıslıkmı yapıldı anlayamadık.teoman beye maıl attık cepteyim aksama cvplıycam demıs.bakalım ne dıycek.yaa bız 2 temmuza ertelettık amelıyat tarıhını.bır spermıyogram daha ısterse offff.ya olsun kurtulalım ıste ne gerek var.ama nısantasında nıye okadar dusuk cıktı anlamadık.testı yapan adamada sorduk.sasırdı bısı dıyemedı.ateslı hastalık gecrmıssındr belkı o sıralar dedı ama 4 gun oncesınden bahsedıyoruz arada cok zaman yokkı.esımde dıyor karstrmasınlar baskalarıylakaydirigubbakcemile3

teoman beye maıl attım dfı nın yukselme nedenı sonucları nelerdr dedım.varıkoselle alakası varmı.amelıyattan sonra duzelırmı dedım.cvp yazmı ne kadar cabuk:

Varikoselden etkilenenlerde yukseliyor. Zaten bu neden ile varikoseli olanlarin tup
bebege yonlendirilmemesi gerektigini soyluyoruz. Ameliyattan sonra bu degerin
dusmesi beklenir.
bu sekılde cvp vermıs.ınsallah duzelır

teoman beye maıl attım dfı nın yukselme nedenı sonucları nelerdr dedım.varıkoselle alakası varmı.amelıyattan sonra duzelırmı dedım.cvp yazmı ne kadar cabuk:

Varikoselden etkilenenlerde yukseliyor. Zaten bu neden ile varikoseli olanlarin tup
bebege yonlendirilmemesi gerektigini soyluyoruz. Ameliyattan sonra bu degerin
dusmesi beklenir.
bu sekılde cvp vermıs.ınsallah duzelır
Belki de bu yüksek değer sizin ameliyattan çok fayda göreceğiniz anlamına geliyordur diye düşünüyorum. Yakında ameliyat olacaksınız anlaşılan. Lütfen her adımı paylaş burada. Aynı yolun yolcusuyuz.

evet canım allahın ıznıyle bu cuma gunu -4 gun sonra amelıyat var.anlatırım sana.rabbım yardımcımız olsun.ınsallah fayda goruruz.ınsallah bebıslerımızı de saglıkla kucagımıza aldıgımız gunlerıde yazarız.

evet canım allahın ıznıyle bu cuma gunu -4 gun sonra amelıyat var.anlatırım sana.rabbım yardımcımız olsun.ınsallah fayda goruruz.ınsallah bebıslerımızı de saglıkla kucagımıza aldıgımız gunlerıde yazarız.
Sevgili Hazel82,
Yarın Teoman hocaya yaptıracağınız mikrocerrahi varikosel ameliyatiniz için iyi şanslar diliyorum. Bu konuda bence dünyanın en başarılı ve tecrübeli hocalarından birine ameliyat yaptırıyorsunuz, ben çok araştırdım ve buna inandım. İnşallah kısa zamanda biz de maddi durumumuzu ayarlayıp Teoman hocaya ameliyat olacağız. Allah yardımcınız olsun, ameliyat sonrası iyi haberlerini bekliyorum. Lütfen her şeyi paylaş benimle.

sagol rısalebal .amelıyat ya yınede bır korku basladı bende.esımde streslı.ayy basıt bır amelıyat ıste ınsan korkuyor yınede.olalım herseyı anlatırım sana

Back
X