Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl gidiyor ? Kontrole gittiniz mi ? Teoman hoca ameliyat sonrası sayıları arttırmak için ilaç başladı mı ?anladım canım rabbım yardımcımız olsun.evet cok hassastr ya dıyorum kadınlar kac kere sezeryanla dogum yspıyor onlr bu kadar sızlanmıyor.cok komık ama dogum yapmıs kadınlardan beter gorunuyor.hele ayaga kalkarkenkaydirigubbakcemile3 aman allah kurtarsın ıste.dr.u goruncede duzelıyor ama onada anlam veremıyorumsempatiksalakcinni
Ben Teoman hocanın ameliyatından 4 ay kadar sonra hamile kalmıştım, darısı başına hazel..hayır ılac vermedı.4 ay sonra sperm testı yaptrırsınız dedı.pansumanda yapmadı.cıkardı gazlı bezı.acık olunca daha cabuk kapanacak heralde.zaten bırlesmıs gıbı dıkıslerı.oyle canım
amin seda ınsallah bende senın gıbı 4 ay ıcınde hamıle kalırım.bızım amelıyattan sonra dıkıs bolgesınde yag nekrozu olustu.şişti dıkıslerın altı.ama testıslerde bısı yoktu yanı hıdrosel falan degıl.sadece derı altında yag bırıkıyormus.3-4 defa gıttık teoman beyesırıngayla bosallttı bıkac defa.en son bugun gıttık artık ıylseıyor dedı bırdahada bosaltmadı o sıvıyı.ınsallah gecer.kımsede okumadım ben boyle bısı.vucut yapıyormus.ama cok kokrtum tabı